ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε φιλτατε 7700Κ γιατι εχεις κολλησει με τις οθονες και τα oled-tv και δεν συμμαζευεται-σαι? Ολοι προσπαθουμε να μπουμε σε καποιο ιδρυμα μπας και ησυχασουμε λιγο και βρουμε την υγειά μας... Εσυ γιατι βγήκες?😂😋😂
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε @ilos Αν βγάζεις κοντά 250fps δουλεύει και σε 144hz monitor. Αλλά αν δεν έχεις κοντά στα διπλά σου βγάζει την ψυχή... Για εμάς τα ταπεινά χαμομηλάκια που καθόμαστε και βράζουμε στα λάπτοπ και τα 60 καλά είναι σε κανένα shooter... 😎 Έχεις απόλυτο δίκιο. Γενικά το fast sync δε το πολύ είχα αρχικά σε μεγάλη εκτίμηση γιατί όλο και κάποιες ντρόπες θα έχεις με ¨"γήινα pc" και θα τρως τα microstutters συνέχεια, οπότε το θεωρούσα σαν συμπλήρωμα για τους τυπάδες με gsync 144Hz και 8700k/1080ti's. Παρόλα αυτά έκανα μερικά πειράματα με την 1080 και τον 8600k. Καταρχάς μείωσα το refresh rate από τα 75 στα 60 για να είμαι καλυμμένος στα 120 σταθερά, έβαλα cap με το rivatuner στα 120 (σε όσα games δεν έχουν frame limiter) και χαμήλωσα τα details να παίζω κάπου εκεί σταθερά στα 1440p και βουαλά! Σχεδόν 0 micro stutters, input lag και γενικά πολύ πιο smooth εμπειρία σε σχέση με τα 75 Hz. Δειλά δειλά αρχίζω να το προτιμώ όπου είναι σταθερά τα frametimes και ας έχω μικρότερο πραγματικό refresh rate.
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, ilos είπε Έχεις απόλυτο δίκιο. Γενικά το fast sync δε το πολύ είχα αρχικά σε μεγάλη εκτίμηση γιατί όλο και κάποιες ντρόπες θα έχεις με ¨"γήινα pc" και θα τρως τα microstutters συνέχεια, οπότε το θεωρούσα σαν συμπλήρωμα για τους τυπάδες με gsync 144Hz και 8700k/1080ti's. Παρόλα αυτά έκανα μερικά πειράματα με την 1080 και τον 8600k. Καταρχάς μείωσα το refresh rate από τα 75 στα 60 για να είμαι καλυμμένος στα 120 σταθερά, έβαλα cap με το rivatuner στα 120 (σε όσα games δεν έχουν frame limiter) και χαμήλωσα τα details να παίζω κάπου εκεί σταθερά στα 1440p και βουαλά! Σχεδόν 0 micro stutters, input lag και γενικά πολύ πιο smooth εμπειρία σε σχέση με τα 75 Hz. Δειλά δειλά αρχίζω να το προτιμώ όπου είναι σταθερά τα frametimes και ας έχω μικρότερο πραγματικό refresh rate. Σορυ παιδιά για το offtopic Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα ούτε τα μισά απο αυτά που γράφεις; -Τι οθόνη έχεις; τι εννοείς ότι κατέβασες τα hz απο τα 75 στα 60 και έβαλες cap στα 120hz ; έχεις 75hz οθόνη και παίζεις με 120fps; Για ποιόν λόγο όλα αυτά;
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Σορυ παιδιά για το offtopic Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα ούτε τα μισά απο αυτά που γράφεις; -Τι οθόνη έχεις; τι εννοείς ότι κατέβασες τα hz απο τα 75 στα 60 και έβαλες cap στα 120hz ; έχεις 75hz οθόνη και παίζεις με 120fps; Για ποιόν λόγο όλα αυτά; Ναι 75 Hz 1440p monitor έχω. Αν δε βαράς περίπου τα διπλά καρέ από τα hz της οθόνης σου έχεις micro freezes με το fast sync. Γενικά σου βγάζει την πίστη.
james rod Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, BabisTs είπε Τσέκαρε specs 1080ti vs rtx 2080 και θα καταλάβεις (ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν της 2080 απέναντι στην 1080ti)......αλλά όπως είπα αναμένω μπας και δούμε καμία ευχάριστη έκπληξη. τα νουμερα οπως εχω ξαναπει ειναι καλυτερα της 2080 και γενικα της νεας αρχιτεκτονικης. η 2080 και ταχυτερες μνημες εχει, διπλασια L2 cache, πανω απο διπλασια L1, και ταχυτερο πυρηνα απο την 1080τι. αν βαλουμε και τους τενσορ με του rt πυρηνες χανει με το καλημερα η 1080τι. ας προσομοιωσουν μια 1080τι με rtx γραφικα να δουμε που θα ειναι.
mtifosi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, narta είπε Φημολογειται οτι αν καποιος ΑΙΒ θελει να εχει προσβαση στις πρωτες παρτιδες RTX chip θα πρεπει να παρει και αρκετα απο τα >300.000 απουλητα pascal αλλιως γιοκ turing. Εχει αναφερθει απο GN και HU Φυσικα: Kabylake - X, GTX 970 3.5+0.5gb, you are holding it wrong κοκ Μαλλον κανεις πως δεν καταλαβαινεις, οκ επρεπε να πω σχεδον παντα αλλα η ουσια παραμενει πως το marketing δεν φτανει μονο του...στην πρωτη περιπτωση ναι γιατι το kaby lake x δεν ειχε νοημα υπαρξης απεναντι στα i5,i7 στο z270 αλλα η καραμελα με την 970 παλιωσε...οταν ειχε βγει ηταν καρταρα για τα χρηματα της και ακομα και τωρα ειναι αξιοπρεπεστατη ασχετα το 3,5+0,5...
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δε παύει να είναι πλάνη παρόλα αυτά η ιστορία με την 970, και μάλιστα έχει τελεσιδικίσει και έχει αποζημιώσει τα αμερικανάκια με ~30$ ανά αγορά.
Dr.Tesla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @ilos @Acmilangr2 Για εμένα το πήγα με nvidia inspector. To riva πως είναι? εύχρηστο? Γιατί με inspector με βόλεψε το profil σε κάθε παιχνίδι. Frame limiter στα 63 ( και ας παίζει η οθόνη 60 ) και in game 120 ή unlimited. H 960m αποδείχθηκε σπαθί για χαζά παιχνιδάκια και shooter. Edit για τον Acm : Τρέχεις double buffer , άρα παράγεις τα διπλά Frame. άρα κάνεις set στα 120 τη gpu για να δεις σταθερά 60 χωρίς tear. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Dr.Tesla
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 ένα κουτάκι είναι στο UI του RT, γράφεις 120 και τελείωσε.🤩
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε @ilos @Acmilangr2 Για εμένα το πήγα με nvidia inspector. To riva πως είναι? εύχρηστο? Γιατί με inspector με βόλεψε το profil σε κάθε παιχνίδι. Frame limiter στα 63 ( και ας παίζει η οθόνη 60 ) και in game 120 ή unlimited. H 960m αποδείχθηκε σπαθί για χαζά παιχνιδάκια και shooter. Εγώ έχω gsync.
Dr.Tesla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 να ξέρεις ότι με μαχαίρωσες και έριξες και αλάτι...🤣
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι ανεξάρτητο το fast sync από το gsync. Αν μπορείς να βγάλεις/xρειάζεσαι 300+ καρέ (πχ csgo κλπ) είναι καλή περίπτωση και προσθέτει ελάχιστο input lag (λιγότερο και από το gsync).
mtifosi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, ilos είπε Δε παύει να είναι πλάνη παρόλα αυτά η ιστορία με την 970, και μάλιστα έχει τελεσιδικίσει και έχει αποζημιώσει τα αμερικανάκια με ~30$ ανά αγορά. Ναι οκ τι να κανει αφου και 3,5+0,5 να δηλωνε θα καταλαβαινε κανεις την διαφορα...γιατι αφου παραπλανηθηκαν δεν τις πουλαγαν να πανε σε κατι αλλο αλλα συνεχισε να ειναι η best seller καρτα της γεννιας...?
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mtifosi είπε Ναι οκ τι να κανει αφου και 3,5+0,5 να δηλωνε θα καταλαβαινε κανεις την διαφορα...γιατι αφου παραπλανηθηκαν δεν τις πουλαγαν να πανε σε κατι αλλο αλλα συνεχισε να ειναι η best seller καρτα της γεννιας...? Δηλαδή είναι θεμιτό το να σου πουλήσω Fiat punto για lambo, αν ο ανταγωνισμός βγάζει μόνο zastava? Για αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον να βγάζει νέα price range η ngreedia για τις rtx και οι Πασχάληδες να πουλιούνται ακόμα κοντά στο msrp τους.
mtifosi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ilos είπε Δηλαδή είναι θεμιτό το να σου πουλήσω Fiat punto για lambo, αν ο ανταγωνισμός βγάζει μόνο zastava? Για αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον να βγάζει νέα price range η ngreedia για τις rtx και οι Πασχάληδες να πουλιούνται ακόμα κοντά στο msrp τους. Δεν σου πουλησε fiat punto για lambo... ειδες εσυ τις επιδοσεις της να επηρεαζονται...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις