Προς το περιεχόμενο

[smartphone] OnePlus 3 6GB RAM 64gb 176€@geekbuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα και με τελωνείο αξίζει. 

Έχω το 3Τ και πραγματικά ψάχνω αφορμή να το αλλάξω γιατί μου αρέσει να αλλάζω κινητά και δε βρίσκω. Τα χαρακτηριστικά του είναι αντίστοιχα με πολλές από τις φετινές ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών. 

6GB RAM πόσες εταιρείες βγάζουν;

Ο 820 τέρμα τίμιος. 

Το dash charge σωτήριο. 

Κι εγώ θα το ρίσκαρα, σε αυτά τα χρήματα. 

Επεξ/σία από fytotech
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fytotech είπε

Έχω το 3Τ και πραγματικά ψάχνω αφορμή να το αλλάξω γιατί μου αρέσει να αλλάζω κινητά και δε βρίσκω. Τα χαρακτηριστικά του είναι αντίστοιχα με πολλές από τις φετινές ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών. 

Ο 835 τέρμα τίμιος. 

Το dash charge σωτήριο. 

snap 820 εχει κ η φωτογραφικη του δεν ειναι ανταξια του flagship που ηταν καποτε,επισης 3000 μπαταρια

νταξει δεν τρεχεις να αγορασεις

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, what_if είπε

snap 820 εχει κ η φωτογραφικη του δεν ειναι ανταξια του flagship που ηταν καποτε,επισης 3000 μπαταρια

νταξει δεν τρεχεις να αγορασεις

Ναι. Έχεις δίκιο για τον επεξεργαστή. Ο 821 είναι. Κι η φωτογραφική είναι στην καλύτερη μέτρια. Η μπαταρία όμως είναι υπεραρκετή και κυρίως γιατί έχεις την ευκολία του Dash Charge. Αλλά και χωρίς αυτό, με τραγικά πολλή χρήση, βγάζει την ημέρα. 

Για τα λεφτά που συζητάμε, νομίζω πως όντως τρέχεις να το αγοράσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο σε αυτά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από οτι βλέπω θα πάρει και android P(9 δλδ).

Αυτό που θα μπορούσε να το κοντράρει ας πούμε σ' αυτά τα λεφτά είναι το Meizu Pro 6 Plus

https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html

Επεξ/σία από xristoslet
  • Like 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, fytotech είπε

Ναι. Έχεις δίκιο για τον επεξεργαστή. Ο 821 είναι. Κι η φωτογραφική είναι στην καλύτερη μέτρια. Η μπαταρία όμως είναι υπεραρκετή και κυρίως γιατί έχεις την ευκολία του Dash Charge. Αλλά και χωρίς αυτό, με τραγικά πολλή χρήση, βγάζει την ημέρα. 

Για τα λεφτά που συζητάμε, νομίζω πως όντως τρέχεις να το αγοράσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο σε αυτά. 

SD821 έχει το 3T το 3 έχει τον SD820.  :) 

36 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Από οτι βλέπω θα πάρει και android P(9 δλδ).

Αυτό που θα μπορούσε να το κοντράρει ας πούμε σ' αυτά τα λεφτά είναι το Meizu Pro 6 Plus

https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html

Kινητάρα και το meizu αλλά μένει στο Nougat. Ανάμεσα στα δύο θα πήγαινα στο 1+ μιας και είναι σε παρόμοια χρήματα. 

Σήμερα παρέλαβα essential phone με aramex από Amazon και είναι καθ οδόν και το Moto Z απο BG.

Διαφορετικά θα το ρίσκαρα καθώς δεν έχω πιάσει 1+ στα χέρια μου και θα ήθελα να δοκιμάσω. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε

Τελικα εχει την 800?γιατι ψαχνω κινητο σε αυτα τα χρηματα κοντα και ειμαι ετοιμος για redmi note 5

το συγκεκριμένο όχι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fytotech είπε

Ο 835 τέρμα τίμιος. 

Το dash charge σωτήριο. 

Εχεις το 3Τ και θες να πας, ουσιαστικα πισω, στο 3? Μου ξεφυγε κατι?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, overpower είπε

Εχεις το 3Τ και θες να πας, ουσιαστικα πισω, στο 3? Μου ξεφυγε κατι?

Δεν εννοεί αλλαγή με το 3 αλλά με άλλη ναυαρχίδα του 2018. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 30/8/2018 στις 7:26 ΜΜ, what_if είπε

παιζουν πολλοι κραχτες με referrals που τσιμπανε το μερτικο τους κ αβανταρουν διαφορα κινεζομαγαζα

το μονο που δεν εχει κρουσματα τελωνειου ειναι το bangood ολα τα υπολοιπα ειναι επιφοβα

στην θεση σου θα ημουν πολυ προσεκτικος απο την στιγμη που του αλλουνου που θα βασιστει στα λογια σου παιζει να του βγει ο κουκος αιδονι

τελος να πω οτι εχουν πιαστει πολλες φορες να στελνουν refurbished για κανουργια

οποιος ενδιαφερεται να ψαχτει ωστε να εχει κ την ευθυνη

Εχεια δικιο αλλα μην ξεχναμε πως ο καθενας εχει την τελικη ευθυνη των επιλογων του, τα πραγματα με τα τελωνεια αλλαζουν συνεχως, και τελος το insomnia λιγω του οτι ειναι το νο1 τεχνολογικο site/ forum στην ελλαδα βοηθησε πολυ στην εξαπλωση των κινεζομαγαζων στην συνειδηση μας! Εχω εκμεταλλευτει πολλες προσφορες που εχουν ανεβει εδω. ενω πλεον και οι ειδησεις που ανεβαινουν αφορουν σε μεγαλο ποσοστο κινεζικες εταιριες.

Τελος παντων, οπως λες και εσυ παιδια προσοχη και να διασταυρωνετε ο,τι διαβαζετε.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν κάτοχος του 3Τ εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, το συστήνω άφοβα. Τρομερή συσκευή. Η μπαταρία είναι ένα απλό νούμερο, πολύ καλή διάρκεια και το dash charging απαραίτητο πλέον για μένα. 

Με τελωνείο είναι 15+45=60 ευρώ συν πάνω κάτω. Θεωρώ πως και πάλι αξίζει, δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές το geek. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teotsi21 είπε

Σαν κάτοχος του 3Τ εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, το συστήνω άφοβα. Τρομερή συσκευή. Η μπαταρία είναι ένα απλό νούμερο, πολύ καλή διάρκεια και το dash charging απαραίτητο πλέον για μένα. 

Με τελωνείο είναι 15+45=60 ευρώ συν πάνω κάτω. Θεωρώ πως και πάλι αξίζει, δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές το geek. 

Πλέον είναι στα 207 ευρών (πήρε αύξηση 31 ευρώ) + 10 ευρώ eu priority = 217€ 

Αν κάτσει και τελωνείο πάει στα ~280 ευρώ + -, οπότε μάλλον πλέον δεν αξίζει το εγχείρημα όσο καλή και αν είναι σαν συσκευή.

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...