optimus prime Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Επιστροφή σε καλα μονιτορ-tvs fhd1080p για απολαυση της νεας σειρας 20χχ στα 60 fps παρακαλω. Ωρα να θυμηθούμε πως νιωσαμε πρωτη φορα βλεποντας 1080p 😀😁😉 Ξαχαστε τις 4κ και 2κ. Αυτα μετα την νεα σειρα 30χχ Ετσι παμε μπροστα με την όπισθεν 😛 Τα παραλες και εσυ...ενταξει ειπαμε rtx on,δυσκολευομαστε στην αρχη αλλα σιγα μην γυρισουμε και σε οθονες με λυχνιες...
azazil1190 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, optimus prime είπε Τα παραλες και εσυ...ενταξει ειπαμε rtx on,δυσκολευομαστε στην αρχη αλλα σιγα μην γυρισουμε και σε οθονες με λυχνιες... Crt και τα μυαλα στην οθονη!!!! Χιουμοριστικο ειναι το παραπάνω σχόλιο μου Αλλα απο την αλλη δεν δεχομαι 1300+€ και να μην μπορω να παιξω 100fps σε 1440p με rt on.Τι να το κανω το 1080p και ας εχω το rt. Απο την αλλη δεν θελω να πω πολλά,ουτε καλα ουτε αρνητικά για την νεα σειρα. Αναμονή για τα οφισιαλ μπεντς ωστε να παρθούν οι σωστες αποφάσεις για το αν αξίζει η τιμη της η οχι.(και εαν πρεπει να πουλησω τις 1080τι μου)Μιλαω παντα για 2080ti. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από azazil1190 1
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Πως κάνετε έτσι βρε. Θέλετε 100fps rtx; βάζετε 720p και είστε κομπλέ. Θα έχετε και τέλειο scale με την 1440p οθόνη σας.
ROG-X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eδω χρεωνει την γεφυρα SLI 80 ευρω ...που παλια το επερνες τσαμπα με την μητρικη.... Με 80 ευρω αγοραζεις ολοκληρο Mobo.... Λογικη Nvidia: Θα δωσεις 3.000 ευρω για 2 καρτες, βαλε ρε τσιγκουνη αλλα 80 για την γεφυρα! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από ROG-X 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 31 minutes ago, ROG-X said: Eδω χρεωνει την γεφυρα SLI 80 ευρω ...που παλια το επερνες τσαμπα με την μητρικη.... Με 80 ευρω αγοραζεις ολοκληρο Mobo.... Λογικη Nvidia: Θα δωσεις 3.000 ευρω για 2 καρτες, βαλε ρε τσιγκουνη αλλα 80 για την γεφυρα! Το nvlink είναι εντελώς αλλο πράμα. Ίσως το μαραφετι αυτό να είναι το μοναδικό για το οποίο δεν θα γκρινιαζα.
ROG-X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Το nvlink είναι εντελώς αλλο πράμα. Ίσως το μαραφετι αυτό να είναι το μοναδικό για το οποίο δεν θα γκρινιαζα. Nαι οπως ειναι γνωστο στο SLI μας εκοβε η διπλη ΤΣΑΜΠΑ γεφυρα.... κριμα επρεπε να αφησει την γεφυρα στα 600 δολαρια που ειχε στην quadro αγορα. Πετσινε ακους! Την επομενη στα 600.... μην εισαι γυφτος! Ακου 80 ευρω.... μια 600αρου να γουσταρουμε! Να μην παμε για καναρινια.... να μην φαμε κρεπουλα... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από ROG-X
BabisTs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) September 17th — GeForce RTX 2080 reviews / September 19th — GeForce RTX 2080 Ti reviews The good news is that reviews of both Founders Edition and AIB cards will be published on the same day. https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-2080-reviews-go-live-on-september-17th Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από BabisTs 8
mtifosi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Aδελφε ο καθενας κρινει για τον εαυτο του, αλλωστε κουβεντα φιλικη κανουμε ή τουλαχιστον προσπαθω να κανω παντα και εδω και σε ολα τα φορα που συμμετεχω. Παρακολουθω απο καταβολης 3D γραφικων την εξελιξη των πραγματων και προσωπικα τα σταζω που λεμε σχεδον παντα για high end μοντελα και ειμαι και early adopter.. Aυτο που δεν μπορω ειναι την αισχροκερδεια και το να προσβαλλουν την νοημοσυνη μου.. Ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει με το οικονομικο και τις καρτες γραφικων. Δεν υπαρχει καν προσφορα ζητηση. Υπαρχει μονοπλευρη προσφορα και επιβολη της τιμης απο τον κατασκευαστη χωρις καν να εχει προλαβει να αντιδρασει η ζητηση.. Οπως ειπα προβλημα οικονομικο δεν εχω να παρω και μια και δυο.. Εχω ομως προβλημα οταν με κοροιδευεις στυγνα. Και η οικονομικη πολιτικη της εταιρειας απο οποιο κομματι και αν την δεις, απο οποια κινηση της σε καθε price segment και να την δεις ειναι απλα αισχροκερδης. Δεν με πειθει κανενα behemoth die size και κοστος κατασκευης,οι μυθοι της ελλειψης καταρριπτονται με τον πιο εμφατικο τροπο οταν βλεπεις τετοια MSRP και τετοια prices για preorders και φυσικα καλουμαι εγω να πληρωσω πολλαπλασια τα σπασμενα για το R&D της nvidia και την ελλειψη ανταγωνισμου. Στην περιπτωση μου δεν ειναι κυριως οικονομικο το ζητημα, ειναι θεμα ηθικο.. Για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια βλεπω τετοιο χαλι.. Ουτε η Intel δεν κανει τετοια θαυματα.. Τωρα αυτο για την intel τι ητανε ανεκδοτο...που εδινε και δινει 400 ευρω ενα τσιπ σε μεγεθος καραμελας(μην αναφερουμε τα 1000 που ζητουσε για τον 8core) με σχεδον ανυπαρκτο κοστος για αυτην και τωρα κραζουμε την nvidia γιατι αυτη τη φορα ξεπερασε το οριο λες και πριν δεν το ειχε ξεπερασει στο εδινε μονο 800-900 ευρω, τιμη ευκαιριας...α ναι ξεχασα στηριζαμε το φοβερο R&D της ιντελ...αυτη τη στιγμη ειτε αρεσει ειτε οχι η μοναδικη πρωτοπορος εταιρια στο pc ειναι η nvidia και λογικο να το εκμεταλλευτει οπως θα εκανε οποιαδηποτε αλλη στη θεση της...οποιος θελει ακολουθει οποιος δεν θελει δεν το κανει...αλλα παλι ολοι με rtx θα ειναι στο τελος οπως γινεται παντα... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από mtifosi 2
pirmen56 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 https://wccftech.com/metro-exodus-nvidia-hairworks-physx/ Αναφορά σε κείμενο Metro Exodus Features NVIDIA HairWorks and Advanced PhysX, Too; RTX Demo Ran at 1080p@40 Σε 2080Ti αυτό. Αναφορά σε κείμενο Aυτο που δεν μπορω ειναι την αισχροκερδεια και το να προσβαλλουν την νοημοσυνη μου.. Ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει με το οικονομικο και τις καρτες γραφικων. Δεν νοείται αισχροκέρδεια σε αγαθά πολυτελείας. Δεν είναι φαγητό ή φάρμακα το gaming. Βγήκαν οι απαιτήσεις του SOTTR με recommended την 1060 για 1080p και προφανώς κάτι σε 1080Ti για 4Κ. Παίζεις άνετα χωρίς να αλλάξεις κάρτα. Άμα ο άλλος θέλει bleeding edge.... 1
ROG-X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραια, εχουμε και ημερομηνιες για την ομαδικη κρεπουλα...και μετα κερασμα, τσαγακι! Οικοδεσποτης ο Psycho.... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από ROG-X
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mtifosi είπε Τωρα αυτο για την intel τι ητανε ανεκδοτο...που εδινε και δινει 400 ευρω ενα τσιπ σε μεγεθος καραμελας(μην αναφερουμε τα 1000 που ζητουσε για τον 8core) με σχεδον ανυπαρκτο κοστος για αυτην και τωρα κραζουμε την nvidia γιατι αυτη τη φορα ξεπερασε το οριο λες και πριν δεν το ειχε ξεπερασει στο εδινε μονο 800 ευρω, τιμη ευκαιριας...α ναι ξεχασα στηριζαμε το φοβερο R&D της ιντελ...αυτη τη στιγμη ειτε αρεσει ειτε οχι η μοναδικη πρωτοπορος εταιρια στο pc ειναι η nvidia και λογικο να το εκμεταλλευτει οπως θα εκανε οποιαδηποτε αλλη στη θεση της...οποιος θελει ακολουθει οποιος δεν θελει δεν το κανει...αλλα παλι ολοι με rtx θα ειναι στο τελος οπως γινεται παντα... Ναι μονο που οι επεξεργαστες πανω κατω στοιχιζουν στα καθημερινα μοντελα οσο στοιχιζαν σχεδον διαχρονικα. Απλα εχει εισαγαγει διαφορες κατηγοριες για αυτους που θελουν να τα σκασουν χοντρα ή τους επαγγελματιες. Ο μεσος χρηστης δεν χρειαστηκε να πληρωσει ολοενα και αυξανομενο κοστος οπως παει να συμβει εδω. Και οχι ανυπαρκτα κοστη δεν υπαρχουν πουθενα. Μικροτερα ναι αλλα μηδενικα πουθενα. Αλλιως δεν θα ηταν δυο εταιρειες ουσιαστικα μονο στο χωρο αν ηταν ευκολο να γινει πλεον κατασκευαστικα θα ηταν περισσοτερες. Καλα της τα εχω χωσει και αυτης παρα πολλα εχει κανει και σαφεστατα αισχροκερδει αλλα με αλλους τροπους χρονια τωρα (συνεχομενες και αδικαιολογητες νεες γενιες με μικρα performance gains) αλλα οι καρτες γραφικων τα τελευταια χρονια κοντευουν να δουν αυξηση της ταξης του 50% στην nvidia.. To οποιος θελει ακολουθει το ξερουμε δεν χρειαζεται να το λεμε.. Το εγραψα αλλωστε και εγω αν εκανες τον κοπο να διαβασεις σωστα ολο το μυνημα μου.. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τους κραξω οσο παει και αν συνεχισουν θα τα παρατησω και θα τελειωνει το παραμυθι. Οχι για το οικονομικο το ξαναλεω που η τσεπη μου το αντεχει (ειμαι απο τους τυχερους γιατι αλλοι και να θελουν να ειναι tech enthusiasts δυσκολα μπορουν να ακολουθησουν πλεον) οσο για το ηθικο της υποθεσης. 38 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν νοείται αισχροκέρδεια σε αγαθά πολυτελείας. Δεν είναι φαγητό ή φάρμακα το gaming. Βγήκαν οι απαιτήσεις του SOTTR με recommended την 1060 για 1080p και προφανώς κάτι σε 1080Ti για 4Κ. Παίζεις άνετα χωρίς να αλλάξεις κάρτα. Άμα ο άλλος θέλει bleeding edge.... Bασικα veblen/snob good ειναι αυτο που περιγραφεις οτι ειναι οι καρτες γραφικων οχι luxury αλλα δεν θα κανουμε οικονομικα εδω.. Δεν θα πω εγω τι ειναι αισχροκερδεια, προφανως και ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα. Bleeding edge περνω απο καταβολης 3D καρτων. Μεχρι να ερθει η nvidia και να αρχισει μεσα σε δυο χρονια να ζηταει παραλογα ποσα γιατι ετσι θελει και μπορει. Το οτι θελω να κανω την τρελλα μου και πληρωνα ηδη παραλογα ποσα ειναι ενα πραγμα. Το να κρυβεται μια εταιρεια πισω απο φθηνες δικαιολογιες για να ανεβασει τα MSRP σε παραλογα επιπεδα ανευ προηγουμενου συνεχομενα ειναι κατι αλλο. Και αν για το mining εξηγουνταν αυτη η παραλογη πολιτικη της εν μερει τωρα αυτο που κανει ειναι απλα τραγικο. Ειναι ξεκαθαρο οτι θελει να τα αρπαξει απο παντου απο το γεγονος οτι αναθεωρησε ολο το price segment της χωρις κανενα λογο. Απλα γιατι μπορει. Συνεπαγομενα το οτι δεν χρειαζεται να αλλαξω καρτα δεν σημαινει οτι εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει σε επιπεδο οικονομικο. Aρα για εμενα ειναι σαφεστατη αισχροκερδεια γιατι πλεον δεν υπαρχουν λογοι που να δικαιολογουν την μεγαλη αυξηση της τιμης στο MSRP. Η οποια μαλιστα ειναι εκτιναγμενη στο launch και στα preorder και εχω την εντυπωση οτι δεν την βλεπω να πεφτει στα επιπεδα του msrp τουλαχιστον συντομα.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 3
pirmen56 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, mtifosi είπε Τωρα αυτο για την intel τι ητανε ανεκδοτο...που εδινε και δινει 400 ευρω ενα τσιπ σε μεγεθος καραμελας(μην αναφερουμε τα 1000 που ζητουσε για τον 8core) με σχεδον ανυπαρκτο κοστος για αυτην και τωρα κραζουμε την nvidia γιατι αυτη τη φορα ξεπερασε το οριο λες και πριν δεν το ειχε ξεπερασει στο εδινε μονο 800-900 ευρω, τιμη ευκαιριας...α ναι ξεχασα στηριζαμε το φοβερο R&D της ιντελ...αυτη τη στιγμη ειτε αρεσει ειτε οχι η μοναδικη πρωτοπορος εταιρια στο pc ειναι η nvidia και λογικο να το εκμεταλλευτει οπως θα εκανε οποιαδηποτε αλλη στη θεση της...οποιος θελει ακολουθει οποιος δεν θελει δεν το κανει...αλλα παλι ολοι με rtx θα ειναι στο τελος οπως γινεται παντα... Αυτοί που βγάζουν με ιδρώτα το ψωμί τους εδώ και Χ δεκαετίες έχουν ξεχάσει ότι αγόραζες από την "μπουτίκ" του πλαισίου ~350€ την GTX 280, λίγους μήνες πριν την παύση της. Την κορυφαία κάρτα της εποχής της. Περίεργο να αντιδρούν ΤΩΡΑ, μετά από τόσα χρόνια διαρκούς ανόδου των τιμών στις κάρτες. Ανόδου που ακολουθεί πιστά η AMD. Αφού σε κάθε επίπεδο τιμής προσφέρει παρόμοιες και όχι καλύτερες επιδόσεις. Έχουν γραφτεί στο παρελθόν άρθρα για το καρτέλ nvidia-amd στις κάρτες. Άλλοι χλευάζουν τα 1080p της 2080Ti με RTX on. Ας παίξουν τότε παιχνίδι του 2005, με πολύγωνα και φωτοσκιάσεις που προκαλούν αηδία, σε 8Κ με 240Hz μπας και καταλάβουν τη διαφορά ανάλυσης και ρεαλισμού γραφικών. Το Tetris είναι Tetris είτε σε 720p, είτε σε 16Κ. Μακάρι να παίζαμε σήμερα φωτορεαλιστικά games σε 720p/60fps. Χίλιες φορές καλύτερα από "Μίκυ Μάους" σε 8K και 240Hz. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Αυτοί που βγάζουν με ιδρώτα το ψωμί τους εδώ και Χ δεκαετίες έχουν ξεχάσει ότι αγόραζες από την "μπουτίκ" του πλαισίου ~350€ την GTX 280, λίγους μήνες πριν την παύση της. Την κορυφαία κάρτα της εποχής της. Περίεργο να αντιδρούν ΤΩΡΑ, μετά από τόσα χρόνια διαρκούς ανόδου των τιμών στις κάρτες. Ανόδου που ακολουθεί πιστά η AMD. Αφού σε κάθε επίπεδο τιμής προσφέρει παρόμοιες και όχι καλύτερες επιδόσεις. Έχουν γραφτεί στο παρελθόν άρθρα για το καρτέλ nvidia-amd στις κάρτες. Άλλοι χλευάζουν τα 1080p της 2080Ti με RTX on. Ας παίξουν τότε παιχνίδι του 2005, με πολύγωνα και φωτοσκιάσεις που προκαλούν αηδία, σε 8Κ με 240Hz μπας και καταλάβουν τη διαφορά ανάλυσης και ρεαλισμού γραφικών. Το Tetris είναι Tetris είτε σε 720p, είτε σε 16Κ. Μακάρι να παίζαμε σήμερα φωτορεαλιστικά games σε 720p/60fps. Χίλιες φορές καλύτερα από "Μίκυ Μάους" σε 8K και 240Hz. Θελω να μου βρεις μια γενια που οι καρτες γραφικων περα απο το πληθωριστικο ποσοστο της αυξησης και τις αστειοτητες καταστηματων οπως το Πλαισιο παρουσιασαν αυτο το χαλι των τελευταιων δυο ετων. Δεν θυμαμαι ποτε αυτο το πραγμα. Ποτε. Ενιοτε ειχαμε καρτες γραφικων παρακριβες θυμαμαι 120.000 και 140.000 κατι Ti μοντελα απο την σειρα 2 ή 4 π.χ γιατι η μνημη μου δεν μπορει να παει πιο πισω που απλα θυμαμαι οτι και τοτε ηταν ακριβες αλλα αποπληθωριστικα περιπου στα ιδια χρηματα που ειχαμε ολες τις σειρες ειχαν τιμες. Αντε στην χειροτερη με μια μικρη αυξηση ετησια που ομως ερχοταν ομως σαφεστατα πιο ομαλα στον καταναλωτη σε βαθος χρονου. Ποτε ομως δεν ειχαμε σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα τοσο μεγαλη αναλογικα αυξηση στην τιμολογιακη πολιτικη. Ποτε. Και μαλιστα για τοσο οριακη αυξηση επιδοσεων που αυτη την καταπινουμε χαπατη γιατι απλα εξηγειται με νουμερα. Και μιας και αναφερθηκαμε στις τεχνολογιες ε δεν μπορω τωρα να ακουω τετοια πραγματα. Σαφεστατα και ειναι μεγαλο βημα αυτο που κανει και ειπα οτι αυτο ειναι το καλο κομματι της υποθεσης επιτελους να κανουμε ενα βημα σημαντικο μπροστα αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την οικονομικη πολιτικη στην παρουσα. Για να φτασουμε εδω που ειμαστε περασαμε χιλια κυματα εξελιξης τουλαχιστον μεχρι πριν λιγα χρονια με ετησιες καινοτομιες στις καρτες γραφικων. Μετα απο μια μικρη καμψη με το dx11 και το dx12 μεχρι ενος σημειου ξαναξεκιναει η πραγματικη καινοτομια. Ξαναλεω ομως αυτο ειναι το ενα κομματι. Μην μπερδευεστε δεν ειμαστε εναντιον της εξελιξης. Εναντιον της αισχροκερδειας ειμαστε. Αν η τιμολογιακη πολιτικη παρεμενε η ιδια δεν νομιζω να πειραζε κανενα ανθρωπο λογικο το τι συμβαινει σημερα με την νεα γενια. Τουλαχιστον κανενα που γνωριζει τι γινεται. Αλλα οταν ΚΑΙ η νεα σου καινοτομια ειναι σαφεστατα σε πρωιμο σταδιο ΚΑΙ οι επιδοσεις με παραδοσιακες μεθοδους rendering μικρες ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ τοτε συγνωμη αν εσεις το κατεβαζετε αμασητο ειναι δικο σας ζητημα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r
mtifosi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ναι μονο που οι επεξεργαστες πανω κατω στοιχιζουν στα καθημερινα μοντελα οσο στοιχιζαν σχεδον διαχρονικα. Απλα εχει εισαγαγει διαφορες κατηγοριες για αυτους που θελουν να τα σκασουν χοντρα ή τους επαγγελματιες. Ο μεσος χρηστης δεν χρειαστηκε να πληρωσει ολοενα και αυξανομενο κοστος οπως παει να συμβει εδω. Και οχι ανυπαρκτα κοστη δεν υπαρχουν πουθενα. Μικροτερα ναι αλλα μηδενικα πουθενα. Αλλιως δεν θα ηταν δυο εταιρειες ουσιαστικα μονο στο χωρο αν ηταν ευκολο να γινει πλεον κατασκευαστικα θα ηταν περισσοτερες. Καλα της τα εχω χωσει και αυτης παρα πολλα εχει κανει και σαφεστατα αισχροκερδει αλλα με αλλους τροπους χρονια τωρα (συνεχομενες και αδικαιολογητες νεες γενιες με μικρα performance gains) αλλα οι καρτες γραφικων τα τελευταια χρονια κοντευουν να δουν αυξηση της ταξης του 50% στην nvidia.. To οποιος θελει ακολουθει το ξερουμε δεν χρειαζεται να το λεμε.. Το εγραψα αλλωστε και εγω αν εκανες τον κοπο να διαβασεις σωστα ολο το μυνημα μου.. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τους κραξω οσο παει και αν συνεχισουν θα τα παρατησω και θα τελειωνει το παραμυθι. Οχι για το οικονομικο το ξαναλεω που η τσεπη μου το αντεχει (ειμαι απο τους τυχερους γιατι αλλοι και να θελουν να ειναι tech enthusiasts δυσκολα μπορουν να ακολουθησουν πλεον) οσο για το ηθικο της υποθεσης. Αν ηταν για το ηθικο της υποθεσης επρεπε να τα ειχες παρατησει εδω και πολυ καιρο και φυσικα οχι μονο για την nvidia... Η ηθικη των επιχειρησεων δεν υπαρχει, ειναι πραγματικα μαθημα αερας...
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mtifosi είπε Αν ηταν για το ηθικο της υποθεσης επρεπε να τα ειχες παρατησει εδω και πολυ καιρο και φυσικα οχι μονο για την nvidia... Η ηθικη των επιχειρησεων δεν υπαρχει, ειναι πραγματικα μαθημα αερας... Eχεις δικιο στην επιλογη της λεξης. Ηταν αστοχη. Εγραψα οτι υπαρχει συνηθως ενα ψυχολογικο οριο για το οποιο ειμαστε διατεθειμενοι να πληρωσουμε ακομη και εμεις που τα σκαμε χοντρα για το χομπυ μας. Το ψυχολογικο οριο αυτο ειναι διαφορετικο για τον καθενα μας (και παντα με την προυποθεση οτι το αντεχει η τσεπη μας γιατι δεν ξερω μετα απο αυτο το price jump ποσοι θα ακολουθησουν την nvidia δεν εκανε αυξηση μονο στα ultra high end μοντελα αλλωστε) και σαφεστατα δεν ειμαι εγω σε θεση να πω στον καθενα τι θελει να πληρωσει για καθε αγαθο. Εγω μιλαω για εμενα και σχολιαζω αυτο που βλεπω. Γιατι κοιταμε και με γνωμονα το μακροπροθεσμο μελλον που θα παρει αμπαριζα ολες τις κατηγοριες ακομη και την mainstream και την budget μελλοντικα.. Ακομη και να επιλεξω να ακολουθησω συνειδητα αυτη την αστειοτητα δεν μπορω να μην την τονισω. Ειναι τραγικο παιδια μην εθελοτυφλουμε.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις