niksor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, ignome4 είπε Ποσο άδικο να είναι τόσο όμορφα με τόσο μίζερες πλάτες 🙈 Βάλε θήκη
ignome4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, niksor είπε Βάλε θήκη Φάση γαρίδα
Voodooman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αρχικά το G7 One με έψησε, αλλά μετά είδα ότι δυστυχώς δεν έχει τον υπερ-χρήσιμο wide φακό πίσω. Κατά τα άλλα, θα το προτιμούσα από οποιοδήποτε άλλο One αυτή τη στιγμή. Και μία απορία, πώς γίνεται να τρέχει Android One, αλλά να έχει και τον quad DAC; Δεν χρειάζεται κάποιου είδους software ή drivers για αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα σοβαρολογειτε οσοι μιλατε θετικα ; Η ποιοτητα της LG στα κορυφαια της μοντελα ειναι αθλια, και στα κινητα της και στα καλωδια και στους φορτιστες που τα συνοδευουν. Πληρωνεις 400 ευρω και παιρνεις εξαιρετικα χαμηλη ποιοτητα. Αντιθετα με τα φτηνα της, που ειναι σχετικα οκ. Μακρυα απο LG. Αν και το service ειναι πολυ καλο. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Black Demis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, logistoulis είπε Άντε καιρός σιγα σιγά να καταλάβουν περισσότεροι ότι καλύτερο είναι να μπαίνει γυμνό Android στις συσκευές και να σταματήσουν με το ηλίθιο software τους Με εξαίρεση το camera software προφανος 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Αρχικά το G7 One με έψησε, αλλά μετά είδα ότι δυστυχώς δεν έχει τον υπερ-χρήσιμο wide φακό πίσω. Κατά τα άλλα, θα το προτιμούσα από οποιοδήποτε άλλο One αυτή τη στιγμή. Και μία απορία, πώς γίνεται να τρέχει Android One, αλλά να έχει και τον quad DAC; Δεν χρειάζεται κάποιου είδους software ή drivers για αυτό; Τσουκ πέρα από Camera όλα τα άλλα πλέον μόνο firmware θέλουν (κοινός drivers) στης τελευταίες εκδόσεις γυμνό Android έχει πολλά, μόνο camera ξέχνα ακόμη και το Google camera είναι για noobies ούτε manual ούτε τπτ αν θες σοβαρή camera πας σε soft κατασκευαστή
commissar85 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 bootloop θα παιζει με το lg G7 one ????
duende Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 44 λεπτά πριν, commissar85 είπε bootloop θα παιζει με το lg G7 one ???? αργησες 3 χρονια μεγαλε, το αστειο παλιωσε πια..βρες κατι αλλο 9 ώρες πριν, QuitLife είπε Τωρα σοβαρολογειτε οσοι μιλατε θετικα ; Η ποιοτητα της LG στα κορυφαια της μοντελα ειναι αθλια, και στα κινητα της και στα καλωδια και στους φορτιστες που τα συνοδευουν. Πληρωνεις 400 ευρω και παιρνεις εξαιρετικα χαμηλη ποιοτητα. Αντιθετα με τα φτηνα της, που ειναι σχετικα οκ. Μακρυα απο LG. Αν και το service ειναι πολυ καλο. εγω μια χαρα κορυφαια ποιοτητα βλεπω, ειδικα g6, g7, v30/35/40 τα εχεις δει απο κοντα? επισης ποτε δε μου εχει χαλασει φορτιστης η καλωδιο lg, να μου ελεγες για samsung να πω οκ
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, duende είπε εγω μια χαρα κορυφαια ποιοτητα βλεπω, ειδικα g6, g7, v30/35/40 τα εχεις δει απο κοντα? επισης ποτε δε μου εχει χαλασει φορτιστης η καλωδιο lg, να μου ελεγες για samsung να πω οκ Πως την βλεπεις δλδ, με το ματι ; με το ζυγι ; Μια χαρα τα εχω δει ολα, αλλα δεν μιλαω για το οπτικο προφανως. Αλλα οκ, ετσι ειναι αμα ετσι νομιζεις. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Abudi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δυστυχώς οι συσκευές της LG είναι σε μια περίεργη φάση. Ένα "ναι μεν αλλά" μου βγαίνει, παρόλο που στα χαρτιά είναι πολύ δυνατές. Το G6 το χάλασε ο SD821 (έναντι του 835 του S8) και το G7.....δεν ξέρω. Παίζουν πολύ κοντά σε Samsung τιμολογιακά ώστε να καταφέρουν να κάνουν "βαθούλωμα" στις πωλήσεις των τελευταίων και πιο ψηλά από κάτι 1+6 χωρίς να δικαιολογούν το έξτρα κόστος. Βέβαια είμαι μεγάλος φαν και του DAC που βάζει η LG στις συσκευές της, δείχνοντας πως απευθύνεται όντως σε enthusiasts και κυριότερο; Η wide-angle κάμερα ρε παιδιά, που απορώ γιατί δεν την υιοθετεί ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος κατασκευαστής σαν δεύτερη. Έχει απίστευτη χρηστικότητα που δεν είναι gimmick όπως τα ψευτο-bokeh και τα "ζουμ". Φαντάσου να είσαι τι να σου πω, μπροστά από ένα μεγάλο κτίριο, γυρνάς σε wide-angle και το περιλαμβάνεις όλο στη φωτογραφία σου. Τώρα εν προκειμένω, το One μου μυρίζει για πολύ ωραία συσκευή αλλά φοβάμαι τα περιφερειακά του, δηλαδή κάμερες-οθόνες κλπ. Δεν ξέρω αν στις τιμές που βρίσκεις κανένα ξεχασμένο S7 για παράδειγμα, υπάρχει κάτι με αντίστοιχη κάμερα ας πούμε 1
commissar85 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 ναι καλα παλιο νεο... παρτο κ να παθει ενα bootloop π θα ναι ολο δικο σου φιλε μου 1
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, vagosd είπε Πράγματι τα γυμνά android είναι πολύ smooth αλλά από την άλλη το ui τους είναι πολύ απαρχαιωμένο σχεδιαστικά. Νομίζεις ότι βλέπεις κινητό 5ετιας. Προσωπικά από αισθητική άποψη προτιμώ το samsung experience εγώ ανέκαθεν ήμουν φαν της γύμνιας, κάπου χώρισα με αυτήν γιατί τα pixel ήταν αστεία ακριβά αλλά τώρα με το one έχω ξετρελαθεί, πάρα πολλές επιλογές και να σου πω την αλήθεια, επειδή βαριέμαι να ψάχνομαι κάθε φορά από συσκευή σε συσκευή θέλω τα πάντα να είναι εκεί που τα ξέρω, όταν πιάνω κινητό με άλλο ui και πάω να κάνω κάτι τρελαίνομαι , θέλω τα πράγματα να είναι όπως τα windows που ξέρεις ότι αυτό είναι εκεί και τέλος δεν με νοιάζουν τα περίτεχνα ui ούτε να φαίνονται σύγχρονα ένα από τα πράγματα που κάνω εδώ και πολλά χρόνια για παράδειγμα είναι να χρησιμοποιω αποκλειστικά android keyboard γιατί κάθε φορά που πιάνω διαφορετικό πληκτρολόγιο τρελαίνομαι, θέλω την να νιώθω οικειότητα με λίγα λόγια Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από logistoulis
konakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ας πρόσεχαν, στο mobile τμήμα έχει κατρακυλήσει η εταιρεία πια και δικαιολογημένα, τα τραγικά λάθη του παρελθόντος δεν τα συγχωρεί εύκολα η αγορά. Φαίνεται ξεκάθαρα από τις πωλήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. 1
vagosd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 46 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ ανέκαθεν ήμουν φαν της γύμνιας, κάπου χώρισα με αυτήν γιατί τα pixel ήταν αστεία ακριβά αλλά τώρα με το one έχω ξετρελαθεί, πάρα πολλές επιλογές και να σου πω την αλήθεια, επειδή βαριέμαι να ψάχνομαι κάθε φορά από συσκευή σε συσκευή θέλω τα πάντα να είναι εκεί που τα ξέρω, όταν πιάνω κινητό με άλλο ui και πάω να κάνω κάτι τρελαίνομαι , θέλω τα πράγματα να είναι όπως τα windows που ξέρεις ότι αυτό είναι εκεί και τέλος δεν με νοιάζουν τα περίτεχνα ui ούτε να φαίνονται σύγχρονα ένα από τα πράγματα που κάνω εδώ και πολλά χρόνια για παράδειγμα είναι να χρησιμοποιω αποκλειστικά android keyboard γιατί κάθε φορά που πιάνω διαφορετικό πληκτρολόγιο τρελαίνομαι, θέλω την να νιώθω οικειότητα με λίγα λόγια Κατάλαβα τι εννοείς . Για την ακρίβεια νομίζω πως ένα iPhone θα σου άρεζε περισσότερο σε αυτά που ζητάς. Τα Android είναι για πιο πολύ customization
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, vagosd είπε Κατάλαβα τι εννοείς . Για την ακρίβεια νομίζω πως ένα iPhone θα σου άρεζε περισσότερο σε αυτά που ζητάς. Τα Android είναι για πιο πολύ customization ναι βρήκες τώρα το άτομο το ios έχει αρκετές ελλείψεις για τα δικά μου γούστα
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, vagosd είπε Πράγματι τα γυμνά android είναι πολύ smooth αλλά από την άλλη το ui τους είναι πολύ απαρχαιωμένο σχεδιαστικά. Νομίζεις ότι βλέπεις κινητό 5ετιας. Προσωπικά από αισθητική άποψη προτιμώ το samsung experience Ας ειναι stock android και μετα εσυ περασε οτι UI και εφαρμογες θελεις. Το μεγαλο ατου του stock android αρχικα αυτο ειναι.Δεν εχεις το bloatware της καθε εταιρειας και επισης λυνει και το αλλο προβλημα των κινητων της LG που αφορα τα updates. Με stock android συσκευες τα updates φυσικα ειναι πιο αμεσα και δεν χρειαζεται να περιμενεις μεχρι και 1.5χρονο που περιμεναν οι κατοχοι πχ του προσφατου LG G6 για android 8. Για την επιλογη του επεξεργαστη φανταζομαι οτι το εκαναν κυριως για να μειωθει το κοστος κατι που στην περιπτωση του Snap835 ειναι καλοδεχουμενο μιας και δεν εχει μεγαλες διαφορες απο τον 845.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα