ROG-X Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mε τετοιες τιμες το βλεπω να παραταμε το pc gaming και να γυρναμε στο εθνικο μας σπορ σαν λαος... την μ@λ@κι@! Κρεπουλα στις 19 του μηνα απο Psycho!...13 βασανιστηκες ημερες ακομα! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από ROG-X 1
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ROG-X είπε Mε τετοιες τιμες το βλεπω να παραταμε το pc gaming και να γυρναμε στο εθνικο μας σπορ σαν λαος... την μ@λ@κι@! Δεν τα λες καλα.... Το εθνικο μας σπορ, ειναι ακαταπαυστο και συνεχομενο.. Απλα στον ελευθερο χρονο,μεχρι να γεμισουν παλι τα "αμπάρια", παιζουμε και κανα παιχνιδακι!😋😂
HPPRO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω παντως θα βαλω συντομα αγγελια την Titan XP Not yet dispatched Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date. Track package ASUS 90YV0C40-M0NA00 Newcomer in the range, ASUS GeForce RTX 2080 Ti Turbo O11G, 11264 MB GDDR6 Sold by: Amazon EU S.a.r.L. £1,078.62 Buy it again Change shipping speedCancel itemsView or edit order
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αν ειχα windows XP ρε φιλαρακι θα την επαιρνα εγω... Σε win 10 υπαρχει υποστηριξη? Βγαινουν οδηγοι?😋
Spartan117 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Γιατί η nvidia στο σύνολο με την τιμολόγηση σε συνάρτηση με την απόδοση είναι 10 μέτρα οφσάιντ ας πούμε σε όλες τις κατηγορίες. Ελπίζω να βοήθησα τελικά απάντησα σοβαρά! Άσε τον κόσμο να κάνει το beta testing να πάρουμε κάτι σοβαρό στα 7nm ρε συ Χαίρεται ο άλλος που θα σκάσει 1200-1300 για να έχει ένα +30%, στην καλύτερη, perf. Αν όντως η αρχιτεκτονική τραβούσε σε rasterisation θα είχαν δημιουργήσει ντόρο γι' αυτό παντού. Αυτό που βλέπω είναι σιωπή και όσο πιο κοντά review embargo στο release όσο γίνεται. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Spartan117
pirmen56 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Θελω να μου βρεις μια γενια που οι καρτες γραφικων περα απο το πληθωριστικο ποσοστο της αυξησης και τις αστειοτητες καταστηματων οπως το Πλαισιο παρουσιασαν αυτο το χαλι των τελευταιων δυο ετων. Το ανέφερε κακώς και ένας άλλος πιο πριν. ΔΕΝ υπάρχει πληθωρισμός στα τεχνολογικά αγαθά όπως στα παπούτσια και τα τζην π.χ.. Συνήθως αποπληθωρισμός υπάρχει σε όρους αγοραστικής δύναμης. Τη δεκαετία του 90 οι γονείς μου μου αγόρασαν το πρώτο μου pc μετά από μια amiga 600 που είχα. Ήταν ένας pentium 133Mhz με αρκετά καλή κάρτα γραφικών. Σε review της εποχής το cpu αναφερόταν ως "βαρέων βαρών". Κάτι κοντά σε 8600Κ για τα σημερινά δεδομένα. Το τοπ μοντέλο ήταν στα 166 μου φαίνεται. Το κόστος ήταν 350.000 δρχ για τον πύργο. Δηλαδή 1030€ περίπου. Όσο περίπου θες και σήμερα για ικανό σε games pc. Μόνο που σήμερα οι μισθοί είναι αναλογικά μεγαλύτεροι στον αναπτυγμένο κόσμο. Άρα αποπληθωρισμός. Οπότε σας το ξαναλέω. Κάνατε τα στραβά μάτια όταν κάρτες επιπέδου GTX 280(αντίστοιχη με 1080 σήμερα) κόστιζαν μέχρι και λίγο πάνω από τα 300€ σε ελληνικά μαγαζιά, ενώ σήμερα φτάνουν τα 600€+. Και σας πείραξε τώρα η 2080Ti επειδή ξέφυγε από αυτό που εσείς και μόνον εσείς θεωρείται λογική τιμή. Γιατί ναι, υπάρχουν άτομα που θεωρούν τα 800€ υπερβολικά για κάρτα. Άλλοι θεωρούν τα 400€ υπερβολικά κοκ. Σημασία έχει το ότι δεν αντιδρούσατε καθόλου στις διαδοχικές αυξήσεις τιμών μέχρι σήμερα. Αν μάλιστα αγοράσετε την 2080Ti δεν αποκλείεται να δείτε και ακόμα μεγαλύτερες τιμές στο μέλλον. 1
mcrae13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Το ανέφερε κακώς και ένας άλλος πιο πριν. ΔΕΝ υπάρχει πληθωρισμός στα τεχνολογικά αγαθά όπως στα παπούτσια και τα τζην π.χ.. Συνήθως αποπληθωρισμός υπάρχει σε όρους αγοραστικής δύναμης. Τη δεκαετία του 90 οι γονείς μου μου αγόρασαν το πρώτο μου pc μετά από μια amiga 600 που είχα. Ήταν ένας pentium 133Mhz με αρκετά καλή κάρτα γραφικών. Σε review της εποχής το cpu αναφερόταν ως "βαρέων βαρών". Κάτι κοντά σε 8600Κ για τα σημερινά δεδομένα. Το τοπ μοντέλο ήταν στα 166 μου φαίνεται. Το κόστος ήταν 350.000 δρχ για τον πύργο. Δηλαδή 1030€ περίπου. Όσο περίπου θες και σήμερα για ικανό σε games pc. Μόνο που σήμερα οι μισθοί είναι αναλογικά μεγαλύτεροι στον αναπτυγμένο κόσμο. Άρα αποπληθωρισμός. Οπότε σας το ξαναλέω. Κάνατε τα στραβά μάτια όταν κάρτες επιπέδου GTX 280(αντίστοιχη με 1080 σήμερα) κόστιζαν μέχρι και λίγο πάνω από τα 300€ σε ελληνικά μαγαζιά, ενώ σήμερα φτάνουν τα 600€+. Και σας πείραξε τώρα η 2080Ti επειδή ξέφυγε από αυτό που εσείς και μόνον εσείς θεωρείται λογική τιμή. Γιατί ναι, υπάρχουν άτομα που θεωρούν τα 800€ υπερβολικά για κάρτα. Άλλοι θεωρούν τα 400€ υπερβολικά κοκ. Σημασία έχει το ότι δεν αντιδρούσατε καθόλου στις διαδοχικές αυξήσεις τιμών μέχρι σήμερα. Αν μάλιστα αγοράσετε την 2080Ti δεν αποκλείεται να δείτε και ακόμα μεγαλύτερες τιμές στο μέλλον. Πάμε άλλη μία γιατί δυσκολέυεσαι να καταλάβεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνειςαπλά για να πεις αυτό που θές. Λέμε οτι με βάση τις προηγούμενες γενιές και το τι γινόταν από γενιά σε γενιά,πόσο αυξανόταν η τιμή των αντίστοιχων κατηγοριών,αυτή τη φορά η αύξηση είναι κατα πολύ μεγαλύτερη,κάτι το οποίο δεν έχει καμία λογική σαν κίνηση γενικότερα,και ποσο μάλλον οταν δεν ανταποκρίνεται και το προΊόν σε ανάλογες για την τιμή επιδόσεις. Το "πιάνεις" καθόλου η να το ζωγραφίσω κιόλας? Δεν λέμε δηλάδή αν ήταν πριν λογικές ή όχι οι τιμές. Λέμε οτι όπως κι αν ήταν πριν ,αυξηθήκαν δυσανάλογα σε αυτή την ερχόμενη σειρά. Τι σχέση έχουν οι μισθοί και το ποιος "σηκώνει" την αγορά μιας gpu ή όχι. Καμία σχέση δεν έχει αυτό που λές.Άλλος μπορεί και 100 ευρώ να θεωρήσει πολλά.Αυτό συζητάμε εδώ τώρα? Είσαι εκτός τόπου. Άστο καλύτερα 4
BabisTs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ γενικά πιστεύω ότι τα Ti από εδώ και πέρα θα είναι άνω του χιλιάρικου γενικά και δε αν δεν ξυπνήσουν οι κόκκινοι.....Και το άθλημα θα γίνει elite και για λίγους....Οπότε βλεπω να αλλάζω και χόμπι μιας και το οπτικό αποτέλεσμα δεν εμπίπτει στα χρήματα που καταβαλεις.....Anyway εγώ την καινούργια σειρά θα την τιμήσω μιας και την 1080 Ti την πούλησα (πόνταρα λάθος ότι δεν θα λανσάρουν νέες κάρτες εντός του έτους και τσίμπησα τότε την 1080ti)... Τώρα για την τιμολογιακή πολιτική τίναξε την μπαγκα στον αέρα η nvidia με την Ti στα 1300+ €..απαράδεκτοι απλά ... Όσο για την απλή 2080 δεν θα ξεχάσω τα 850+ € που ζητούσαν και οι απλές gtx 1080 όταν είχαν βγει.....Οπότε δεν μου λέει κάτι η τακτική τους με την τιμολογιακή πολιτική τους με την 2080.... 6
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Το ανέφερε κακώς και ένας άλλος πιο πριν. ΔΕΝ υπάρχει πληθωρισμός στα τεχνολογικά αγαθά όπως στα παπούτσια και τα τζην π.χ.. Συνήθως αποπληθωρισμός υπάρχει σε όρους αγοραστικής δύναμης. Τη δεκαετία του 90 οι γονείς μου μου αγόρασαν το πρώτο μου pc μετά από μια amiga 600 που είχα. Ήταν ένας pentium 133Mhz με αρκετά καλή κάρτα γραφικών. Σε review της εποχής το cpu αναφερόταν ως "βαρέων βαρών". Κάτι κοντά σε 8600Κ για τα σημερινά δεδομένα. Το τοπ μοντέλο ήταν στα 166 μου φαίνεται. Το κόστος ήταν 350.000 δρχ για τον πύργο. Δηλαδή 1030€ περίπου. Όσο περίπου θες και σήμερα για ικανό σε games pc. Μόνο που σήμερα οι μισθοί είναι αναλογικά μεγαλύτεροι στον αναπτυγμένο κόσμο. Άρα αποπληθωρισμός. Οπότε σας το ξαναλέω. Κάνατε τα στραβά μάτια όταν κάρτες επιπέδου GTX 280(αντίστοιχη με 1080 σήμερα) κόστιζαν μέχρι και λίγο πάνω από τα 300€ σε ελληνικά μαγαζιά, ενώ σήμερα φτάνουν τα 600€+. Και σας πείραξε τώρα η 2080Ti επειδή ξέφυγε από αυτό που εσείς και μόνον εσείς θεωρείται λογική τιμή. Γιατί ναι, υπάρχουν άτομα που θεωρούν τα 800€ υπερβολικά για κάρτα. Άλλοι θεωρούν τα 400€ υπερβολικά κοκ. Σημασία έχει το ότι δεν αντιδρούσατε καθόλου στις διαδοχικές αυξήσεις τιμών μέχρι σήμερα. Αν μάλιστα αγοράσετε την 2080Ti δεν αποκλείεται να δείτε και ακόμα μεγαλύτερες τιμές στο μέλλον. Αναλογικα μεγαλυτεροι μισθοι και αποπληθωρισμος σε σχεση με οτι επερνα το 90; Aκουω καλα.. To πρωτο μου pc ηταν ενα 8088/1 στα 9.54MHz με μια hercules και αργοτερα cga. Στοιχιζε πολυ λιγα σε σχεση με σημερα. Και το πρωτο σοβαρο pc το εστησα αργοτερα μετα το στρατο και στοιχισε σημερινα λεφτα κοντα στον εναμιση μισθο που τοτε ηταν κοντα στις 120000 δρχ. Και ηταν top of the line.. Σημερα για να στησω ενα high end pc δεν μου φτανουν 3 μισθοι ενος μεσου Ελληνα αδελφε. Που τους βλεπεις τους αποπληθωρισμους και τους αναλογικα μεγαλυτερους μισθους οταν σε ολους μας εχουν πεσει το πετσοκομα του αιωνα σε σχεση με τις δεκαετιες αυτες που περναμε χοντρα λεφτα ειλικρινα δεν καταλαβαινω.. Επισης το δεν υπαρχει πληθωρισμος σε τεχνολογικα αγαθα πραγματικα δεν ξερω που το βλεπεις.. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.. Αλλα δεν εχει κανενα νοημα και δεν με ενδιαφερει να πεισω κανενα.. 4
mcrae13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Εγώ γενικά πιστεύω ότι τα Ti από εδώ και πέρα θα είναι άνω του χιλιάρικου γενικά και δε αν δεν ξυπνήσουν οι κόκκινοι.....Και το άθλημα θα γίνει elite και για λίγους....Οπότε βλεπω να αλλάζω και χόμπι μιας και το οπτικό αποτέλεσμα δεν εμπίπτει στα χρήματα που καταβαλεις.....Anyway εγώ την καινούργια σειρά θα την τιμήσω μιας και την 1080 Ti την πούλησα (πόνταρα λάθος ότι δεν θα λανσάρουν νέες κάρτες εντός του έτους και τσίμπησα τότε την 1080ti)... Τώρα για την τιμολογιακή πολιτική τίναξε την μπαγκα στον αέρα η nvidia με την Ti στα 1300+ €..απαράδεκτοι απλά ... Όσο για την απλή 2080 δεν θα ξεχάσω τα 850+ € που ζητούσαν και οι απλές gtx 1080 όταν είχαν βγει.....Οπότε δεν μου λέει κάτι η τακτική τους με την τιμολογιακή πολιτική τους με την 2080.... Μαζί σου . Με τη διαφορά οτι όταν λανσαρίστηκε η gtx1080, τα κατούραγε όλα με διαφορά. Είχε και ένα σωρό μνήμη παραπάνω κλπ κλπ .Και ήταν και τοπ αφού δεν υπήρχε ti ακόμα. Τώρα η μαμημέμη 2080 τι στα διάλα παραπάνω θα δώσει από τον κορυφαίο πασχάλη...από όσα ξέρουμε όχι πολλά-ίσως και τίποτα. Εκτός αν κάποιος βολεύεται με rtx on και 1080p/ 40fps ..something 3
Zaknafein Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Οπότε σας το ξαναλέω. Κάνατε τα στραβά μάτια όταν κάρτες επιπέδου GTX 280(αντίστοιχη με 1080 σήμερα) κόστιζαν μέχρι και λίγο πάνω από τα 300€ σε ελληνικά μαγαζιά, ενώ σήμερα φτάνουν τα 600€+. Και σας πείραξε τώρα η 2080Ti επειδή ξέφυγε από αυτό που εσείς και μόνον εσείς θεωρείται λογική τιμή. Nope. Δες λίγο το ευρύτερο ιστορικό τιμών και θα δεις ότι είσαι λάθος. Τόσο οι προηγούμενες, όσο και οι επόμενες γενιές, είχαν την κάρτα αντίστοιχη της 280 σε αρκετά υψήλοτερο price point (~$499-$599 ανάλογα την περίοδο/γενιά, σε κάποιες περιπτώσεις κ παραπάνω). Ποτέ δεν είχε τόσο τραγικό λόγο perf/$ νέα κάρτα γραφικών (εξαιρώντας περιπτώσεις τύπου 290/Vega, λόγω mining craze), αυτό σχολιάζουμε με βάση τα (λίγα) δεδομένα που έχουμε. Το αν κράζουμε δικαίως ή αδίκως, θα φανεί σε 2 εβδομάδες. 2
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Πολυ battlefield εχει γινει το νημα.. Η intel θα την σωσει την κατασταση παιδια,εως τοτε ειδος πολυτελειας οι high end καρτες..😀 Μεχρι να εχουμε καποια αξιολογη εξελιψη η κανα νεο leak λεω να αρχισω το Spiderman στο ταπεινο ps4 γιατι βλεπω να μας παιρνει καμια αδεσποτη εδω μεσα!!
pirmen56 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Πάμε άλλη μία γιατί δυσκολέυεσαι να καταλάβεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνειςαπλά για να πεις αυτό που θές. Λέμε οτι με βάση τις προηγούμενες γενιές και το τι γινόταν από γενιά σε γενιά,πόσο αυξανόταν η τιμή των αντίστοιχων κατηγοριών,αυτή τη φορά η αύξηση είναι κατα πολύ μεγαλύτερη,κάτι το οποίο δεν έχει καμία λογική σαν κίνηση γενικότερα,και ποσο μάλλον οταν δεν ανταποκρίνεται και το προΊόν σε ανάλογες για την τιμή επιδόσεις. Το "πιάνεις" καθόλου η να το ζωγραφίσω κιόλας? Δεν λέμε δηλάδή αν ήταν πριν λογικές ή όχι οι τιμές. Λέμε οτι όπως κι αν ήταν πριν ,αυξηθήκαν δυσανάλογα σε αυτή την ερχόμενη σειρά. Τι σχέση έχουν οι μισθοί και το ποιος "σηκώνει" την αγορά μιας gpu ή όχι. Καμία σχέση δεν έχει αυτό που λές.Άλλος μπορεί και 100 ευρώ να θεωρήσει πολλά.Αυτό συζητάμε εδώ τώρα? Είσαι εκτός τόπου. Άστο καλύτερα ΟΧΙ. Έχει ξαναγίνει πολύ πρόσφατα. Τόσο ωμά όσο έγινε και τώρα. Απλά δεν πείραξε/ένοιαξε εσάς. Τα ψιλοκαλά μοντέλα GTX 970 των 360€(τιμή Ελλάδας) με overclocking έφταναν και ξεπερνούσαν τις στοκ GTX 980. Πουλάς λοιπόν ένα τέτοιο μοντέλο και περιμένεις να βγει η 1070 στα ίδια λεφτά με 35% παραπάνω επιδόσεις. Και τελικά βλέπεις(ακόμα και πριν το mining) να σου πετάνε την GTX 1060 χωρίς αξιόλογο oc potential, ενώ αυτό που περίμενες(1070) τώρα έχει 480€+ πάλι στα ελληνικά μαγαζιά. Η αύξηση των επιδόσεων ισοφαρίστηκε από την αύξηση της τιμής. Όπως γίνεται και τώρα με τις 20ΧΧ. Δίνεις τα λεφτά μιας 1080Ti και πας σε μία 2080 που είναι χοντρικά το ίδιο πράγμα. Όπως έγινε ανάμεσα σε 970 και 1060. Μη μου πεις τώρα ότι αυτό είναι κάτι άαααααααααααλλο.
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Άσε τον κόσμο να κάνει το beta testing να πάρουμε κάτι σοβαρό στα 7nm ρε συ Χαίρεται ο άλλος που θα σκάσει 1200-1300 για να έχει ένα +30%, στην καλύτερη, perf. Αν όντως η αρχιτεκτονική τραβούσε σε rasterisation θα είχαν δημιουργήσει ντόρο γι' αυτό παντού. Αυτό που βλέπω είναι σιωπή και όσο πιο κοντά review embargo στο release όσο γίνεται. Βασικα δεν μπορω να μπω στον ψυχισμο του καθενος ρε φιλε και δεν με ενδιαφερει.. Ειμαι πολυ μεγαλος να κατσω εγω να ασχοληθω με φανατιλικια τωρα της πρασινης και της κοκκινης. Ειναι αστειο πραγματικα αυτο που συμβαινει παντως με τις καρτες γραφικων τα τελευταια δυο χρονια.. Αν καποιοι ειλικρινα μπορουν και δικαιολογουν αυτο που συμβαινει σε επιπεδο τιμολογιακο τι να πω; whatever floats their goat.. Eγω απλα μιλαω οσο πιο αντικειμενικα μπορω με βαση αυτα που βλεπω.. Και αυτα που βλεπω ειλικρινα με λυπουν.. Oχι κυριως σε επιπεδο επιδοσεων μαλλιασε η γλωσσα μου να το λεω οσο σε επιπεδο τιμολογιακο.. Δεν ξερω ειλικρινα βλεπω την τιμη και γελαω σαν χανος.. Ποσο ηλιθιοι μπορει να ειμαστε; 2
7700K Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Η nvidia εμπνευστηκε απο τις μνημες Το 2015 το 16αρι ειχε 75 ευρω σημερα κοντευει τα 160 κατα μεσο ορο , κανονικα επρεπε να επιστρεψουν στα επιπεδα του 2015 μην πω και πιο κατω Οσο λοιπον τα θυματα, αγοραζουν οτι ναναι οσο ναναι πασχωντας απο το συνδρομο του gadget Freakoula θα την πληρωνουν και οι υπολοιποι H μεγαλυτερη αγορα οπου καθοριζει τις εξελιξεις ειναι η αμερικανικη , το ζητουμενο λοιπον να αρχισει μποικαταζ απο τους αμερικανους καταναλωτες , αν παλι δεν βαλουν μυαλο οι εταιριες παμε στις κονσολες και πεταμε στα σκουπιδια το πισι gaming Θα μας ερθει και φτηνοτερα και θα το απολαυσουμε ποιοτικοτερα στις τηλεορασεις μας Εναλλακτικες παντα υπαρχουν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις