Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, orokousaki είπε

σε  αυτο δεν εχεις αδικο Psycho_Warhead

απλα  καπια ατομα αναβαθμιζουνε  την  καρτα  τους καθε χρονο

και δεν  μπορω να το καταλαβω αυτο..

πιο εινε το οφελος?

Ειναι ψυχολογικο το θεμα. Επισης τη δινουν σε καλη τιμη καθοτι αξίζει ακομη και ετσι η μεταβαση δεν τους κοστιζει τοσο.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, orokousaki είπε

για μια καρτα γραφικων  εχουν την  μανια να την αλαζουνε καθε τρεις και λιγο επειδη βγαινει μια νεα τεχνολογια?

πιστεύω πως είναι ψυχολογικό

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, orokousaki είπε
24 λεπτά πριν, orokousaki είπε

σε  αυτο δεν εχεις αδικο Psycho_Warhead

απλα  καπια ατομα αναβαθμιζουνε  την  καρτα  τους καθε χρονο

και δεν  μπορω να το καταλαβω αυτο..

πιο εινε το οφελος?

Αν πουλήσω τώρα την 1080 πιάνει κάποια σοβαρά λεφτά. Οπότε η αναβάθμιση θα στοιχίσει λιγότερο. Υπάρχει λογική σε αυτό. Εγώ προσωπικά αναβαθμιζω κάθε δεύτερη γενιά περίπου και η προηγούμενη κάρτα πάει στο htpc. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Εγώ με την 1080ti μια χαρά έπαιζα 4k ultra

Δε παίζει αυτό που λες. Εκτός αν δε σε νοιάζει να έχεις 60 fps σταθερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dream420 είπε

Δε παίζει αυτό που λες. Εκτός αν δε σε νοιάζει να έχεις 60 fps σταθερα

Μία χαρά παίζει. Έχω παίξει 10δες ΑΑΑ τίτλους με καρφωμένα 60fps σε ultra. Και μιλάμε για minimum 60. Max 70-80

Το μόνο που θέλει είναι AA off 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι αναλογικά το πήρα το θέμα είναι να πάμε απευθείας στα 7 όλα θα έρθουν μετά. Σε ti μοντέλα η titan θα δούμε μεγάλα dies από τον πρώτο χρόνο αργότερα θα μπουν και στις rtx gtx σειρές. 

Τα 12 των 20xx είναι fake όχι πραγματικά όμως στα 16 η 14 είμαστε. Ακούω για 7nm απευθείας και όχι 9 στην επόμενη γενιά δεν ξέρω τι θα δούμε. Την AMD μόνο με AMD θα την συγκρίνουμε. Τα Tflops των vega προέρχονται από άλλες παραμέτρους από τα Tflops των Pascal. Η 580 βγάζει παραπάνω Tflops από 1060 αλλά παίζουν στα ίδια. Σε mining όμως την τρώει. Διαφορετικές αρχιτεκτονικες. Η nvidia σε όλες τις αρχιτεκτονικες της δίνει το ίδιο boost στα Tflops αναλογικά με τα nm. 

δε καταλαβες. εννοω οτι θα κατεβουμε 9νμ, οχι στα 9νμ. δηλαδη 16 μειον 9. προηγουμενως κατεβηκαμε 28 μειον 12 ισον 16. αρα πως θα βρεις αυτα τα φλοπς που λες? ή θα πρεπει να δωσεις πολλους πυρηνες και ρολογια ή αλλαγη αρχιτεκτονικης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...