Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 31/8/2018 στις 9:02 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Ή θα ενεργοποιούν DLSS και RTX για να έχουν καλό frame-rate σε 4Κ.

εαν η 2080rtx εδινε 1440p/60fps(rtx on) θα την αγοραζα...

επειδη το βλεπω πολυ χλωμο,μαλλον αυτην την σειρα θα την "πηδηξω",κυριολεκτικα και μεταφορικα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο με DLSS θα δώσει αυτά τα νούμερα η 2080. Η 2080Ti για την ώρα έχει 40-50(Σε 1440P) στο BF V με RTX χωρίς DLSS. Με patches/drivers θα πιάσει το 60άρι πιστεύω. Με DLSS θα μπορεί να βγάλει και 4Κ/60.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

H NVDIA έχει δώσει 215W TDP για την Default και 225W TDP για την FE στα 1800MHz.

Άρα τα 250W TDP που γράφουν στο Caseking για τις Default είναι λάθος.

Τα TDP στις custom από MSI, ASUS κλπ δεν ξέρω πόσο θα είναι αν δεν δούμε clocks.

λαθος εγραψα, για την duke ελεγα εγω.

https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-RTX-2080-DUKE-8G-OC/Specification

Δημοσ.

https://wccftech.com/nvidia-turing-mobility-rtx-2080-mobile-gpu/

Μιας και μιλάμε γενικότερα για Turing. Υπάρχει ήδη πολύ ζόρι για την ψύξη του 8750H στα λάπτοπ , αυτή θα είναι τελευταία μαχαιριά. 

Ένας θεός ξέρει πως θα καταφέρουν να χωρέσουν και τα δύο...

Δημοσ.

Nvidia: Turing RTX Cards Up to 40 Percent Faster Than Pascal in Some Titles(Τom's Hardware)

Αρα περιμενετε πρωτα τα benchmarks απο gamers-youtubers και μετα μιλαμε.Παντα μια εταιρεια οταν μιλαει για 35-45% αφορα τις καλυτερες συνθηκες για αυτην.Αν ισχυε αυτο γενικα θα το ειχαν κανει σημαια απο τις 20 Αυγ(Presentation) και οχι 10 ημερες μετα, που εχει αρχισει,δικαιολογημενα η γκρινια για τις υψηλες τιμες.

Δημοσ.

Μαζι σου ειμαι φιλε μου,η 1080ti με την 980 ti ειχαν 60+% διαφορα αποδοσης.Το θεμα εδω ειναι οτι η NV θελει να δικαιολογησει την αυξηση τιμων κατα 50%(απο 800 στα 1200) με την αναλογη αυξηση στην αποδοση(που δεν υπαρχει βεβαια).

Συμφωνα λοιπον με την ιδια  την εταιρεια η 2080 ti  με την 1080 ti θα εχουν διαφορα εως 40% σε ορισμενους τιτλους υπο συγκεκριμενες συνθηκες.

Οποτε επενδυει βασικα στην αποδομηση του προηγουμενου προιοντος της(σειρα 10xx GTX), λογω και ελλειψης ανταγωνισμου απο AMD.

Εγω προσωπικα πιστευω οτι σε nonRTT games η 2080ti  με την 1080ti(με βαση τα cuda cores,memory bandwidth κλπ) θα εχουν διαφορα 20-25%, το οποιο φυσικα δε δικαιολογει τετοια αυξηση των τιμων

Δημοσ.

🤔

Αν και στην αρχή σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά της ti, έχει απομακρύνει αρκετά από το μυαλό μου. Πολλά τα λεφτά για αυτα που προσφέρει (δεν μιλάω για RT). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος ζητάει το απόλυτο πάει για 2080ti....από εκεί και πέρα 2080/1080ti θα είναι αρκετές μέχρι και για 1440P (non rtx) χαλαρά μέχρι τα 7nm......Βέβαια αναμένουμε και τις πραγματικές αποδόσεις για να έχουμε μία πλήρη εικόνα.....

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

🤔

Αν και στην αρχή σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά της ti, έχει απομακρύνει αρκετά από το μυαλό μου. Πολλά τα λεφτά για αυτα που προσφέρει (δεν μιλάω για RT). 

Πιθανώς. 

Παντως αν κρίνω από την πληθώρα αγγελιών πώλησης Pascal,  οι υψηλές τιμές δεν πτοούν αρκετούς παρά τη σχετική γκρίνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπόψιν καθυστέρησε ένα χρόνο να κυκλοφορήσει η 20 σειρά. Οπότε ακόμα και 50% δεν θα ήταν πολύ. 

Εγω βέβαια και με 40-50% θα ήμουν ευχαριστημένος αλλά όχι με τέτοια τιμή παλι. 

Οπως και να έχει όλα είναι σχετικά με την τιμή. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Και 30 1080Τi να έβρισκες προς πώληση στο insomnia δεν λέει τίποτα απολύτως.....

Αν την δώσει κάποιος 700€ θέλει χαλαρά αλλά 300€ για να αγοράσει τις ίδιες επιδόσεις (2080) με μικρότερη μνήμη η να δώσει αλλά 900€ και να αναβαθμίσει πραγματικά με την 2080Τi για ένα 35%..   

Εν ολίγοις ούτε αν έχεις 1080Τi συμφέρει να την δώσει ς αλλά ούτε και οι τιμές των μτχ 1080Τi θα πέσουν τόσο όσο να είναι προσιτές και πραγματικό deal στα μτχ ...η nvidia φρόντισε να βιάσει την αγορά με τις ληστρικές τιμές που ζητά......

Μιλάμε μόνο για μια κάρτα γραφικών που πλέον κοστίζει όσο ένα ολόκληρο high end desktop 10 χρόνια πριν

Core 2 dun E6600 450€

Asus p5w dh deluxe 200€

Amd 4870x2  420€

4gb ram 80€

Ηdd wd raptor 100€

Enermax liberty 620w 100€

Σύνολο 1350€ α θες και κουτί coolermaster stacker830 200€ είμαστε στα 1550€, ε μας λείπει άλλο ένα 50αρικο για την α 2080Τi από το Πλαίσιο.....

Εδώ έχουμε καταντήσει αλλά κάποιοι πολλοί επιμένουν ενώ τους φτύνουν να νομίζουν πως βρέχει, ένα κλικ είμαι από το να διαλύσω το rig μου και να πάρω laptop....

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ έχω πουλήσει την RX480 8GB εδώ και έναν χρόνο και ευτυχώς έχω μείνει με την HD7950 1GHz. Θα περιμένω ακόμα και δυο χρόνια αν χρειαστεί για καινούργια κάρτα αλλά παραπάνω από ότι πρέπει να είναι οι τιμές δεν δίνω. Το ίδιο και για τις μνήμες, θα μπορούσα κάλλιστα να πάρω καινούργιο CPU+Mobo αλλά με τέτοιες τιμές στις μνήμες να τις βάλουν εκεί που ξέρουν.

Έτσι για χαβαλέ σήμερα έβαλα την GTX480 για να γουστάρω καλοκαιριάτικα θερμοκρασίες. 😂😂

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Qless είπε

ένα κλικ είμαι από το να διαλύσω το rig μου και να πάρω laptop....

θες 2k για ένα οκ laptop , συγκριτικά με ένα desktop , μη το κάνεις...

Νομίζω είναι λάθος να λέμε η 2080Ti βγήκε στα 1600 από πλαίσιο. Οι 1080Ti κυκλοφορούσαν στα 900-1000 πέρυσι μόνες τους σε πλάσιο ενώ οπουδήποτε αλλού ήταν στα 700, χωρίς 980/ti στα ράφια. 

Πιστεύω μέχρι την αλλαγή του χρόνου πως η τιμές θα είναι 20-25% κάτω , απλά και μόνο επειδή θα σταματήσει η κυκλοφορία των pascal. 

Στη θεωρία τα 1200 είναι καλύτερα από τα 1600 στο κάθε πλαίσιο κλπ , αλλά παραμένει ένα 300αρι υπερτίμησης που δεν έχω ιδέα πως το δικαιολογούν... Πόσο σημαντικό είναι πια αυτό το DLSS + ray trace για να το χρεώσεις τόσο ?

Ουσιαστικά σε αυτή τη γενιά οι 2060 αν παίξουν σε καλές τιμές , όχι ηλιθιότητες του στυλ early access με 20+% στην τιμή , θα πουλήσουν όσο πούλησαν οι 970 . 

To 1080p/144hz και 2k/60hz μπορεί να το πιάσει κάποιος στα 300-350 ευρώ gpu.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...