Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Σε ξενέρωσε με 30fps σε PC εε ??? Σε νιώθω, και που να δεις παλιότερα που δεν έβγαζαν οι High-End  κάρτες 60fps στα 1080p, δεν έπαιζε κανένας παιχνίδια σε PC🙄

Ξεκολλήστε με το PC master race των 120-144fps, υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν μια χαρά και με 30fps.

Πές τα ρε γαμω τις πυραμίδες σου!😋

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπερδεύεσαι αλλά σε διευκολύνω εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... κ επειδή είσαι τις ίδια λογικής θα σε συμβούλευα φιλικά κ σε όλους τους φίλους δλδ εάν είστε οκ με 30fps επενδύστε σε κονσόλες θα είναι  για την τσέπη σας ταμάμ 

κ να σου πω την αλήθεια σας ζηλεύω εσάς γιατί εμείς που καλομάθαμε τα πολλά τα σκάμε συχνά πυκνά 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Μπερδεύεσαι αλλά σε διευκολύνω εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... κ επειδή είσαι τις ίδια λογικής θα σε συμβούλευα φιλικά κ σε όλους τους φίλους δλδ εάν είστε οκ με 30fps επενδύστε σε κονσόλες θα είναι  για την τσέπη σας ταμάμ 

κ να σου πω την αλήθεια σας ζηλεύω εσάς γιατί εμείς που καλομάθαμε τα πολλά τα σκάμε συχνά πυκνά 

Ρε φιλέ ποιος σου είπε ότι όποιος δεν στάζει στην NVIDIA 1500 Ευρωπουλα για κάρτα δεν έχει λεφτά και καλύτερα να πάει να πάρει κονσόλα ?? Υπολογιστή δεν παίρνεις μόνο για να τρέχεις games σε 4K 120fps🙄

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Ρε φιλέ ποιος σου είπε ότι όποιος δεν στάζει στην NVIDIA 1500 Ευρωπουλα για κάρτα δεν έχει λεφτά και καλύτερα να πάει να πάρει κονσόλα ?? Υπολογιστή δεν παίρνεις μόνο για να τρέχεις games σε 4K 120fps🙄

Εγώ ούτε παρακίνησα κάποιον να πάρει rtx ούτε άφησα οικονομικούς υπαινιγμούς  μίλησα ξεκάθαρα  σε επιπέδο gameplay και σου ξαναλέω επειδή έχεις την τάση να μπερδεύεσαι εσυ ,η γνώμη μου είναι ότι pc gamer και 30fps ειναι αστείος συνδυασμός

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

,η γνώμη μου είναι ότι pc gamer και 30fps ειναι αστείος συνδυασμός

Στα 45fps και Medium Settings μας επιτρέπεις να είμαστε PC Gamer η μόνο σε Ultra settings είναι η Master Race ??  😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Στα 45fps και Medium Settings μας επιτρέπεις να είμαστε PC Gamer η μόνο σε Ultra settings είναι η Master Race ??  😂

Πέσε για ύπνο πιτσιρίκο με χιούμορ πάντα...επειδή μπερδεύεσαι κιόλας εσυ

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gpapad20 είπε

Εγώ ούτε παρακίνησα κάποιον να πάρει rtx ούτε άφησε οικονομικούς υπαινιγμούς  μίλησα ξεκάθαρα  σε επιπέδο gameplay και σου ξαναλέω επειδή έχεις τάση να μπερδεύεσαι εσυ ,η γνώμη μου είναι ότι pc gamer και 30fps ειναι αστείο 

Η γνωμη σου δεν λαμβανεται υπ όψην με τέτοιο nickname..😋

Ο,τι κι αν πεις, δεν θα γραφτει καν στα πρακτικά!🤣

Σαν να μπαίνω στο γραφεία του Σύριζα με την φάτσα του Τσίπρα στην μπλούζα μου και να μου παιρνουν συνέντευξη για να τους πω την άποψη μου περι του πρωθυπουργου! Εσυ τι λές οτι θα πω? Υπερ ή κατα?😭 

Συγνωμη αλλά για τα λεφτα που ζητανε οι RTX, ειναι σκατούλες με λαδορήγανη. Εχει ηδη αρκετα δερματινα ο πέτσινος. Δεν χρειάζεται άλλα

Εγω σταμάτησα να παιζω το return from the castle wolfenstein οταν καποια ημερα εμαθα οτι τοσον καιρο το επαιζα στα 27.5 fps..

Πέταξα και το pc και ησύχασα🙄

Τωρα σου γραφω απο ιντερνετ καφε.

Εκοψα και το ιντερνετ

Και με διωχνει ο μαγαζατορας γιατι κλεινει

Καληνυχ..................🤣

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...