yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Έχω κοσμοκάρτα. Κάθε που έκανα ανανεωση 10€ μου δίνανε αυτόματα κάποιο χρόνο ομιλίας, αν θυμάμαι καλά 400' με χρέωση 4,5€. Σήμερα έκανα ανανέωση 10€ αλλά ενώ το ποσό προστεθηκε στο λογαριασμό (το είδα μέσα από την εφαρμογή My Cosmote) έχω μηδενικό χρόνο ομιλίας. Καταργήθηκε αυτό; Επίσης, είδα στο σαιτ ότι έπρεπε να λάβω δώρο 200ΜΒ με την ανανέωση αλλά ούτε ΜΒ πήρα. Υπάρχουν μόνο αυτά που είδα από την προηγούμενη ανανέωση τα οποία λήγουν αύριο. Ξερει κανείς τι γίνεται;
isay Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αν θυμάμαι καλα ειχε βγει ανακοινωση για κατάργηση κάποιων τετοιων υπηρεσιών. Για επιβεβαιωση https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/section/Contact_Form_Press
xp-user Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το κάνανε σαν δώρο για 3 μήνες .Εμενα μου το δινανε σε ιντερνετ 500MB
mp3buddy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Υπάρχει πρόβλημα με το σύστημά τους. Είχαν ανακοινώσει Προγραμματισμένη Αναβάθμιση Συστημάτων: Spoiler Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων της COSMOTE από την 01:00 π.μ έως και 06:00 π.μ της 30/8/2018, δεν θα είναι δυνατή η Ενεργοποίηση Υπηρεσιών και Πακέτων, η Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας, η Ενημέρωση διαθέσιμου Χρηματικού Υπολοίπου και διαθέσιμου Υπολοίπου σε λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ, η χρήση των υπηρεσιών Reload It και My Internet για τους συνδρομητές Καρτοκινητής & ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE. Αλλά έκαναν μια τρύπα στο νερό. Έκανα σήμερα ανανέωση 10 ευρώ και δεν έγινε η χρέωση των 5 ευρώ με ενεργοποίηση των 450" χρόνου ομιλίας. Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών το μεσημέρι και μου είπαν ότι εντός την ημέρας θα λυθεί το πρόβλημα. Νύχτωσε και ακόμη περιμένω..
Galazios10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Αυτο με τα 450' χρονο ομιλιας με αυτοματη χρεωση 5ευρω οταν κανεις ανανεωση, γινεται αυτοματα ή πρεπει καπου να το ζητησεις? Ειμαι νεος σε κοσμοκαρτα (μολις 1 μηνα), ερχομαι απο συμβολαιο παλι στην κοσμοτε βεβαια.. Στην 1η ανανεωση που εκανα δεν εγινε κατι τετοιο και απλα μπηκαν τα 10ευρω στο λογαριασμο μου χωρις να μου δωθει κατι. Σε αντιθεση με τη μητερα μου που ειναι χρονια σε κοσμοκαρτα και με καθε 10ευρη ανανεωση της γινεται αυτη η χρεωση/προσφορα (μαζι με 200ΜΒ ιντερνετ κιολας νομιζω).
mp3buddy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Είναι μόνο για παλιούς κατόχους κοσμοκάρτα.
yannis27gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Πραγματικά ήταν πρόβλημα στο σύστημα. Σήμερα έγινε κανονικά η προσθήκη λεπτών ομιλίας και ΜΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα