Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας λόγος να ψωνίσεις από εδώ. Εκτός αν μπορείς να το περάσεις στα έξοδα (πάλι, μία ή άλλη θα σου έρθει σε σχέση με το να το πάρεις απ' έξω).

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALFR3D είπε

οντος πολυ ακριβες οι τιμες, αντε να ξυπνησει η AMD γιατι οι gamers εδω εχουν ηδη ξυπνησει...

Εγώ δεν θέλω να βγάλει Gaming κάρτα για δυο ακόμα χρόνια η AMD, έτσι για σπάσιμο σε αυτούς που περιμένουν κάτι τέτοιο για να αγοράσουν φτηνότερες NVIDIA κάρτες. 😛

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Εγώ δεν θέλω να βγάλει Gaming κάρτα για δυο ακόμα χρόνια η AMD, έτσι για σπάσιμο σε αυτούς που περιμένουν κάτι τέτοιο για να αγοράσουν φτηνότερες NVIDIA κάρτες. 😛

Κανει κακο σε ολους το μονοπώλιο. Βλεπεις τι γινεται με τις τιμες αν ειχαμε σωστες vega θα βλεπαμε 2080 στα 600msrp και 800-900msrp την 2080ti. Αλλα βαραει στα αυτια τωρα η nvidia θα ξεσκιστει στο χρημα με ιδιες επιδοσεις με 2016+ tensors+rtx.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε δεν πάει να τις βγάλει και στα 3000 USD  δεν με νοιάζει, όταν βλέπω πως έχει καταντήσει ο σημερινός gamer καλύτερα να μην ξαναβγάλει ποτέ Gamer κάρτα η AMD.

Άντε από το 2020 θα έχετε Intel Gamers Graphics Cards και θα ξεσκιστούν στο price wars με την NVIDIA  😂😂😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Ρε δεν πάει να τις βγάλει και στα 3000 USD  δεν με νοιάζει, όταν βλέπω πως έχει καταντήσει ο σημερινός gamer καλύτερα να μην ξαναβγάλει ποτέ Gamer κάρτα η AMD.

Άντε από το 2020 θα έχετε Intel Gamers Graphics Cards και θα ξεσκιστούν στο price wars με την NVIDIA  😂😂😂

Ο σημερινος gamer ηλικιας 15-20 παιζει μονο pro fifa overwatch pubg fortnite Grand Theft Auto V και κανα counterstrike. Η πλειοψηφια παντα. Αυτοι βολευονται και με μια 1050ti 1060. Κανεις απο αυτους δεν θα παει να παρει καρτα πανω απο 300 ευρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως αλλάζουν ξαφνικά τα specs (10.1tflops την είχαν παρουσιάσει εξαρχής) ....rtx 2080  με boost στα 1710mhz (ούτε καν στα 1800mhz που θα έρθει η founders).........12tflops .......ενδιαφέρον......

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πως αλλάζουν ξαφνικά τα specs (10.1tflops την είχαν παρουσιάσει εξαρχής) ....rtx 2080  με boost στα 1710mhz (ούτε καν στα 1800mhz που θα έρθει η founders).........12tflops .......ενδιαφέρον......

Χωρίς τίτλο.png

Πάμε για sli 1080ti Μπάμπη μου; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Χωρίς τίτλο.png

10.1TFLOPs είναι default στα 215W TDP.

12TFLOPs είναι η FE που είναι OCed στα 250W TDP.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Και ειδα τα 250 λεω τι βλεπουμε. Οντως εχεις πολυ δικιο αν το παμε ετσι η 1080ti στα 300watt βγαζει 13tflops και πανω. Πολυ καλη παρατηρηση οποτε στα 10 και κατι βρισκεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

reference boost στα 1710mhz

founders boost στα 1800mhz

οπότε στα 1800mhz μιλάμε για ακόμα καλύτερα tflops.....

Η αναφορά του caseking ήταν στην reference για 12tflops....

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το tdp ειναι σωστο. 250 - 285 θα εχουν ολες οι reference απ΄ οτι φαινεται. τουλαχιστον η msi τοσα γραφει στην σελιδα της. για την ακριβεια το γραφει power consumption.

Επεξ/σία από james rod
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...