Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μπαταρια για Sony camera

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας .Εχω μια καμερα SONY DCR TRV 19 και αγορασα μια μπαταρια(οχι γνησια SONY) την NP QM 91.Αυτη γραφει πανω SQ Infotech M series.

Την βαζω στην καμερα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου βγαζει μηνυμα ONLY INFOLITHIUM BATTERY και μετα κλείνει. Η πλακα ειναι οτι αυτοί απο το μαγαζι μου ειπαν οτι ειναι συμβατη με την καμερα μου.Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει και αν μπορω να κανω κατι?Την μπαταρια την πηρα απο Γερμανια 30 ευρω .Στην Ελλαδα ποσο κοστιζει μια αναλογη?Εχει κανεις παρει μη γνησια μπαταρια για αυτην την καμερα.Κυκλοφορουν?Ευχαριστω

Δημοσ.

Προφανος η συγκεκριμενη μπαταρια δεν ειναι infolithium. Φανταζομαι πως δεν γραφει infolithium πανω της.

Οι infolithium μπαταριες μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε καμερες που δεν απαιτουν αυτο τον τυπο μπαταριας αλλα οι απλες μπαταριες λιθιου δεν μπαινουν σε καμερες που θελουν infolithium.

Δυστηχως σ'αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Θα πρεπει μαλλον να αλλαξεις μπαταρια :(

Δημοσ.

Opos ta leei kai o nefelodamon... Efages paketaki... Eytuxos ekane mono 30 euro.. H NP-30 pou fora h TRV-19E Den yparxei sto emporio !!! Perneis thn NP-50 Me gyro sta 50 europoula

Mh gnhsia mpataria gia SONY DEN TO SINISTW KA8OLOY logo tou INFOLITHIUM

H NP-91 kanei,nomizw, panw apo 100 euro

Δημοσ.

afou anakateftikes pou anakateftikes me exoteriko giati den pires tin afthenitki apo ebay pou tis exoun kai tsaba se sxesi me tis times edo stin ellada.(pira gia tin p10 mia infolithium poli pio ftina apo oti edo kai itan mia xara sfragismeni authentiki ktl ktl)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...