narta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Δεν σου πουλησε fiat punto για lambo... ειδες εσυ τις επιδοσεις της να επηρεαζονται...? Μαλλον δεν επαιξες BF 4 maxed out σε 1440 να τρως μπουκαλι οταν γεμιζαν τα 3.5gb και αναγκαζοταν να μπει στο παιχνιδι και η 7-8(?) φορες πιο αργη μνημη...
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Edit για τον Acm : Τρέχεις double buffer , άρα παράγεις τα διπλά Frame. άρα κάνεις set στα 120 τη gpu για να δεις σταθερά 60 χωρίς tear. Καλό, Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Όμως στο Monitor μου αυτό είναι αδύνατο, εκτός αν παίζω Pcman Εφόσων δεν φτάνω ποτέ στα 144hz (ώστε να μήν κλείσει το g sync και ανοίξει το v-sync) γιατί να έχεi lag περισότερο το gsync; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mtifosi είπε Δεν σου πουλησε fiat punto για lambo... ειδες εσυ τις επιδοσεις της να επηρεαζονται...? Αν "δεν επηρεάζονταν οι επιδόσεις" δε θα είχε βγει καν το θέμα στη φόρα και θα κοιμόντουσαν όλοι τον ύπνο του δικαίου μέχρι και σήμερα.😍 Η nvidia αναγκάστηκε να το παραδεχτεί κατόπιν ευρημάτων από χρήστες με το που βγήκαν games με ultra hd texture packs ή χρησιμοποιούσαν πολλαπλά mods και γέμιζε το 3.5ρι partition οπότε και τέζα ο καμπούρης.🤩 Καταρχάς δεν έχει νόημα να το συζητάμε καν, έχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΣΕΙ η απόφαση, η nvidia παραδέχτηκε την ενοχή της και προέβη σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μόνο για τα αμερικανάκια. Μπορείς να συνεχίσεις όμως να την υπερασπίζεσαι αν σου κάνει κέφι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από ilos
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, narta said: Μαλλον δεν επαιξες BF 4 maxed out σε 1440 να τρως μπουκαλι οταν γεμιζαν τα 3.5gb και αναγκαζοταν να μπει στο παιχνιδι και η 7-8(?) φορες πιο αργη μνημη... Έπαιζα εγώ και δεν είχε κανένα θέμα..Μην αρχίσουμε τα ίδια για την 970..Η κάρτα απέδιδε όπως ακριβώς έδειχναν τα reviews..Ναι ήταν 3.5GB + 0.5GB αλλά οι επιδόσεις δεν επηρεάζονταν με stuttering και μπαρούφες, έχω ακόμα τα βιντεάκια με Dying Light και BF4 όπου έχω push-άρει τις ρυθμίσεις να φτάσω το VRAM usage 3.8-3.9GB και να μην υπάρχει το παραμικρό κόλλημα(Λίγα τα FPS προφανώς). Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 1
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Καλό, Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Όμως στο Monitor μου αυτό είναι αδύνατο, εκτός αν παίζω Pcman ROFL τώρα είδα και εγώ ποιο "monitor" έχεις.😁 Καλά εσύ θα περιμένεις την μεθεπόμενη γενιά για να το αξιοποιήσεις πλήρως.
narta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έπαιζα εγώ και δεν είχε κανένα θέμα..Μην αρχίσουμε τα ίδια για την 970..Η κάρτα απέδιδε όπως ακριβώς έδειχναν τα reviews..Ναι ήταν 3.5GB + 0.5GB αλλά οι επιδόσεις δεν επηρεάζονταν με stuttering και μπαρούφες, έχω ακόμα τα βιντεάκια με Dying Light και BF4 όπου έχω push-άρει τις ρυθμίσεις να φτάσω το VRAM usage 3.8-3.9GB και να μην υπάρχει το παραμικρό κόλλημα(Λίγα τα FPS προφανώς). Αρα το ολο θεμα που προκληθηκε και τελικα πληρωθηκε απο την nvidia ηταν ψεμα. 2000€ ρε το Turing και λιγο ειναι.... 4
mtifosi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε Αν "δεν επηρεάζονταν οι επιδόσεις" δε θα είχε βγει καν το θέμα στη φόρα και θα κοιμόντουσαν όλοι τον ύπνο του δικαίου μέχρι και σήμερα.😍 Η nvidia αναγκάστηκε να το παραδεχτεί κατόπιν ευρημάτων από χρήστες με το που βγήκαν games με ultra hd texture packs ή χρησιμοποιούσαν πολλαπλά mods και γέμιζε το 3.5ρι partition οπότε και τέζα ο καμπούρης.🤩 Ναι ενω τα καθαρα 4gb πχ της 980 ή της 290 θα σε σωζανε με ultra hd texture pack...σε μια καρτα πρεπει να κοιταμε και αν εχει την δυναμη να εκμεταλλευτει την μνημη...επειδη βγηκα off topic εγω το σταματαω εδω...η ουσια για μενα ειναι πως δεν θεωρω τον κοσμο χαζο να επιλεγει κατι μονο απο το marketing... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από mtifosi
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, narta said: Αρα το ολο θεμα που προκληθηκε και τελικα πληρωθηκε απο την nvidia ηταν ψεμα. Ελληνικά γράφω, δεν είπα ότι δεν υπήρχε το 3.5GB + 0.5GB και τα λιγότερα ROPs. Έγινε για να μεγαλώσει η διαφορά μεταξύ 970 και 980 που πάλι ήταν πολύ μικρή.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Αρα ηταν απο παλια αλητες και κανανε απατεωνιες....Κι εγω που νομιζα οτι τωρα με τις RTX το πρωτοξεκινησανε..😂
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Ναι ενω τα καθαρα 4gb πχ της 980 ή της 290 θα σε σωζανε με ultra hd texture pack...σε μια καρτα πρεπει να κοιταμε και αν εχει την δυναμη να εκμεταλλευτει την μνημη...επειδη βγηκα off topic εδω το σταματαω εδω...η ουσια για μενα ειναι πως δεν θεωρω τον κοσμο χαζο να επιλεγει κατι μονο απο το marketing... Γιατί πρέπει πάντα να αναφέρουμε τους ανταγωνιστές και το τι κάνουν? Εδώ κρίνουμε συγκεκριμένο προϊόν και συγκεκριμένη αναγραφή στη συσκευασία. Έγραφε 4 GB όχι 2 partitions 3.5 + 0.5. Το τι κάνουν οι intel, amd, apple, samsung, tesla και ο κυρ Μήτσος που πουλά ραπανάκια στην λαϊκή την Δευτέρα ουδόλως μας ενδιαφέρει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, ilos said: Γιατί πρέπει πάντα να αναφέρουμε τους ανταγωνιστές και το τι κάνουν? Εδώ κρίνουμε συγκεκριμένο προϊόν και συγκεκριμένη αναγραφή στη συσκευασία. Έγραφε 4 GB όχι 2 partitions 3.5 + 0.5. Το τι κάνουν οι intel, amd, apple, samsung, tesla και ο κυρ Μήτσος που πουλά ραπανάκια στην λαϊκή την Δευτέρα ουδόλως μας ενδιαφέρει. Γιατί να γράψει 3.5GB + 0.5GB εφόσον ήταν usable και τα 4GB ; Τα ROPs ήταν το false advertisement που ήταν λιγότερα απ' όσα έλεγαν. Το θέμα είναι, την κάρτα την αγόρασες σύμφωνα με το πως έβλεπες ότι αποδίδει στα benchmarks, σωστά ; Άρα από 'κει και πέρα απλά έφαγαν κράξιμο και δεν το επανέλαβαν με την 1070. 1
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί να γράψει 3.5GB + 0.5GB εφόσον ήταν usable και τα 4GB ; Τα ROPs ήταν το false advertisement που ήταν λιγότερα απ' όσα έλεγαν. Το θέμα είναι, την κάρτα την αγόρασες σύμφωνα με το πως έβλεπες ότι αποδίδει στα benchmarks, σωστά ; Άρα από 'κει και πέρα απλά έφαγαν κράξιμο και δεν το επανέλαβαν με την 1070. Με την ίδια λογική ας μη γράφει καν ότι η 1030 έχει DDR4 και ας το ρίξουμε στη γκανιότα ποια θα σου κάτσει στο τέλος. Και δε βγάζω και την AMD από την εξίσωση γιατί και αυτή τα ίδια έχει κάνει με τις 560. Το τίμιο θα ήταν εξαρχής να έγραφε στη συσκευασία ότι τα 500 MB είναι "δευτερεύον partition".
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορούσε να ενημερώσει τους reviewers ότι είναι έτσι. Η κάρτα ήταν εξαιρετική και πούλησε τρελά. Το κακό είναι ότι η AMD αργότερα έβγαλε την καλύτερη σε όλα R9 390(Που ήταν και 8GB αλλά και πιο γρήγορη σε επιδόσεις) και η 970 εξακολουθούσε να πουλάει περισσότερο γιατί η NV έχει καλύτερο marketing. 1
patsakos. D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ilos είπε Με την ίδια λογική ας μη γράφει καν ότι η 1030 έχει DDR4 και ας το ρίξουμε στη γκανιότα ποια θα σου κάτσει στο τέλος. Και δε βγάζω και την AMD από την εξίσωση γιατί και αυτή τα ίδια έχει κάνει με τις 560. Το τίμιο θα ήταν εξαρχής να έγραφε στη συσκευασία ότι τα 500 MB είναι "δευτερεύον partition". Δωσε πονοοοοο! Χωρις πλακα τωρα τσαμπα την ωρα σου χαλας!καποιοι γενηθηκαν για να ειναι θυματα αδτο δεν αξιζει
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πατσάκο εσείς οι κοκκινοφρουροί στο νήμα σας..Με το Vegarbage να τρώει φάπες απ' το Pascal. Βγήκε η Vega 64 ένα χρόνο μετά την 1080 για να προσφέρει ίδιες επιδόσεις και πολύ παραπάνω κατανάλωση και λέτε θύματα αυτούς που είχαν πάρει 970..Γελάνε και τα πλακάκια. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις