ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε πατσάκο, μην τα βαζεις μαζι του...Θα παει έκτη δημοτικου σε 10 μερες που ξεκινανε τα σχολεία κι εσυ τετάρτη!Ειναι 2 τάξεις πάνω! Κι εχει και pascal που εσυ δεν εχεις...(Ζήλια ψόρα) Τι σου ειναι τελικα αυτα τα μεγαλυτερα παιδια..😋😂 ΥΓ. Κι εσυ μωρε πατσάκο μην κραζεις χύμα στο κύμα.... Το τι θα κανει ο καθενας, ειναι δικαιωμα του και κανεναν δεν αφορα... Τις τρελές τιμολογιακες πολιτικες να κραζεις, οχι τον κοσμο...Σιγουρα υπαρχουν και θυματα αλλα καθενας κανει κουμαντο στον εαυτο του.. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τώρα θα δείτε όλοι εσείς, Θα σας αποστομώσει σύντομα ο @7700K με την Oled , θα δείτε.....
patsakos. D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε παίδες ελεύθερη αγορά έχουμε ο καθένας πουλά όσο θέλει και οποίος γουστάρει αγοράζει! Αλλα δεν γίνετε όταν κάποιος πάει να πει κάτι να πετάγονται 1-2 γνωστοί του φόρουμ και να προσπαθούν να επιβληθούν!!! παρτε ρε μάγκες τις κάρτες σας να τις χαρείτε μην τρελένεστε και φανάτιζεστε στο κάτω κάτω μια κάρτα είναι! ΥΓ εμένα πάντως η σειρά αυτή μου φαίνεστε μια αρπαχτή πιστεύω πως μέσα στο 19 τόσο η πράσινη όσο και η κόκκινη θα παρουσιάσουν κάρτες στα 7νμ που θα κάνουν την διαφορα 1
_Theo_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, patsakos. D είπε ΥΓ εμένα πάντως η σειρά αυτή μου φαίνεστε μια αρπαχτή πιστεύω πως μέσα στο 19 τόσο η πράσινη όσο και η κόκκινη θα παρουσιάσουν κάρτες στα 7νμ που θα κάνουν την διαφορα Έτσι ακριβώς. Εμένα πιο πολύ μου φαίνεται ότι η nVidia έβγαλε τη νέα σειρά για να ικανοποιήσει τους "καμμένους" και φανατικούς με τις κάρτες της που ήθελαν RTX features εδώ και τώρα και φυσικά είναι διατεθειμένοι να τα σκάσουν για να τα αποκτήσουν. Λογικά με την νέα σειρά RTX 30XX θα έχει καλυτερέψει και ωριμάσει η συγκεκριμένη τεχνολογία.
mindtrapper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Το fast sync των Pascal , ειδικά στις 1080 / Ti ήταν ανέλπιστα καλό. Ειδικά αν σκεφτείς ότι φέρνει τύπου g-sync εμπειρία σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ monitor. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Αν έχεις για παράδειγμα 75hz monitor το gsync δουλεύει από 75 και κάτω και το fast sync απο 75 και πάνω. Έχω δει ξανά να λένε ότι αν βάλεις fast sync δεν χρειάζεσαι μετά adaptive sync και δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από mindtrapper
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Αν δεν πιάνεις σε fps το μέγιστο των hz της οθόνης ότι και να κάνεις μόνο με gsync/freesync είναι Smooth.
Dr.Tesla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο Παράλειψη από μέρους μου... Μιλάω μόνο για overkill καταστάσεις που διατηρείς fps ( συνήθως αρκετά ) πάνω από το refresh rate του monitor. Το fast sync είναι τραγικό αν έχεις κάτω από τα 60/120/144 της οθόνης. Η ιδανική κατάσταση είναι αυτή που γράφεις. G-sync χαμηλά , fast sync στο παραπάνω. Σε λίγα παιχνίδια γίνεται αυτό που περιγράφουμε και με πολλές υποχωρήσεις στις ρυθμίσεις. Και πάλι όμως υπάρχει τόσο λίγο ψάξιμο πάνω σε αυτό το θέμα που σχεδόν κανένας δεν ξέρει να το ρυθμίσει , και αν τα καταφέρει δεν πρόκειται να το ποστάρει. Έχει τύχει να βγει ωραίο gameplay 60 fps χωρίς microstutter σε fast sync , σε παιχνίδια που τερματισμένος είσαι στα 70-80 , καμία σχέση δηλαδή με τα 100-120 που θα έπρεπε να έχεις για να δουλέψει. Αντίστοιχα θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει να κλειδώσει το monitor από τα 144 στα 100 ή στα 120 με το riva ( από ότι έχω καταλάβει μπορεί να γίνει ) , να ανοίξει fast sync , και να μαγειρέψει τα settings. Ίσως αν πιάσει 150-160 uncapped να καταφέρει να είναι smooth. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες ούτε να δοκιμάσω τι θα γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις , γιατί είμαι με 60hz οθόνη. Με αυτές τις ρυθμίσεις πάντως εμένα μου δουλεύει ρολόι , στο nvidia profile inpector. ( από όσο διάβασα για 144hz το μαγικό νούμερο είναι το 154 στο frame limiter ) Ίσως να φύγαμε πολύ off topic...
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, mtifosi είπε Μηδανικη διαφορα το exodus...? Μαλιστα...αντε να δουμε τι αλλα μαργαριταρια θα διαβασουμε εδω μεσα... Διαβασαμε και για το marketing οτι αυτο κανει την διαφορα και ολοι ειναι θυματα να πετανε τα χρηματα τους σε αχρηστα προιοντα χωρις να σκεφτουμε οτι κανεις δεν σκορπαει ετσι τα χρηματα του ακομα και αν του περισσευουν...Το marketing οντως βοηθαει ωστε να σε κανει να θελεις κατι αλλα πετυχαινει μονο οταν υπαρχει το σωστο προιον...δεν ειναι τυχαιο οπου εταιριες πραγματι με κορυφαιο marketing εχουν παντα το σωστο προιον οπως πχ intel,nvidia,apple... Ναι δεν με εντυπωσιασε οπως και αρκετους αλλους. Στο BF 5 μου αρεσει πολυ ομως. Με τις σκιες μια χαρα ημουν οι αντανακλασεις με εντυπωσιαζουν. 7 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Πάνω σε αυτό , η νέα γενιά πρέπει να βγει ακριβότερη όταν στην αγορά υπάρχει παράλληλη κυκλοφορία της προηγούμενης. Αλλιώς καταστρέφεις το ίδιο σου το προιόν... Είναι αυτό που συζητούσαν όλοι με rx 4xx / rx 5xx . Απορούσε όλος ο κόσμος γιατί τις άφησε να κυκλοφορούν παράλληλα για κάποιους μήνες χωρίς bundle και εκπτώσεις. Ίσως έτσι ένα 20% ( θα 'θελα 😅) της τιμής να πέσει ΑΝ και ΟΤΑΝ το stock των 10x0 τελειώσει. Το fast sync των Pascal , ειδικά στις 1080 / Ti ήταν ανέλπιστα καλό. Ειδικά αν σκεφτείς ότι φέρνει τύπου g-sync εμπειρία σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ monitor. Ενδεικτικά , η 1060 βγάζει 1080p 60fps χωρίς tear με vsync off σε κάμποσα παιχνίδια. Οπότε πιστεύω πως όταν ωριμάσει το DLSS , θα μιλάμε για 1440p 144Hz ( με κάθε επιφύλαξη ) ή 100+ με τα απαιτητικά παιχνίδια. Αν αυτό πιάσει με τα από χίλια δυό optimize και driver update , όντως θα μιλάμε για feature το οποίο αξίζει τα χρήματα που του αντιστοιχούν... Όσα είναι αυτά τέλος πάντων. To ray trace είναι και θα είναι αδιάφορο για μερικά χρόνια ακόμα. Όπως ήταν το multi projection για το VR στις προηγούμενες γενιές... Για computing και scientific χρήσεις , ίσως ανοίξει κάποιες πόρτες για καλύτερη αξιοποίηση πόρων. 7 ώρες πριν, ilos είπε fixed 🤩 Σωστος για το fast sync στα 144hz βοηθαει οχι στα υπολοιπα αν το ενεργοποιησω σε 75αρι Monitor εχω tearing. Για τα υπολοιπα θα συμφωνησω οτι και το dlss θα ωριμασουν και το rtx αλλα δεν θα γινουμε beta testers μεχρι να ωριμασουν. 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Ναι ολοι στο forum με 1080ti απλες ή sli και 1440p 144hz ή 4κ monitor ειμαστε. Whatever πραγματικα.. Στο εξωτερικο που πολλοι κραζουν,την εχουν βγαλει ομως την 2080ti out of stock.... https://www.nvidia.co.uk/geforce/buy/ Τελος παντων προσωπικα βαρεθηκα να διαβαζω και να απανταω στα ιδια και τα ιδια μεχρι να βγουν τα benchmarks. Περαν τουτου ο καθενας ας κανει οτι νομιζει. Αν θεωρεις ακριβα συστηματα μονο αυτα που εχουν 3500 και πανω οκ. Εγω οτιδηποτε απο 1000-1500 και πανω το θεωρω κορυφαιο συστημα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, patsakos. D said: ΥΓ εμένα πάντως η σειρά αυτή μου φαίνεστε μια αρπαχτή πιστεύω πως μέσα στο 19 τόσο η πράσινη όσο και η κόκκινη θα παρουσιάσουν κάρτες στα 7νμ που θα κάνουν την διαφορα Πριν το 2020 απάντηση από την AMD δεν θα δεις και αφού δεν θα δεις από την AMD δεν θα δεις ούτε από την NV. Η 20 series θα μείνει κάνα 2 χρονάκια σίγουρα στην αγορά, απλά μόλις φύγει το απόθεμα του Pascal που είναι και μπόλικο, θα πέσουν οι τιμές. 1 hour ago, Dr.Tesla said: Παράλειψη από μέρους μου... Μιλάω μόνο για overkill καταστάσεις που διατηρείς fps ( συνήθως αρκετά ) πάνω από το refresh rate του monitor. Το fast sync είναι τραγικό αν έχεις κάτω από τα 60/120/144 της οθόνης. Η ιδανική κατάσταση είναι αυτή που γράφεις. G-sync χαμηλά , fast sync στο παραπάνω. Σε λίγα παιχνίδια γίνεται αυτό που περιγράφουμε και με πολλές υποχωρήσεις στις ρυθμίσεις. Και πάλι όμως υπάρχει τόσο λίγο ψάξιμο πάνω σε αυτό το θέμα που σχεδόν κανένας δεν ξέρει να το ρυθμίσει , και αν τα καταφέρει δεν πρόκειται να το ποστάρει. Έχει τύχει να βγει ωραίο gameplay 60 fps χωρίς microstutter σε fast sync , σε παιχνίδια που τερματισμένος είσαι στα 70-80 , καμία σχέση δηλαδή με τα 100-120 που θα έπρεπε να έχεις για να δουλέψει. Αντίστοιχα θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει να κλειδώσει το monitor από τα 144 στα 100 ή στα 120 με το riva ( από ότι έχω καταλάβει μπορεί να γίνει ) , να ανοίξει fast sync , και να μαγειρέψει τα settings. Ίσως αν πιάσει 150-160 uncapped να καταφέρει να είναι smooth. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες ούτε να δοκιμάσω τι θα γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις , γιατί είμαι με 60hz οθόνη. Με αυτές τις ρυθμίσεις πάντως εμένα μου δουλεύει ρολόι , στο nvidia profile inpector. ( από όσο διάβασα για 144hz το μαγικό νούμερο είναι το 154 στο frame limiter ) Ίσως να φύγαμε πολύ off topic... Όταν έχεις G-Sync δεν ασχολείσαι με Fast Sync κλπ..Το μόνο που κάνεις είναι να κλείνεις το V-Sync εντελώς και να βάζεις frame-rate limit 2-3Hz κάτω από το maximum της οθόνης σου. Για παράδειγμα αν έχεις 144Hz monitor, βάζεις το RTSS στα 141FPS max για να μην απενεργοποιείται ποτέ το G-Sync. Αλλιώς μπορεί να ξεπερνάει το refresh rate του monitor και να κάνει engage το V-Sync και να σου βάζει input lag. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 4
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όταν έχεις G-Sync δεν ασχολείσαι με Fast Sync κλπ..Το μόνο που κάνεις είναι να κλείνεις το V-Sync εντελώς και να βάζεις frame-rate limit 2-3Hz κάτω από το maximum της οθόνης σου. Για παράδειγμα αν έχεις 144Hz monitor, βάζεις το RTSS στα 141FPS max για να μην απενεργοποιείται ποτέ το G-Sync. Αλλιώς μπορεί να ξεπερνάει το refresh rate του monitor και να κάνει engage το V-Sync και να σου βάζει input lag. Αυτό ακριβώς 1
Aten-Ra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πριν το 2020 απάντηση από την AMD δεν θα δεις και αφού δεν θα δεις από την AMD δεν θα δεις ούτε από την NV. Η 20 series θα μείνει κάνα 2 χρονάκια σίγουρα στην αγορά, απλά μόλις φύγει το απόθεμα του Pascal που είναι και μπόλικο, θα πέσουν οι τιμές. Πιστεύω γνωρίζεις ότι η Vega 20 είναι στα 7nm (TSMC) και βγαίνει μέσα στο 2018, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγάλει 7nm κάρτα και για Consumer το 2019.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 31 minutes ago, Acmilangr2 said: Αυτό ακριβώς Μετά τα 144Hz/G-Sync το χάος..Αν παίξω σε απλό monitor 60Hz μου φαίνεται ότι κολλάνε τα πάντα ακόμα και αν παίζω με 100+FPS..Είναι γλύκα τα Hz και το G-Sync και όποιος δεν έχει παίξει σε τέτοιο monitor δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοούμε ultra-smooth gaming. 26 minutes ago, Aten-Ra said: Πιστεύω γνωρίζεις ότι η Vega 20 είναι στα 7nm (TSMC) και βγαίνει μέσα στο 2018, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγάλει 7nm κάρτα και για Consumer το 2019. Δεν θα βγει κανένα consumer Vegarbage..7nm Navi τώρα το 2020 με ray-tracing κλπ. 3
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Μετά τα 144Hz/G-Sync το χάος..Αν παίξω σε απλό monitor 60Hz μου φαίνεται ότι κολλάνε τα πάντα ακόμα και αν παίζω με 100+FPS..Είναι γλύκα τα Hz και το G-Sync και όποιος δεν έχει παίξει σε τέτοιο monitor δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοούμε ultra-smooth gaming. Δεν έχεις παίξει σε plasma με 1000hz για αυτό το λες
7700K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν έχεις παίξει σε plasma με 1000hz για αυτό το λες Σαφως γιατι αν επαιζες θα πεταγες στα σκουπιδια το LED μονιτορακι σου Δυστυχως γιια εσας δεν θελετε να το χωνεψετε , η μουφο τεχνολογια led δεν αλλαζει με μαρκετινιστικα κολπακια 144 hz - gsync Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από 7700K
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν έχεις παίξει σε plasma με 1000hz για αυτό το λες Αν παρω το Pc μου και το βαλω μεσα στο ψυγειο νοσοκομειου που εχουν ολο το πλασμα, ποσες 1000δες hz λες να μου βγαλει?😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις