Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις παίζετε κανένα παιχνίδι ή τσάμπα πάνε οι κάρτες? Δηλαδή στις κάρτες των 1300 ευρω πόσα παιχνίδια έχετε σκοπό να παίξετε μέχρι να την αλλάξετε? 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ρε σεις παίζετε κανένα παιχνίδι ή τσάμπα πάνε οι κάρτες? Δηλαδή στις κάρτες των 1300 ευρω πόσα παιχνίδια έχετε σκοπό να παίξετε μέχρι να την αλλάξετε? 

Εγώ φίλε μου απο το 1999 μέχρι σήμερα, έχω παίξει και τερματίσει τόσα games όσα δεν φαντάζεσαι. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια παίζω ελάχιστα πλέον, έχω βαρεθεί, συν του ότι δεν έχω χρόνο. Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον. :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Λέω φτωχομπινέδες άτομα με με μεσαίες κάρτες που τρώνε τυρόπιτες για μεσημεριανό και μια φορά το μήνα κρέας και έρχονται να κράξουν τις RTX..Σαν να πάω εγώ που έχω Mercedes C200 σε ένα forum για Lambo και να τους λέω θύματα επειδή θα χρυσοπληρώσουν την Lambo..Θα μου πουν που πας ρε φτωχομπινέ και θα 'χουν και δίκιο !

Καλή μην γίνεσαι υπερβολικός τώρα. Καμια σχέση η σύγκριση. Αύριο μπορώ να πάω να πάρω 20 2080ti. Lambo ούτε μια. Το πρόβλημα στους περισσότερους δεν είναι αν έχουμε τα χρήματα που δεν είναι πολλά ακόμα και τα 1300(2k δίνω μονο ενφια) αλλά αν είναι καλή αγορά σε σύγκριση με μια 1080ti στα 650(προσφορά evga η 600(προσφορά mind factory). Θα τα βγάλει τα λεφτά της η θα παίζετε 2 3 παιχνίδια το χρόνο και τελος? 

Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Εγώ φίλε μου απο το 1999 μέχρι σήμερα, έχω παίξει και τερματίσει τόσα games όσα δεν φαντάζεσαι. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια παίζω ελάχιστα πλέον, έχω βαρεθεί, συν του ότι δεν έχω χρόνο. Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον. :D

Δεν θα δώσεις όμως 1300 αν παίζεις 5 παιχνίδια το χρόνο σωστά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Arkin said:

Καλή μην γίνεσαι υπερβολικός τώρα. Καμια σχέση η σύγκριση. Αύριο μπορώ να πάω να πάρω 20 2080ti. Lambo ούτε μια. Το πρόβλημα στους περισσότερους δεν είναι αν έχουμε τα χρήματα που δεν είναι πολλά ακόμα και τα 1300(2k δίνω μονο ενφια) αλλά αν είναι καλή αγορά σε σύγκριση με μια 1080ti στα 650(προσφορά evga η 600(προσφορά mind factory). Θα τα βγάλει τα λεφτά της η θα παίζετε 2 3 παιχνίδια το χρόνο και τελος? 

Άσε μας ρε μλκ που quot-άρεις εμένα και μου λες αν θα παίξω παιχνίδια που τα 8 στα 10 θέματα στο insomnia για παιχνίδια τα 'χω φτιάξει εγώ..Και αργότερα με την κυκλοφορία τα περισσότερα αγορά, ακόμα και παιχνίδια από το store που είχαν 70άρια..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Προφανώς ο @Psycho_Warhead εννοεί αυτούς που κράζουν πράγματα που δεν μπορούν να αποκτήσουν. Εγώ θα τους έλεγα μίζερους.

Απλα κατα διαστηματα εχουν γινει πολλες αναμπουμπούλες και κοκορομαχιες μωρε και ο ενας λεει "ειστε κορόιδα", ο αλλος λεει ειστε φτωχομπινέδες" και παει λεγοντας...

Στην ουσια δεν ξερεις τι παιζει με τον καθεναν απλα ετσι λεμε για να λεμε..

Η αληθεια παντως ειναι οτι αν μπορουσαν αυτοι που θα ηθελαν να παρουν RTX-Kidney😋, να μην παρει κανενας σε στυλ εμπαργκο, τοτε μονον θα πεφτανε ο τιμες..

Και σε συνδιασμο με ανταγωνισμο(που δεν υπαρχει προς το παρον) ακομα καλυτερα.. Απλα δεν παιζει με την καμια ολο αυτο...

Αρα συνεχιζουμε με φτωχομπινεδες και κορόιδα!😂 Ο λόγος σ΄εσας!😋

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Δεν θα δώσεις όμως 1300 αν παίζεις 5 παιχνίδια το χρόνο σωστά? 

1300 € δεν πρόκειται να δώσω ποτέ για κάρτα. Το πολύ 300-400. Αν όμως έβγαινε το Cyberpunk 2077, τον άλλο μήνα πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άσε μας ρε μλκ που quot-άρεις εμένα και μου αν θα παίξω παιχνίδια που τα 8 στα 10 θέματα στο insomnia για παιχνίδια τα 'χω φτιάξει εγώ..Και αργότερα με την κυκλοφορία τα περισσότερα αγορά, ακόμα και παιχνίδια από το store που είχαν 70άρια..

Βρε αν παίζεις go for it απλα ρώτησα δεν γράφετε στο τι τερμάτισα και δεν ξέρω τι παίζετε κάποιοι.

3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Απλα κατα διαστηματα εχουν γινει πολλες αναμπουμπούλες και κοκορομαχιες μωρε και ο ενας λεει "ειστε κορόιδα", ο αλλος λεει ειστε φτωχομπινέδες" και παει λεγοντας...

Στην ουσια δεν ξερεις τι παιζει με τον καθεναν απλα ετσι λεμε για να λεμε..

Η αληθεια παντως ειναι οτι αν μπορουσαν αυτοι που θα ηθελαν να παρουν RTX-Kidney😋, να μην παρει κανενας σε στυλ εμπαργκο, τοτε μονον θα πεφτανε ο τιμες..

Και σε συνδιασμο με ανταγωνισμο(που δεν υπαρχει προς το παρον) ακομα καλυτερα.. Απλα δεν παιζει με την καμια ολο αυτο...

Αρα συνεχιζουμε με φτωχομπινεδες και κορόιδα!😂 Ο λόγος σ΄εσας!😋

Η κάθε αγορά είναι ξεχωριστή. Όταν αγοράζεις κατι κορόιδο δεν είσαι για τον εαυτό σου αυτό έλειπε. Άλλος θα δώσει 1300 σε gpu άλλος 2000 στα μπουζούκια αμάξια μηχανές κτλ. Όλοι έχουν και από ένα χόμπι. Από εκεί και πέρα βάζεις ένα όριο στο πόσα θα δίνεις για αυτό το χόμπι. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Πάντως μάγκες πολύ μου την έσπασε ο κινεζοπάκης της nVidia. Άκου εκεί RTX μόνο από 2070 και πάνω. Θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη γενιά για full RTX support.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Πάντως μάγκες πολύ μου την έσπασε ο κινεζοπάκης της nVidia. Άκου εκεί RTX μόνο από 2070 και πάνω. Θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη γενιά για full RTX support.

2070 6giga Rays

2080 8

2080ti 10

Η 2080ti στο shadow είχε 35 40fps σε 1080 με rtx on. Στο bf5 60. Σκέψου μια 2060 με 4giga Ray η πιο κάτω. 

Δημοσ.

Παντως οποιος ενδιαφερεται για να δωσει την 1070/1080/1080ti του ,κτλ μολις βγηκε στις καρτοαγγελιες καποιος που ζηταει..Απλα ενημερωτικα...

Δημοσ.

Παιδιά το να βγαίνει μη επαγγελματική κάρτα με msrp 4ψήφιο νούμερο το λες κομματάκι υπερβολικό και εφιαλτικό δείγμα μονωπολίου.

Ας απαντήσει η AMD το ΄19 μπας και στρώσει λίγο το θέμα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις των νέων καρτών. Ας δούμε κανά benchmark πρώτα και ας μη μένουμε στο marketing..

Δημοσ.

Καλα μην με κραξετε αλλα οπως ο φιλος παραπανω εγραψε για το Cyberpunk  πως θα εμπαινε στον πειρασμο για upgrade,εγω το κανω πιο πολυ για το Odyssey..Το εχω παραπονο απο πιτσιρικος να εφτανε η ωρα να εκοβα βολτες στην Ακροπολη να αρμενιζα στο μαγευτικο Αιγαιο μας..

Δημοσ.
Just now, Diinekis21 said:

Παιδιά το να βγαίνει μη επαγγελματική κάρτα με msrp 4ψήφιο νούμερο το λες κομματάκι υπερβολικό και εφιαλτικό δείγμα μονωπολίου.

Ας απαντήσει η AMD το ΄19 μπας και στρώσει λίγο το θέμα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις των νέων καρτών. Ας δούμε κανά benchmark πρώτα και ας μη μένουμε στο marketing..

Ξέχνα την AMD για το 2019, από το 2020 και βλέπουμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...