Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα reviews να βγουν πάλι ο καθένας θα βλέπει αυτά που θέλει να δει στον τομέα των επιδόσεων....ΠΑΝΤΑ όταν μια gpu κυκλοφορεί στα "αντικειμενικά" reviews παίρνουμε oced το νέο gpu και συγκρίνεται με κάποια founders edition στην στοκ συχνότητα λειτουργίας και βγάζουμε τα ποσοστά που θέλουμε, θυμόμαστε την 1070 με το περίφημο "faster than the titan x" και τελικά παραμένει ακόμα και σήμερα πιο αργή από την 980Τι

Και πιο πρόσφατα είχα την απλή 1080 και τώρα την 1080Τi η nvidia δίνει 35% άλλοι μέχρι και 50% δε ξέρω σε 4Κ και οι δύο αντικείμενικα από την εμπειρία μου απλά η 1080Τi σου δίνει την δυνατότητα να μαξαρεις τα πάντα στο ultra αλλά και με την απλή με κάποιες παραχωρήσεις που στα δικά μου μάτια δεν κατάλαβα διαφορά κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, και αν θέλεις να αποκτήσεις ψυχολογικό πας στο crysis 3 και επιλέγει very high spes με 4x smaa και βλέπεις από 27 μέχρι 43 fps με την 1080,Τi ,των 1000€...

Αλήθεια το VR που διάολο πήγε μέχρι και VR compatible ram είχαν επινοήσει τα τμήματα μάρκετινγκ διαφόρων εταιρειών.....

Δε ξέρω αν το ray tracing το ξεχάσουμε στο επόμενο launch νέας ,gpu αλλά θυμάμαι κάτι dx12 που Θα Θα sli crossfireμε απίθανους συνδυασμούς κλπ, κάτι compute που το περίφημο fury θα θα...

Υ.Γ. Για τα μάτια μας και μόνο να μην πονάνε μη γράφετε ότι σας κατεβενει στο κεφάλι άλλο το speculation για τις επιδόσεις και άλλο να περιμένετε 10% performance gain από drivers ΔΕΝ ΕΧΕΙ γίνει ποτέ με ΕΞΑΙΡΕΣΗ κάτι πατατοοδηγους της amd π.χ. ΗD 4870X2

7 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε

θες 2k για ένα οκ laptop , συγκριτικά με ένα desktop , μη το κάνεις...

Νομίζω είναι λάθος να λέμε η 2080Ti βγήκε στα 1600 από πλαίσιο. Οι 1080Ti κυκλοφορούσαν στα 900-1000 πέρυσι μόνες τους σε πλάσιο ενώ οπουδήποτε αλλού ήταν στα 700, χωρίς 980/ti στα ράφια. 

Πιστεύω μέχρι την αλλαγή του χρόνου πως η τιμές θα είναι 20-25% κάτω , απλά και μόνο επειδή θα σταματήσει η κυκλοφορία των pascal. 

Στη θεωρία τα 1200 είναι καλύτερα από τα 1600 στο κάθε πλαίσιο κλπ , αλλά παραμένει ένα 300αρι υπερτίμησης που δεν έχω ιδέα πως το δικαιολογούν... Πόσο σημαντικό είναι πια αυτό το DLSS + ray trace για να το χρεώσεις τόσο ?

Ουσιαστικά σε αυτή τη γενιά οι 2060 αν παίξουν σε καλές τιμές , όχι ηλιθιότητες του στυλ early access με 20+% στην τιμή , θα πουλήσουν όσο πούλησαν οι 970 . 

To 1080p/144hz και 2k/60hz μπορεί να το πιάσει κάποιος στα 300-350 ευρώ gpu.

Nope με ένα χιλιάρικο είμαι μια χαρά για λαπτοπακι το tower μου κοστίζει 3. χήνες αλλά έτσι όπως πάει η δουλειά έχω ξενερώσει και δεν θέλω ούτε να το βλέπω, προφανώς με το λάπτοπ απλά ξεχνάω το gaming....θα δείξει δε ξέρω ακόμα

Επεξ/σία από Qless
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Υπόψιν καθυστέρησε ένα χρόνο να κυκλοφορήσει η 20 σειρά. Οπότε ακόμα και 50% δεν θα ήταν πολύ. 

Εγω βέβαια και με 40-50% θα ήμουν ευχαριστημένος αλλά όχι με τέτοια τιμή παλι. 

Οπως και να έχει όλα είναι σχετικά με την τιμή. 

3 μήνες καθυστέρησε τι 1 χρόνο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Λιώνω για RTX! Θελω να πουλησω την gt 520 μου και να βαλω την διαφορα για να παω σε 2080ti! Με τον q6600 θα πηγαινει τρένο!😂

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ΠΙθανον να εχεις λαιμο μπουκαλιου απο τις μνημες ραμ....

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Qless said:

Και τα reviews να βγουν πάλι ο καθένας θα βλέπει αυτά που θέλει να δει στον τομέα των επιδόσεων....ΠΑΝΤΑ όταν μια gpu κυκλοφορεί στα "αντικειμενικά" reviews παίρνουμε oced το νέο gpu και συγκρίνεται με κάποια founders edition στην στοκ συχνότητα λειτουργίας και βγάζουμε τα ποσοστά που θέλουμε, θυμόμαστε την 1070 με το περίφημο "faster than the titan x" και τελικά παραμένει ακόμα και σήμερα πιο αργή από την 980Τι

Και πιο πρόσφατα είχα την απλή 1080 και τώρα την 1080Τi η nvidia δίνει 35% άλλοι μέχρι και 50% δε ξέρω σε 4Κ και οι δύο αντικείμενικα από την εμπειρία μου απλά η 1080Τi σου δίνει την δυνατότητα να Μακαρέζος τα πάντα στο ultra αλλά και με την απλή με κάποιες παραχωρήσεις που στα δικά μου μάτια δεν κατάλαβα διαφορά κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, και αν θέλεις να αποκτήσεις ψυχολογικό πας στο crysis 3 και επιλέγει very high spes με 4x smaa και βλέπεις από 27 μέχρι 43 fps με την 1080,Τi ,των 1000€...

Αλήθεια το VR που διάολο πήγε μέχρι και VR compatible ram είχαν επινοήσει τα τμήματα μάρκετινγκ διαφόρων εταιρειών.....

Δε ξέρω αν το ray tracing το ξεχάσουμε στο επόμενο launch νέας ,gpu αλλά θυμάμαι κάτι dx12 που Θα Θα sli crossfireμε απίθανους συνδυασμούς κλπ, κάτι compute που το περίφημο fury θα θα...

Υ.Γ. Για τα μάτια μας και μόνο να μην πονάνε μη γράφετε ότι σας κατεβενει στο κεφάλι άλλο το speculation για τις επιδόσεις και άλλο να περιμένετε 10% performance gain από drivers ΔΕΝ ΕΧΕΙ γίνει ποτέ με ΕΞΑΙΡΕΣΗ κάτι πατατοοδηγους της amd π.χ. ΗD 4870X2

Nope με ένα χιλιάρικο είμαι μια χαρά για λαπτοπακι το tower μου κοστίζει 3. χήνες αλλά έτσι όπως πάει η δουλειά έχω ξενερώσει και δεν θέλω ούτε να το βλέπω, προφανώς με το λάπτοπ απλά ξεχνάω το gaming....θα δείξει δε ξέρω ακόμα

Όλο αυτό σε 6 προτάσεις; Έμεινα από ανάσα κάμποσες φορές. Ποιος είναι ο Μακαρεζος; Χάθηκα... :(

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Όλο αυτό σε 6 προτάσεις; Έμεινα από ανάσα κάμποσες φορές. Ποιος είναι ο Μακαρεζος; Χάθηκα... :(

Ειναι ενα νεο κραμα Μακαρενας και Λυκουρέζου!😋

7 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

ΠΙθανον να εχεις λαιμο μπουκαλιου απο τις μνημες ραμ....

Τις εχω κλοκαρισμενες στα 888 mhz! Και τα 3 gb!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Τις εχω κλοκαρισμενες στα 888 mhz! Και τα 3 gb!

Μπορεις να κλοκαρεις τα 2 γιγα παραπανο κ θα εχεις καλυτερες επιδοσεις....Εαν δν εισαι σταθερος κ δυσλειτουργει ο ηλεκτρονικος υπολογιστης σου τοτε πεσε στα 1.5 γιγα...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Γράφοντας από κινητό όταν έγραψα "να μαξαρεις" το google το έκανε Μακαρέζος και δεν το είδα εγκαίρως....😀

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για 4K/40FPS που θα 'χει στα νέα παιχνίδια είναι τζετ :D

sorry για το offtopic αλλα μια χαρα τα παει bf v 4k/ultra 60 fps και σε sli 100+

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, hary είπε

Nvidia: Turing RTX Cards Up to 40 Percent Faster Than Pascal in Some Titles(Τom's Hardware)

Αρα περιμενετε πρωτα τα benchmarks απο gamers-youtubers και μετα μιλαμε.Παντα μια εταιρεια οταν μιλαει για 35-45% αφορα τις καλυτερες συνθηκες για αυτην.Αν ισχυε αυτο γενικα θα το ειχαν κανει σημαια απο τις 20 Αυγ(Presentation) και οχι 10 ημερες μετα, που εχει αρχισει,δικαιολογημενα η γκρινια για τις υψηλες τιμες.

Αδελφέ αυτοί είχαν βγάλει εκείνο το άρθρο και έλεγαν απλά αγοράστε τις καινούριες κάρτες. Δν μπορώ να καταλαβω με ποια λογική συζητάμε να δώσει κάποιος 1200-1600 για να πάρει καινούρια κάρτα για 12 μήνες μαξ!Γιατί στους επόμενους 12 και οι 2 εταιρείες θα έχουν βγάλει καινούριες σειρές άρα απλά η Νvidia σου λέει ένα σκάσε μου 100 τον μήνα μίνιμουμ για να με ξαναπληρωσεις μέσα σε έναν χρόνο. Έχετε παλαβωσει? Μαύρο δαγκωτό και όταν βγουν οι καινούριες συζητάμε.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ο καθενας συγκρινει οτι να ναι, ας βαλουμε τις παλιες καρτες εποχης 290x  - 780τι, με παιχνιδια στιλ origins, wd2, bt1 online max out να δουμε αν θα ξεκινησουν. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...