Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Για να εχουν αντικρισμα οι τιμες, ειδικα της 2080tι, θα πρεπει να ειναι πολυυυυυυ παρα πανω οι επιδοσεις της απο το αντιστοιχο προηγουμενο μοντελο της και σε καθαρη δυναμη χωρις dlss κτλ..Τέλος... Οτι δηλαδη εχει αναφερθει καμια 200ρια(μπορει και παραπανω)φορες απο την ημερα που τελειωσε η παρουσιαση και φυσικα δεν εχει ουτε ενας διαφωνησει με αυτο,μεταξυ αυτων και εγω.....
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οτι δηλαδη εχει αναφερθει καμια 200ρια(μπορει και παραπανω)φορες απο την ημερα που τελειωσε η παρουσιαση και φυσικα δεν εχει ουτε ενας διαφωνησει με αυτο,μεταξυ αυτων και εγω..... Πολυ ωραια! Αρα κλεισαμε! Συμφωνουμε μεχρι να σου πω το επομενο!😂 Δεν γινεται να ειναι τοσο πολυ παρα πανω οι επιδοσεις ωστε να δικαιολογησουν την χαοτικη αυξηση στις τιμες! Αυτο σου εξηγω απο την αρχη! Στο ξανα ειπα! Απαξ και καθε γενιά θα επρεπε να εχει τουλαχιστον ενα 10-20% παρα πανω σε επιδοσεις αλλα στα ιδια περιπου χρηματα με το αντιστοιχο της προηγουμενης, εδω τωρα που εχουμε τεραστιες αυξησεις, θα πρεπει ειδικα η 2080ti να εχει πανω απο 70% στην ξεφτιλα αποδοση απο την 1080ti για να δικαιολογηθει η τιμη της! Ειναι 400-600 ευρω χονδρικα παρα πανω! ΥΓ. Live my May to eat three friends!( Ζησε Μάη μου να φας τριφύλλι)😋 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από ZELOMOTH
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα δεν έχω διαφωνήσει σε κάτι για την 2080ti γι'αυτό μου είναι και εμένα και των περισσοτερων αδιάφορη σαν κάρτα και κοιτάμε για την φθηνοτερη 2080αν αξίζει. Από την πρώτη μέρα μετά την παρουσίαση το έχω γράψει αυτό(όπως και αν την θεωρώ λογική την τιμή της 2080ti) όπως και γνωστοί και φίλοι μου το ίδια πράγμα. Μόνο 2ατομα έχουν δηλώσει άμεσο ενδιαφέρον για την ti πριν τα bench και εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα δεν έχω διαφωνήσει σε κάτι για την 2080ti γι'αυτό μου είναι και εμένα και των περισσοτερων αδιάφορη σαν κάρτα και κοιτάμε για την φθηνοτερη 2080αν αξίζει. Από την πρώτη μέρα μετά την παρουσίαση το έχω γράψει αυτό(όπως και αν την θεωρώ λογική την τιμή της 2080ti) όπως και γνωστοί και φίλοι μου το ίδια πράγμα. Μόνο 2ατομα έχουν δηλώσει άμεσο ενδιαφέρον για την ti πριν τα bench και εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Ναι ισχυει αυτο.. Και να μην ξεχνας οτι παντα κανουμε κουβεντα με τις διαφωνιες μας, τα καλαμπουρια μας κτλ.. Δεν υπαρχει περιπτωση να μαλωσουμε οσο κι αν φαινεται οτι διαφωνουμε και παει λεγοντας.. Ειπαμε... Γραπτος λογος ειναι κι ευκολα παρεξηγηται... Αντε καλο βραδυ και τωρα θα ψαξω κανα καλο RTX ON/OFF απο αυτα που σου αρέσουν!😋 Άσε βρήκα κιόλας! 2
narta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κατασκευάζεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν,για να δικαιολογήσεις την θέση σου - επιχείρημα σου.. Ειναι μια πρακτική που χρησιμοποιείται κατα κόρων ακόμα και απο αρχηγούς κρατών οταν δεν υπάρχει αντικειμενικό επιχείρημα. Κανείς δεν πρόκειται να ζηλέψει αλλά ούτε καταφέρεται εναντίων των αγοραστών αντιθέτως όχι και εναντίων της Τιμολογιακής πρακτικής της nVidia. Spoiler Είναι το ίδιο που χρησιμοποιούν οι HiFidelαδες που αν τους πεις ότι το καλώδιο με επίχρυσο βύσμα και 1000€/m είναι βλακεία. "Είσαι ανόητος/δεν ξέρεις/επειδή δεν μπορείς να τα δώσεις ζηλεύεις. Άρα δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις γνώμη." Ασχέτως βέβαια αν η διαφορά δεν μπορεί να είναι μετρήσιμη αλλά μόνο "αν έχεις καλό αυτι". Βέβαια εδώ η διαφορά είναι μετρήσιμη. Το αν αξίζει που συζητάμε εδώ είναι άλλο θέμα. Όπως και να έχει, ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει. Αυτό είναι αναφαιρετο δικαίωμα. Πρέπει βέβαια να καταλάβει ότι επίσης είναι αναφαιρετο δικαίωμα των άλλων να σχολιάζουν την τιμολογιακή πολιτική μιας εταιρίας. Αν το τελευταίο τον κάνει να αισθάνεται καπώς για την επιλογή του, είναι κάτι που πρέπει να λύσει μόνος του. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, narta είπε Απόκρυψη περιεχομένων Είναι το ίδιο που χρησιμοποιούν οι HiFidelαδες που αν τους πεις ότι το καλώδιο με επίχρυσο βύσμα και 1000€/m είναι βλακεία. "Είσαι ανόητος/δεν ξέρεις/επειδή δεν μπορείς να τα δώσεις ζηλεύεις. Άρα δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις γνώμη." Ασχέτως βέβαια αν η διαφορά δεν μπορεί να είναι μετρήσιμη αλλά μόνο "αν έχεις καλό αυτι". Βέβαια εδώ η διαφορά είναι μετρήσιμη. Το αν αξίζει που συζητάμε εδώ είναι άλλο θέμα. Όπως και να έχει, ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει. Αυτό είναι αναφαιρετο δικαίωμα. Πρέπει βέβαια να καταλάβει ότι επίσης είναι αναφαιρετο δικαίωμα των άλλων να σχολιάζουν την τιμολογιακή πολιτική μιας εταιρίας. Αν το τελευταίο τον κάνει να αισθάνεται καπώς για την επιλογή του, είναι κάτι που πρέπει να λύσει μόνος του. Όταν έχει παίξει ήδη υλοποίηση της 1080Ti κάτω από 600 ευρώ έστω και για λίγο νομίζω ότι δικαιώνονται τα γραφόμενα μας.. και 50% πανω να ειναι η RTX μιλάμε για +700 ευρώ πράγμα που την καθιστά απαγορευτική σε αυτη την πρώτη φάση του RTX. Εννοείται οτι είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέξει, ανάλογα με το που βρίσκεται η εμπειρία Gaming για εκείνον.. Τα δικά μου δεδομένα τα υπερκαλύπτει η 1080Ti.
narta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχήν το ray tracing για την ώρα είναι μη υπαρκτό σε αποδεκτά fps. Αυτή είναι η μέχρι τώρα αίσθηση. Εκτός αν κάποιος θεωρεί αποδεκτό να γυρίσει από 1440/4k @144hz σε 1080p/60fps. Άρα μένει η απόδοση σε non rt ρυθμίσεις. Μέχρι τις Pascal υπήρχε μια αύξηση της τάξεως του 25% σε ίδια τιμή με την προηγούμενη γενιά +/- 100€. Τώρα φημολογείται ότι θα έχουμε αύξηση έως και 70% (I call bs προσωπικά) και +500€. Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα. Το αν αξίζει ή όχι είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να αποφασίσει. Και προσωπικά πιστεύω είναι απόρροια του πως αντιλαμβάνεται το gaming ο καθένας. Άλλος θέλει fps counter και άλλος δεν το υπολογίζει καν.
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω αυτά που έχουν γραφτεί συνολικά τις τελευταίες μέρες ξεπερνάνε το ''σχολιαζω την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας ''. Και όπως έχω αναφέρει και πιο παλιά σαν καταναλωτές αξιολογούμε την τιμολογιακή πολιτική μιας εταιρείας με το πορτοφόλι μας. Αν συμφωνείς με αυτό που σου δίνει στα χρήματα αυτά,αγοράζεις.Δεν συμφωνείς,κοιτάς αλλού. Τι παραπάνω δηλαδή πρέπει να γραφτεί και να σχολιαστεί που δεν έχει ήδη αναφερθεί ήδη???
james rod Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, _Theo_ είπε Αν ισχύει, θα πρέπει να σκάσω καμιά 500 € για RTX 2070 που δεν παίζει οπότε θα μείνω με αυτή που έχω τώρα. Πάντως λογικά όλα τα μοντέλα θα υποστηρίζουν RTX, δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λές, φαίνεται παράλογο. απο 2060 και πανω ολα τα μοντελα rtx λεγονται, αν και δε νομιζω να αλλαξει στις πιο κατω σειρες. anyway θα το δουμε αυτο και ειναι το λιγοτερο που μας αφορα η ονομασια. το θεμα ειναι αν θα εχουν τους tensor που βοηθουν στις ai/deeplearning καταστασεις και αν θα αποσυμφορησουν τους απεξεργαστες απο τις δυσκολες πραξεις. φυσικα θα ευννοουν και τους μαινερς οποτε δε το βλεπω να υπαρχουν σε 2050τι και κατω, για λογους μαρκετινγκ περισσοτερο. βεβαια οχι οτι δε γινεται τεχνικα, εδω βαζουν τενσορ στα κινητα του 1-2 βατ επεξεργαστων. θα το δουμε αυτο πως θα δουλεψει αφου πρεπει να γινει καλη δουλεια απο τους devs/soft-engineers.
DEADLAZARUS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, mcrae13 είπε Δεν θα αλλάξει κάτι οταν βγούν τα επίσημα benchmarks. Το γεγονός και μόνο οτι η τοπ gpu πωλείται στα ράφια στην τιμή των 1300 ευρώ,όταν ο προκάτοχός της στοίχιζε κανα 500ευρω λιγότερο ,ασχέτως επιδόσεων είναι απολύτως λογικό να φέρνει γκρίνια,κράξιμο κλπ. Σε όλα τα φορουμ παγκοσμίως γίνεται αυτη τη στιγμή που μιλάμε. Φυσικό επακόλουθο δηλαδή Το αν ειναι σωστό ή όχι δεν έχει καμία σημασία . Όταν το συνηθίσουμε όλοι (αν συνεχίσουν οι ίδιες τιμές) , ίσως σε επόμενες γενιές να μην πέφτει κράξιμο .Μέχρι τότε εμένα μου φαίνεται φυσιολογική η γκρίνια .Το περίεργο θα ήταν να μην έκραζε κανείς . Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι σε όλα τα θέματα που κράζουν τις rtx για τις τιμές. Στην τελική χεστήκαν όλοι το πόσο % μπροστά θα είναι . Ακριβαίνει το hobby όπως και εσύ έγραψες προηγουμένως και λογικό όσοι ασχολούνται να δυσαρεστηθούν . Αυτό είναι το "πρόβλημα" Πού είναι το +rep κουμπί (όπως είχαν στο overclock.net), ρε γαμώτο. Έγραψες. Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο στην Ελλάδα είσαι μίζερος και γκρινιάρης, όταν φωνάζεις για το αυτονόητο. Έχουμε γεμίσει με ''άπλες''. RTX off=μίζερος και τσίπης. RTX on=''άπλας'' και κιμπάρης. 1 2
narta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Νομίζω αυτά που έχουν γραφτεί συνολικά τις τελευταίες μέρες ξεπερνάνε το ''σχολιαζω την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας ''. Και όπως έχω αναφέρει και πιο παλιά σαν καταναλωτές αξιολογούμε την τιμολογιακή πολιτική μιας εταιρείας με το πορτοφόλι μας. Αν συμφωνείς με αυτό που σου δίνει στα χρήματα αυτά,αγοράζεις.Δεν συμφωνείς,κοιτάς αλλού. Τι παραπάνω δηλαδή πρέπει να γραφτεί και να σχολιαστεί που δεν έχει ήδη αναφερθεί ήδη??? Γιατί στο εξωτερικό τι γίνεται δηλαδή; Συζητάνε για τα ανύπαρκτα benchmark ή λένε πόσο λογική είναι η τιμολογιακή πολιτική της Nvidia; Εγώ σε Reddit αλλά και σε όλα τα μεγάλα forum το ίδιο κράξιμο βλέπω. Μόνο στην Ελλάδα αυτοί που κράζουν είναι φτωχομπινεδες. Εκεί απλά συνειδητοποιημένοι καταναλωτές. 2
BabisTs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με κάθε επιφύλαξη περιμένω καλύτερα κλόκια από τις καινούργιες μιας και η 1080ti που είχα ήταν με stock 1683mhz boost και είχε ingame realboost ~2000mhz .......βάλτε τώρα κάτω και τα ρολόγια των καινούργιων rtx 2080 founders που θα έχουν boost 1800mhz....που θα φτάνει το ingame real boost των καινούργιων......θέλω να δω και overclockability διότι πολλά λέγονται για τις καινούργιες.......όλα θα φανούν στις 14 του μηνός.........δεν είναι λάλακες που δεν έχουν αποκαλύψει τίποτα από ρολόγια / αποδόσεις ώστε να ξεστοκάρουν και τις pascal από τα ράφια...... Και το αναφέρω ότι και σε μένα φαίνεται από τα specs ότι το rtx 2080 δεν θα λέει και πολλά και ότι μόνο το 2080ti θα αξίζει αλλά αναμένω μπας και δούμε καμία ευχάριστη έκπληξη....... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από BabisTs
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Το 2017 gameplay το έδειχναν με RTX κάρτα μάλλον 1
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Το κατέστρεψαν το spiderman όπως κάνουν στα περισσότερα άλλα δείχνουν σε Ε3 κτλ και άλλα κυκλοφορούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις