Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα ωραίος! Λογικά θα πάω στη δεύτερη περίπτωση, και με το νέο έτος το ξανασυζητάμε.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου φίλε μου. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, simos85 είπε

χαχα ωραίος! Λογικά θα πάω στη δεύτερη περίπτωση, και με το νέο έτος το ξανασυζητάμε.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου φίλε μου. 

Ναι, με την 1060 θα παίζεις σε high/ultra γραφικά τα περισσότερα παιχνίδια με 60fps+ σε 1080p/60hz (στην οθόνη σου δηλαδή). Είναι μια πολύ καλή λύση. 1050ti δεν σου έβαλα γιατί ναι μεν είναι φθηνότερη, αλλά επειδή τα Χριστούγεννα είναι μακριά... Να μην κάνεις περιορισμούς μέχρι τότε και να παίξεις τιποτα οσο καλύτερα γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/8/2018 στις 10:30 ΜΜ, simos85 είπε

Καλησπέρα παίδες. Ήρθε η ώρα μετά από αρκετά χρόνια, να αγοράσω και εγώ έναν καινούριο υπολογιστή. 

Ποσό που διαθέτουμε : 1500 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι ιδιαίτερο.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αυτή τη στιγμή έχω την U2414H. Προς το παρόν θέλω να μείνω με αυτή, και όταν μαζέψω χρήματα θα πάω σε κάτι καλύτερο.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, δεν χρειάζομαι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα εξηγήσω παρακάτω.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα προτιμούσα να στηθεί από το κατάστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .  Έχω τα win10. 

Λοιπόν, ακούστε την ιδιαιτερότητα στην περίπτωση μου. Τα 600-700 ευρώ υπάρχουν τώρα, άρα θέλω με αυτά να χτίσουμε κάτι από ένα μαγαζί για να μου το συναρμολογήσουν κιόλας. Κάρτα γραφικών όμως, καθώς και ram θα αγοραστούν από Κωτσόβολο ξεχωριστά από το 600άρι για τη δανειοδότηση την οποία μπορεί να προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία. 

Ευχαριστώ από τώρα για τη βοήθεια, ελπίζω να μη σας παίδεψα πολύ :D

Δανειοδότηση δίνει και το Msystems. Προτίμησε το ;)

Σιγουρα θα γλιτώσεις πολλά από τη GPU και τις RAM

1.000€ η 1070Ti στον Κωτσόβολο και Μαλιστα KFA. Ρε δεν πανε καλά 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...