Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να δούμε πόσο γρήγορα θα κλειδωθεί και αυτό το θέμα, 50+ σελίδες τώρα (μαζί με το κλειδωμένο) τα ίδια και τα ίδια από πέντε άτομα

• Like 3
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Κατασκευάζεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν,για να δικαιολογήσεις την θέση σου - επιχείρημα σου..

Εξακολουθεις να βγαζεις λαθος συμπερασματα.

Δικαιολογω την θεση μου στα παραπανω απο την στιγμη που δεν θα την αγορασω την 2080ti?

Δηλαδη ειναι πιο λογικο να πεφτει συνεχες κραξιμο χωρις καν να βγουν τα επισημα benchmarks?

Οκ ειπαμε μια φορα οτι η τιμη της 2080ti ειναι κακως παρα πολυ ψηλα ανεξαρτητως των Benchmarks,επεσε και κραξιμο στην αρχικη αποδοση του RT,το καταλαβαμε.

Αλλα οχι να συνεχισουν ορισμενοι να κραζουν συνεχεια να κλειδωθει και αυτο το θεμα οπως κλειδωθηκε και το προηγουμενο.

14 λεπτά πριν, Wayward είπε

Άντε να δούμε πόσο γρήγορα θα κλειδωθεί και αυτό το θέμα, 50+ σελίδες τώρα (μαζί με το κλειδωμένο) τα ίδια και τα ίδια από πέντε άτομα

Περιμενεις μεγαλυτερη συμμετοχη στο θεμα των καρτων με τετοιες τιμες στην Ελλαδα?

Υπαρχει κατι διαφορετικο να γραφτει απο την στιγμη που δεν εχουν βγει ακομα benchmarks ή να εχουν βγει παιχνιδια με RT να τα δει ο ιδιος ο κοσμος να δει ποση διαφορα κανει στην πραξη?

https://www.plaisio.gr/search.aspx?query=rtx 2080&catalogue=all&mode=searchlist

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ROG-X είπε

Η OLED ποσο νομιζεις οτι θα αντεξει στο χρονο ? ...που τις γυρνανε σαν τα σωβρακα! 😂

Οι ουρες στα service center της LG ξεπερασαν τις ουρες για αγορα νεων συσκευων iphone! 

Τα περισσοτερα games ειναι μεταφορες απο κονσολες με τα ιδια γραφικα , δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος λοιιπον για να ζητατε να παρετε μια τετοια καρτα οταν υπαρχουν συμφερουσες λυσεις 1070-1080 ακομα και 1080ti οταν φυσικα πεσουν οι τιμες σε μερικους μηνες απο τωρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7700K είπε

Τα περισσοτερα games ειναι μεταφορες απο κονσολες με τα ιδια γραφικα , δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος λοιιπον για να ζητατε να παρετε μια τετοια καρτα οταν υπαρχουν συμφερουσες λυσεις 1070-1080 ακομα και 1080ti οταν φυσικα πεσουν οι τιμες σε μερικους μηνες απο τωρα

Η 1070 και 1080 που προτεινεις κανει για 4κ gaming ή για 1440p 144hz?

Γιατι καρτες οπως η 2080 και 2080ti για τετοιες αναλυσεις προοριζονται(οπως και η 1080ti).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εξακολουθεις να βγαζεις λαθος συμπερασματα.

Δικαιολογω την θεση μου στα παραπανω απο την στιγμη που δεν θα την αγορασω την 2080ti?

Δηλαδη ειναι πιο λογικο να πεφτει συνεχες κραξιμο χωρις καν να βγουν τα επισημα benchmarks?

Οκ ειπαμε μια φορα οτι η τιμη της 2080ti ειναι κακως παρα πολυ ψηλα ανεξαρτητως των Benchmarks,επεσε και κραξιμο στην αρχικη αποδοση του RT,το καταλαβαμε.

Αλλα οχι να συνεχισουν ορισμενοι να κραζουν συνεχεια να κλειδωθει και αυτο το θεμα οπως κλειδωθηκε και το προηγουμενο.

Δεν θα αλλάξει κάτι οταν βγούν τα επίσημα benchmarks. 

Το γεγονός και μόνο οτι η τοπ gpu πωλείται στα ράφια στην τιμή των 1300 ευρώ,όταν ο προκάτοχός της στοίχιζε κανα 500ευρω λιγότερο ,ασχέτως επιδόσεων είναι απολύτως λογικό να φέρνει γκρίνια,κράξιμο κλπ. Σε όλα τα φορουμ παγκοσμίως γίνεται αυτη τη στιγμή που μιλάμε. Φυσικό επακόλουθο δηλαδή

Το αν ειναι σωστό ή όχι δεν έχει καμία σημασία . Όταν το συνηθίσουμε όλοι (αν συνεχίσουν οι ίδιες τιμές) , ίσως σε επόμενες γενιές να μην πέφτει κράξιμο .Μέχρι τότε εμένα μου φαίνεται φυσιολογική η γκρίνια .Το περίεργο θα ήταν να μην έκραζε κανείς . 

Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι σε όλα τα θέματα που κράζουν τις rtx για τις τιμές. 

Στην τελική χεστήκαν όλοι το πόσο % μπροστά θα είναι . Ακριβαίνει το hobby όπως και εσύ έγραψες προηγουμένως και λογικό όσοι ασχολούνται να δυσαρεστηθούν . Αυτό είναι το "πρόβλημα" 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Δεν θα αλλάξει κάτι οταν βγούν τα επίσημα benchmarks. 

Το γεγονός και μόνο οτι η τοπ gpu πωλείται στα ράφια στην τιμή των 1300 ευρώ,όταν ο προκάτοχός της στοίχιζε κανα 500ευρω λιγότερο ,ασχέτως επιδόσεων είναι απολύτως λογικό να φέρνει γκρίνια,κράξιμο κλπ. Σε όλα τα φορουμ παγκοσμίως γίνεται αυτη τη στιγμή που μιλάμε. Φυσικό επακόλουθο δηλαδή

Το αν ειναι σωστό ή όχι δεν έχει καμία σημασία . Όταν το συνηθίσουμε όλοι (αν συνεχίσουν οι ίδιες τιμές) , ίσως σε επόμενες γενιές να μην πέφτει κράξιμο .Μέχρι τότε εμένα μου φαίνεται φυσιολογική η γκρίνια .Το περίεργο θα ήταν να μην έκραζε κανείς . 

Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι σε όλα τα θέματα που κράζουν τις rtx για τις τιμές. 

Στην τελική χεστήκαν όλοι το πόσο % μπροστά θα είναι . Ακριβαίνει το hobby όπως και εσύ έγραψες προηγουμένως και λογικό όσοι ασχολούνται να δυσαρεστηθούν . Αυτό είναι το "πρόβλημα" 

Αντιδρω ετσι γιατι τα ιδια πραγματα ακριβως διαβαζα και παλιοτερα σε αντιστοιχες καρτες,αλλα οχι μονο και στις καρτες γραφικων αλλα και σε οτιδηποτε ξεφευγει χρηματικα απο τους περισσοτερους.Τι νομιζεις οτι γραφοταν για την φθηνοτερη 1080ti που οι καλες υλοποιησεις εφθαναν το 1000ρικο στην Ελλαδα?

Οκ και εγω δεν μπορω να την παρω την 2080ti,και εγω θα κανω ενα σχολιο απογοητευση/παραπονο για την τιμη της(ποσο μαλλον του Πλαισιου)αλλα μεχρι εκει.

Απο ενα σημειο και μετα ομως και κατανταει κουραστιο αυτο το πραγμα,και αρκετες φορες οδηγει σε κλεισιμο θεματων οπως εγινε στο αρχκο θεμα.

Απο την αλλη δεν ακριβαινει το Hobby οπως λες ακομα γιατι σε 1080p που παιζει η πλειοψηφια παλι καρτες οπως η 1060 με 1070 ειναι υπερ αρκετες για να τρεξουν αξιοπρεπεστατα τα νεα παιχνιδια. Εκει ειναι που διαφωνω τελειως με το κραξιμο ορισμενων.

Αλλο πραγμα να πεις την γνωμη σου ή να κανεις το σχολιο/παραπονο σου με επιχειρηματα.Ουτως ή αλλως δεν εχω διαφωνησει πουθενα στο αν η τιμη της 2080ti παρα ειναι υψηλη ή οχι.

Στον τρομο με τον οποιο το γραφουν ορισμενοι ειναι που αντιδρω.

Ασε που με το να κραζει καποιος την Nvidia συνεχεια θα παρει και την αλλη αναμενομενη ερωτηση καποια στιγμη.

''Αγορασε amd τοτε αν δεν την πας την nvidia''.Και ξερεις που καταλληγει αυτη η κουβεντα μετα.....

Εχω φιλο μου ο οποιος θα αγορασει 1060 εντος 1 μηνα.Βλεπει την τιμη της 2080ti.Κανει το κλασσικο σχολιο οσον αφορα την υψηλη αυτη τιμη και τελος. Δεν θα κατσει να μπει σε forum ή στο youtube να κραζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ την Nvidia.

Ειπαμε λεμε το παραπονο μας 1-2 φορες,παμε παρακατω.Ειδικα απο την στιγμη που δεν εχουμε στα χερια μας επισημα benchmarks για να μπορουμε να εκτιμησουμε ας το πουμε ετσι κατα ποσο ακριβοτερη της 1080ti ειναι και ποια θα ηταν μια πιο λογικη τιμη.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Περιμενεις μεγαλυτερη συμμετοχη στο θεμα των καρτων με τετοιες τιμες στην Ελλαδα?

Υπαρχει κατι διαφορετικο να γραφτει απο την στιγμη που δεν εχουν βγει ακομα benchmarks ή να εχουν βγει παιχνιδια με RT να τα δει ο ιδιος ο κοσμος να δει ποση διαφορα κανει στην πραξη?

https://www.plaisio.gr/search.aspx?query=rtx 2080&catalogue=all&mode=searchlist

Κατάλαβες τι έγραψα? Ποια συμμετοχή?

Επειδή δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να γραφτεί να αναλωνόμαστε σε τσακωμούς... οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Wayward είπε

Κατάλαβες τι έγραψα? Ποια συμμετοχή?

Επειδή δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να γραφτεί να αναλωνόμαστε σε τσακωμούς... οκ

Ας κλειδωνε τοτε το θεμα μεχρι να βγουν τα benchmarks για να αποφυγουμε αυτα που λες.

Ουτως ή αλλως αυτο ειχε πει και ενας Moderator στο τελος του προηγουμενου θεματος,αλλα ενας συμφορουμιτης ειχε ορεξη για κουβεντουλα και το ανοιξε το θεμα νωριτερα,τι να κανουμε.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Ok no problem αλλά πάλι επαναλαμβάνεται στην ουσία η συζήτηση του προηγούμενου θέματος "είναι ακριβές", "όχι δεν είναι", "είναι αλλά τι σε νοιάζει", "εγώ θα την πάρω", "μην την πάρεις είσαι θύμα", κλπ

Κούρασε...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Wayward είπε

Ok no problem αλλά πάλι επαναλαμβάνεται στην ουσία η συζήτηση του προηγούμενου θέματος "είναι ακριβές", "όχι δεν είναι", "είναι αλλά τι σε νοιάζει", "εγώ θα την πάρω", "μην την πάρεις είσαι θύμα", κλπ

Κούρασε...

Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο που λες,ισα ισα που αυτο τονιζω συνεχεια(και κατανταω και εγω να γινομαι κουραστικος αφου απανταω συνεχεια στα ιδια σχολια).

Βεβαια το σχολιο μου παραμενει περι συμμετοχης οτι με τοσο υψηλες τιμες ακομα και τα benchmarks να βγουν δεν θα αλλαξει πολυ η κατασταση.

Δημοσ.

Το θεμα ανοιξε γιατι ειχαμε δηλωση απο ανθρωπο της Νvidia και οχι εικασιες και το θεωρησα σημαντικο,οπως επισης σημαντικο θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει ενα νημα να συζηταμε τα νεα τα οποια καθε μερα σχεδον βγαινουν σαν πολιτισμενοι ανθρωποι.

Πιστευω ολοι μας θελουμε να ενημερωνομαστε και να σχολιαζουμε αποφευγοντας εντασεις..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμές για το μέσο gamer που δεν κυνηγάει τα fps αλλά θέλει να παίζει αξιοπρεπώς είναι απλησίαστες (εκτός αν κάποιος έχει την οικονομική άνεση οπότε πάσο)

Εγώ πχ είμαι με μία 770 από το 2013, και το τελευταίο single player που έπαιξα ήταν το Witcher 3 και μια χαρά έπαιζε από 50 σε 60 fps με τα περισσότερα στο high. Ok ήρθε ο καιρός να πάρω κάρτα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 800+ € για κάρτα μπας και πάρω 15 fps παραπάνω. Περιμένω μήπως είμαι τυχερός και πέσουν λίγο ακόμα οι 1080 και χτυπήσω μια τέτοια που κατά πάσα πιθανότητα θα με βγάλει άλλα 4-5 χρόνια (διότι υποψην παίζω κυρίως WoW και κάποια single player που με ενδιαφέρουν)

Ξέχασα, η μόνη περίπτωση να δώσω κάτι παραπάνω θα είναι αν αποδειχτεί η 2070 ταχύτερη της 1080 και έχει κάτι σε 100€ παραπάνω (γελάει ο κόσμος σίγα μην έχει τόσο στην Ελλάδα)

Επεξ/σία από Wayward
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Wayward είπε

Εγώ πχ είμαι με μία 770 από το 2013,

δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 800+ € για κάρτα μπας και πάρω 15 fps παραπάνω. 

15fps παραπανω η 2080(φανταζομαι σε αυτην αναφερεσαι)απο την 770?😂😂

14 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Το θεμα ανοιξε γιατι ειχαμε δηλωση απο ανθρωπο της Νvidia και οχι εικασιες

Και το αρχικο γραφημα ή το αλλο poster με τα 4κ νουμερα απο την nvidia ηταν αλλα ειδες ποσοι το πιστεψαν για να περιμενουν τα benchmarks :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...