BabisTs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Eχεις δικιο στην επιλογη της λεξης. Ηταν αστοχη. Εγραψα οτι υπαρχει συνηθως ενα ψυχολογικο οριο για το οποιο ειμαστε διατεθειμενοι να πληρωσουμε ακομη και εμεις που τα σκαμε χοντρα για το χομπυ μας. Το ψυχολογικο οριο αυτο ειναι διαφορετικο για τον καθενα μας (και παντα με την προυποθεση οτι το αντεχει η τσεπη μας γιατι δεν ξερω μετα απο αυτο το price jump ποσοι θα ακολουθησουν την nvidia δεν εκανε αυξηση μονο στα ultra high end μοντελα αλλωστε) και σαφεστατα δεν ειμαι εγω σε θεση να πω στον καθενα τι θελει να πληρωσει για καθε αγαθο. Εγω μιλαω για εμενα και σχολιαζω αυτο που βλεπω. Γιατι κοιταμε και με γνωμονα το μακροπροθεσμο μελλον που θα παρει αμπαριζα ολες τις κατηγοριες ακομη και την mainstream και την budget μελλοντικα.. Ακομη και να επιλεξω να ακολουθησω συνειδητα αυτη την αστειοτητα δεν μπορω να μην την τονισω. Ειναι τραγικο παιδια μην εθελοτυφλουμε.. Ακριβώς to the point που λέμε.......Με κάλυψες και εμένα με το παραπάνω...... 9
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ αν πέσουν οι τιμές της 1080 ti η αν πετύχω φθηνή μεταχειρισμένη ίσως το κάνω sli. Οτι πρέπει για τον χειμώνα να ζεστενεται το δωμάτιο μου.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ αν πέσουν οι τιμές της 1080 ti η αν πετύχω φθηνή μεταχειρισμένη ίσως το κάνω sli. Οτι πρέπει για τον χειμώνα να ζεστενεται το δωμάτιο μου. Και τι να το κανεις το sli? Ετσι για να λες οτι τελικα εκανες αγορά? Κι αυτο ξερεις, ψυχολογικο ειναι.. Απο την μια θες οπωσδηποτε κατι να αγορασεις, ενω απο την άλλη βλεπεις την κοροιδια της nvidia και τσινάς... Κρατα τα λεφτουλια σου καλυτερα γιατι δεν ξερεις πως θα πανε τα πραγματα στους επομενους μηνες... Αμα εμφανιστει και titan σουπερ ντουπερ, αμα βγει πιο γρηγορα 30ΧΧ σειρα,... Δεν ξερεις... Μην βιαζεσαι-στε... Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα βγεις χαμενος.. Μεγαλο προτερημα η υπομονη φιλαρακι... 3
aOUaS88 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 https://rog.asus.com/articles/gaming-graphics-cards/introducing-geforce-rtx-2080-ti-and-rtx-2080-graphics-cards-from-rog-and-asus/
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Και τι να το κανεις το sli? Ετσι για να λες οτι τελικα εκανες αγορά? Κι αυτο ξερεις, ψυχολογικο ειναι.. Απο την μια θες οπωσδηποτε κατι να αγορασεις, ενω απο την άλλη βλεπεις την κοροιδια της nvidia και τσινάς... Κρατα τα λεφτουλια σου καλυτερα γιατι δεν ξερεις πως θα πανε τα πραγματα στους επομενους μηνες... Αμα εμφανιστει και titan σουπερ ντουπερ, αμα βγει πιο γρηγορα 30ΧΧ σειρα,... Δεν ξερεις... Μην βιαζεσαι-στε... Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα βγεις χαμενος.. Μεγαλο προτερημα η υπομονη φιλαρακι... Εν μέρη έχεις δίκο, αλλά και πρίν είχα 1070sli και υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις ένα παιχνίδι (μέσω του Inspector) Μάλλον θα κάνω αυτό που λές αλλά καμιά φορά περνάει απο το μυαλό μου... Αν πετύχεις παιχνίδι με καλό scaling στο sli πετάει 40 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε https://rog.asus.com/articles/gaming-graphics-cards/introducing-geforce-rtx-2080-ti-and-rtx-2080-graphics-cards-from-rog-and-asus/ έχει μέρες αυτό Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2 1
HALF EVIL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί δεν εξελίσσεται η τεχνολογία sli , crossfire¿
Anastazio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω παντως πουλησα την ti κουμπωσα 7970 και ξεκιναω wow RTX:OFF
malakudi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω διυλίζουμε τον κώνωπα. Η nVidia μπορεί να λέγεται και nGreedia αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είχε άλλες επιλογές. Και εξηγώ: α. Από τις αρχές του 2018 όλοι περίμεναν τις νέες κάρτες. Συνεπώς λίγοι αγοράζουν pascal. β. Λόγω του mining bubble η nvidia κατασκευάζει 100δες χιλιάδες τσιπ pascal που μένουν απούλητα, σε συνδυασμό με το α. γ. Μπορεί να μην έχει ανταγωνισμό, αλλά τα pascal συνεχίζουν να μένουν απούλητα αφού όλοι περιμένουν τις νέες κάρτες. Από α+β+γ, η μόνη λογική επιλογή για να μη γράψει τα 100δες χιλιάδες pascal σαν χασούρα, είναι να βγάλει τις νέες κάρτες σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή. Δεν έχει άλλη επιλογή. Το αν θα της βγει μένει να αποδειχθεί. Αν οι turing πουλήσουν ακόμα και με αυτές τις τιμές και το pascal stock πάει στον κάδο, θα έχει καλύψει την χασούρα από τις αυξημένες τιμές. Αν δε πουλήσουν και πουλήοει το pascal stock, τότε μόλις έρθει η ώρα θα βγάζει μία Titan Turing στα 1300 και θα ρίξει τις τιμές στις άλλες. Η μόνη δύσκολη φάση για την nvidia θα είναι και να μη πουλήσει turing και να μη μπορέσει να ξεφορτωθεί το pascal stock, αλλά δε νομίζω να συμβεί αυτό - ήδη τα pre-orders γίνανε όλα sold out.
7700K Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, malakudi είπε Νομίζω διυλίζουμε τον κώνωπα. Η nVidia μπορεί να λέγεται και nGreedia αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είχε άλλες επιλογές. Και εξηγώ: α. Από τις αρχές του 2018 όλοι περίμεναν τις νέες κάρτες. Συνεπώς λίγοι αγοράζουν pascal. β. Λόγω του mining bubble η nvidia κατασκευάζει 100δες χιλιάδες τσιπ pascal που μένουν απούλητα, σε συνδυασμό με το α. γ. Μπορεί να μην έχει ανταγωνισμό, αλλά τα pascal συνεχίζουν να μένουν απούλητα αφού όλοι περιμένουν τις νέες κάρτες. Από α+β+γ, η μόνη λογική επιλογή για να μη γράψει τα 100δες χιλιάδες pascal σαν χασούρα, είναι να βγάλει τις νέες κάρτες σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή. Δεν έχει άλλη επιλογή. Το αν θα της βγει μένει να αποδειχθεί. Αν οι turing πουλήσουν ακόμα και με αυτές τις τιμές και το pascal stock πάει στον κάδο, θα έχει καλύψει την χασούρα από τις αυξημένες τιμές. Αν δε πουλήσουν και πουλήοει το pascal stock, τότε μόλις έρθει η ώρα θα βγάζει μία Titan Turing στα 1300 και θα ρίξει τις τιμές στις άλλες. Η μόνη δύσκολη φάση για την nvidia θα είναι και να μη πουλήσει turing και να μη μπορέσει να ξεφορτωθεί το pascal stock, αλλά δε νομίζω να συμβεί αυτό - ήδη τα pre-orders γίνανε όλα sold out. Αν θελουμε πιστευουμε τις φημες περι soldout Το internet ειναι καλο εργαλειο για να τεσταρουμε τις αντιδρασεις και μεχρι στιγμης τα νεα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζει η nvidia 1
malakudi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, 7700K είπε Αν θελουμε πιστευουμε τις φημες περι soldout Το internet ειναι καλο εργαλειο για να τεσταρουμε τις αντιδρασεις και μεχρι στιγμης τα νεα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζει η nvidia Το sold out αναφέρεται στις πωλήσεις founders edition 2080 ti από την ίδια την nVidia. Λες να μη πουλάνε και να βάλανε μόνοι τους sold out; Πολύ τραβηγμένο.
7700K Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, malakudi είπε Το sold out αναφέρεται στις πωλήσεις founders edition 2080 ti από την ίδια την nVidia. Λες να μη πουλάνε και να βάλανε μόνοι τους sold out; Πολύ τραβηγμένο. Το πουλαω ειναι σχετικο , αν εβγαλαν για παραδειγμα λιγα κομματια λογικο να τα πουλησουν ολα
dimoskoutr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Κύριοι βαρέθηκα να διαβάζω εδώ μέσα κράξιμο στην nvidia για τις επιδόσεις που δίνει και στις τιμές που τις δίνει. Οι μισοί όμως και παραπάνω θα πάρετε volta... Οποίος πραγματικά θέλει να χώσει δεν παίρνει νέα κάρτα μέχρι να δώσουν αυτό που αξίζουμε να έχουμε για τα λεφτά που δίνουμε. Εγώ είμαι από τους μ@λ@κες που περίμενα και δεν πήρα Πασχάλη με τις εξωφρενικές τιμές που είχε λόγω mining, άντε είπα τον τελευταίο καιρό που ξαναπήγαν οι τιμές του Πασχάλη όπως ήταν κοντά 2 χρόνια πριν να περιμένω volta... Τον ήπια με volta, ένιωσα malakas και δεν τους δίνω φράγκο ρε... Θα μείνω με την 750ti και ότι παίζει, θα σκάσω και μια 400 για ένα xbox/playstation κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα και όπως πήρα εγώ τα @@ τους έτσι θα πάρουν και αυτοί τα δικά μου... Οπότε όποιος κράζει και αγοράζει από πίσω δεν έχει νόημα να κράζει... Αφού πουλάνε τις πανάκριβες κάρτες τους γιατί να μην τις κάνουν ακόμη πιο ακριβές στην επόμενη γενιά; 3
primeragt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, malakudi είπε Νομίζω διυλίζουμε τον κώνωπα. Η nVidia μπορεί να λέγεται και nGreedia αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είχε άλλες επιλογές. Και εξηγώ: α. Από τις αρχές του 2018 όλοι περίμεναν τις νέες κάρτες. Συνεπώς λίγοι αγοράζουν pascal. β. Λόγω του mining bubble η nvidia κατασκευάζει 100δες χιλιάδες τσιπ pascal που μένουν απούλητα, σε συνδυασμό με το α. γ. Μπορεί να μην έχει ανταγωνισμό, αλλά τα pascal συνεχίζουν να μένουν απούλητα αφού όλοι περιμένουν τις νέες κάρτες. Από α+β+γ, η μόνη λογική επιλογή για να μη γράψει τα 100δες χιλιάδες pascal σαν χασούρα, είναι να βγάλει τις νέες κάρτες σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή. Δεν έχει άλλη επιλογή. Το αν θα της βγει μένει να αποδειχθεί. Αν οι turing πουλήσουν ακόμα και με αυτές τις τιμές και το pascal stock πάει στον κάδο, θα έχει καλύψει την χασούρα από τις αυξημένες τιμές. Αν δε πουλήσουν και πουλήοει το pascal stock, τότε μόλις έρθει η ώρα θα βγάζει μία Titan Turing στα 1300 και θα ρίξει τις τιμές στις άλλες. Η μόνη δύσκολη φάση για την nvidia θα είναι και να μη πουλήσει turing και να μη μπορέσει να ξεφορτωθεί το pascal stock, αλλά δε νομίζω να συμβεί αυτό - ήδη τα pre-orders γίνανε όλα sold out. Συμφωνα με δημοσιευματα, απουλητα pascal δεν θα της μεινουν καθως πιεσε τις AIB εταιρειες να παρουν τα τσιπ αυτα αν θελουν να εχουν γρηγορη προσβαση στις turing. Η τιμολογηση ειναι τρελη αλλα με δεδομενο το αποπανω και ελαχιστα μεγαλυτερα msrp να εβαζε οι aib παλι ιδιες τιμες θα εβγαζαν για να σπρωξουν παραληλα το φορτωμενο στοκ που απεκτησαν. Win win κατασταση για τη nvidia. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από primeragt 1
james rod Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Και μαλιστα για τοσο οριακη αυξηση επιδοσεων που αυτη την καταπινουμε χαπατη γιατι απλα εξηγειται με νουμερα. φιλε πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τι ειναι το οριακο. δηλαδη το 40% ειναι οριακο για σενα? στο ποδοσφαιρο πιο ειναι το οριακο οφσαιντ για σενα δηλαδη, τα 3 μετρα? οριακο μπορει να χαρακτηριστει το 3%, 5%.
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, james rod είπε φιλε πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τι ειναι το οριακο. δηλαδη το 40% ειναι οριακο για σενα? στο ποδοσφαιρο πιο ειναι το οριακο οφσαιντ για σενα δηλαδη, τα 3 μετρα? οριακο μπορει να χαρακτηριστει το 3%, 5%. Θα σου απαντούσα σοβαρα αλλά οριακά το στυλακι σου π.χ είναι οφσάιντ και δεν.. Είμαι αλλεργικός.. Ασε που δεν σου χρωστάω και καμια εξήγηση δηλαδή ούτε θα μου πεις εσύ τι θα ξεκαθαρίσω εγώ στο μυαλό μου αλλά λέμε τώρα.. Hint : Αν δεις διαφορές Ti σε Ti μοντέλο διαχρονικα θα καταλάβεις γιατί είναι οριακη.. Και αν διαβάσεις και στο σύνολο τα μυνηματα μου και δεν πιάσεις επιλεκτικά αυτό που θες θα καταλάβεις ότι η λογική μου είναι πως ακόμη και ετσι δεν θα είχα πρόβλημα με τις επιδόσεις της νέας Ti που από τα leaks (ψεύτικα ή οχι) πάνω κάτω δείχνει που περιμέναμε να κινηθεί (παρουσίασε και πραγματικές καινοτομιες επιτέλους που περιμέναμε) , αν η τιμολόγηση της ήταν στα γνωστά επίπεδα. Γιατί η nvidia στο σύνολο με την τιμολόγηση σε συνάρτηση με την απόδοση είναι 10 μέτρα οφσάιντ ας πούμε σε όλες τις κατηγορίες. Ελπίζω να βοήθησα τελικά απάντησα σοβαρά! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις