Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει μια ιστοσελίδα στο wix και θα ηθελα να ρωτήσω τα εξής:

εαν αγοράσω το premium πακέτο στο wix που δίνει domain, μπορώ να πάρω domain με .gr? Επίσης θα ήθελα να εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις στο google. Η σελίδα είναι προσωπική και θέλω να παρουσιάζω τις υπηρεσιες μου ως μηχανολόγος μηχανικως. Επίσης γι αρχή δεν ειμαι διατεθημένος να δώσω πολλά χρήματα γι αυτό επέλεξα και το wix.  Αν παρω το πακετο στο wix με το 1gb bandwidth ποια ειναι τα μειονεκτήματα με τα παραπάνω πακετα? Εκτος απο την αγορα πακετου και το domain θα χρειαστεί να πληρώσω και για κάτι αλλο;

Επιπλέον με το domain που θα χρησιμοποιήσω στο wix μπορώ μετά αν αποφασισω να κανω μια καλυτερη ιστοσελίδα σε cms να το συνδέσω με την καινουργια? 

Δημοσ.

Αυτά που ζητάς δε γίνονται τζάμπα ή με λίγα χρήματα. To wix δε νομίζω να δίνει .gr domains (με κάθε επιφύλλαξη) αλλά καλύτερα να πάρεις από έναν ελληνικό πάροχο για να έχεις και υποστήριξη στα ελληνικά αν πάει κάτι στραβά. Το domain ειναι δικό σου και μπορείς να το συνδέσεις σε ότι site θέλεις.

Το SEO δεν είναι απλό πράγμα και προϋποθέτει την παραγωγή περιεχομένου. Εσύ θα παράξεις περιεχόμενο; 

Για αρχάριο καλό ειναι το wix και καλό είναι να παίξεις με το δωρεάν πακέτο και να το συνδέσεις με ένα ελληνικό domain (.gr). Περισσότερο να δεις πως είναι η όλη φάση. Άλλωστε στο μηχανιλίκι (μηχανικός είμαι) οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι το παν. 

Με λίγα λόγια, πειραματίσου με το wix αλλά μην ελπίζεις το site να σου φέρει και πολλούς πελάτες αν δε ρίξεις φράγκα σε διαφήμιση (google adwords, facebook ads κλπ). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, becoming_I είπε

Αυτά που ζητάς δε γίνονται τζάμπα ή με λίγα χρήματα. To wix δε νομίζω να δίνει .gr domains (με κάθε επιφύλλαξη) αλλά καλύτερα να πάρεις από έναν ελληνικό πάροχο για να έχεις και υποστήριξη στα ελληνικά αν πάει κάτι στραβά. Το domain ειναι δικό σου και μπορείς να το συνδέσεις σε ότι site θέλεις.

Το SEO δεν είναι απλό πράγμα και προϋποθέτει την παραγωγή περιεχομένου. Εσύ θα παράξεις περιεχόμενο; 

Για αρχάριο καλό ειναι το wix και καλό είναι να παίξεις με το δωρεάν πακέτο και να το συνδέσεις με ένα ελληνικό domain (.gr). Περισσότερο να δεις πως είναι η όλη φάση. Άλλωστε στο μηχανιλίκι (μηχανικός είμαι) οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι το παν. 

Με λίγα λόγια, πειραματίσου με το wix αλλά μην ελπίζεις το site να σου φέρει και πολλούς πελάτες αν δε ρίξεις φράγκα σε διαφήμιση (google adwords, facebook ads κλπ). 

μα για να συνδέσω το domain στο wix δεν πρεπει να αγοράσω και πακέτο στο wix, εκτος απο το domain(απο οπου και αν το αγορασω). 

Επισης οταν λες οτι πρεπει να ριξω χρημα στο google adwords, μεσω του wix δε μπορώ?

Δημοσ.

στο wix μπορείς να συνδέσεις ότι domain θες, άρα και .gr

όχι δεν χρειάζεσαι σε αυτή την φάση ssl .

αν ειναι να φτιαξεις μια απλη σελιδα στο wiχ που στην πραξη δεν θα προσθετεις συχνα περιεχομενο, blogs, εργα που εχεις φτιαξεις κ.α

γιατι να μην κανεις μια απλη στατικη σελιδα στο free hosting πχ που δινει το papaki

που να λεει ειμαι ο ταδε, και στοιχεια επικοινωνιας .... και μετα διαφημιση στον χρυσο οδηγο / vrisko.gr κτλ

επισης πρεπει να σκεφτεις το θεμα των εμαιλς ... αφου περνεις domain θα ηταν πιο επαγγελματικό να έχεις και δικο σου μαιλ πανω σε αυτο domain για να το βαλεις πχ  στις επαγγελματικές σου καρτες και να μην εχεις για εμαιλ gmail  / yahoo/ hotmail κτλ

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

στο wix μπορείς να συνδέσεις ότι domain θες, άρα και .gr

όχι δεν χρειάζεσαι σε αυτή την φάση ssl .

αν ειναι να φτιαξεις μια απλη σελιδα στο wiχ που στην πραξη δεν θα προσθετεις συχνα περιεχομενο, blogs, εργα που εχεις φτιαξεις κ.α

γιατι να μην κανεις μια απλη στατικη σελιδα στο free hosting πχ που δινει το papaki

που να λεει ειμαι ο ταδε, και στοιχεια επικοινωνιας .... και μετα διαφημιση στον χρυσο οδηγο / vrisko.gr κτλ

επισης πρεπει να σκεφτεις το θεμα των εμαιλς ... αφου περνεις domain θα ηταν πιο επαγγελματικό να έχεις και δικο σου μαιλ πανω σε αυτο domain για να το βαλεις πχ  στις επαγγελματικές σου καρτες και να μην εχεις για εμαιλ gmail  / yahoo/ hotmail κτλ

Μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ;  μπορείς στο papaki να φτιάξεις στατική σελίδα όπως στο wix? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, george1703 είπε

Μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ;  μπορείς στο papaki να φτιάξεις στατική σελίδα όπως στο wix? 

Κάποια στιγμή τα είχα ψάξει. Οπότε στα γράφω.

Και 'γω προτείνω ελληνικό πάροχο. Σε σχέση με το Wix (premium), σε συμφέρει το papaki όπως σου πρότεινε ο xrhstosiak.

Εκτός από το papaki: https://www.papaki.com/el/free-web-hosting.htm

Δες και αυτά:

dnhost: https://dnhost.gr/domains/free-hosting

top.host: https://top.host/support/kb/article/Καταχώρηση-δωρεάν-domain-με-αγορά-πακέτου-φιλοξενίας-1797.html

Και η dnhost προσφέρει δωρεάν web hosting με κάθε καταχώρηση domain (μικρότερο χώρο μόνο 7 MB άλλα με διπλάσια κίνηση 3 GB)

Η top.host με hosting προσφέρει δωρεάν καταχώρηση domain συμπεριλαμβανομένης της κατάληξης .gr. 

Κατά τη γνώμη μου και οι 3 παραπάνω πάροχοι είναι μια χαρά. Δες τι σε συμφέρει και πράττεις ανάλογα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, george1703 είπε

οταν λεω στατικη σελιδα εννοω καποια που θα ειναι φτιαγμενη με κωδικα, ή απο το 0 ή απο ενα free html template που θα του κανεις τις αλλαγες

δεν εχει builder οπως το wix για να φτιαξεις μονο με το mouse την ιστοσελιδα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...