koseran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) θα ηθελα προτάσεις για Laptop αξίας το πολυ 400€ το οποίο να μπορει να ανταπεξέλθει στις βασικες αναγκες σημερα (γρήγορο Browning , αλλα και σε παιχνίδια (φυσικα παντα σε αυτη την τιμη θα μιλαμε για περιορισμούς))..Επίσης και σε πρόγραμματα οπως η unreal engine!! ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ HP ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από koseran
mphxths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Εδω εισαι για την unreal engine...400 ευρω και unreal engine δεν κολανε στην ιδια προταση ... θελει σοβαρο 4 πυρηνο επεξεργαστη και 8 γιγα ραμ για να πεις οτι μιλαμε σοβαρα εδω περα. 1
koseran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, mphxths είπε Εδω εισαι για την unreal engine...400 ευρω και unreal engine δεν κολανε στην ιδια προταση ... θελει σοβαρο 4 πυρηνο επεξεργαστη και 8 γιγα ραμ για να πεις οτι μιλαμε σοβαρα εδω περα. Σταθερο ελεγα να παρω αλλα πιστευω θα υπαρχει αργοτερα προβλημα μεταφορας! 3 ώρες πριν, alkis13 είπε Laptop αξίας το πολυ 400€ τι εννοεί.πως η τα ταχύτητα του επεξεργαστη αλλαζει με turbo frequency
mphxths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, koseran είπε τι εννοεί.πως η τα ταχύτητα του επεξεργαστη αλλαζει με turbo frequency Πες μου οτι δεν το ρωτησες αυτο ενω εισαι σε σχολη πληροφορικης ! (σωστα δεν θυμαμαι?)
koseran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, mphxths είπε Πες μου οτι δεν το ρωτησες αυτο ενω εισαι σε σχολη πληροφορικης ! (σωστα δεν θυμαμαι?) Nαι ειμαι σε σχολη πληροφορικης(4 μηνες)!Απαγορευονται τετοιες ερωτησεις?Υποθετω πως θα βαζεις τον επεξεργαστη να πιασει τις μεγιστες επιδοσεις του αλλα θα ηθελα να σιγουρευτω!(και νομιζω εχει να κανει με bios setup). Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από koseran
mphxths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, koseran είπε Nαι ειμαι σε σχολη πληροφορικης(4 μηνες)!Απαγορευονται τετοιες ερωτησεις?Υποθετω πως θα βαζεις τον επεξεργαστη να πιασει τις μεγιστες επιδοσεις του αλλα θα ηθελα να σιγουρευτω!(και νομιζω εχει να κανει με bios setup). Το turbo boost υπαρχει στους intel επεξεργαστες απο την δεκαετια του 90.Τοτε παλια μαλιστα πολλα κουτια , ειχαν και κουμπακι turbo και το παταγες και επαιζε στην "turbo" ταχυτητα.Τωρα πλεον αυτο γινεται αυτοματως αναλογως τον φορτο του επεξεργαστη. Δεν απαγορευονται τετοιες ερωτησεις , αλλα ειναι σαν να παω να μαθω οδηγηση και να ρωταω "τι ειναι το τιμονι"? Δειχνει μηδεν επαφη με Η/Υ σε βαθυτερο επιπεδο απο του απλου χρηστη. Ξεκινα να δουλευεις το γοογλε ...
koseran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Το turbo boost υπαρχει στους intel επεξεργαστες απο την δεκαετια του 90.Τοτε παλια μαλιστα πολλα κουτια , ειχαν και κουμπακι turbo και το παταγες και επαιζε στην "turbo" ταχυτητα.Τωρα πλεον αυτο γινεται αυτοματως αναλογως τον φορτο του επεξεργαστη. Δεν απαγορευονται τετοιες ερωτησεις , αλλα ειναι σαν να παω να μαθω οδηγηση και να ρωταω "τι ειναι το τιμονι"? Δειχνει μηδεν επαφη με Η/Υ σε βαθυτερο επιπεδο απο του απλου χρηστη. Ξεκινα να δουλευεις το γοογλε ... και τι να παταω ακριβως στην Google "πράγματα που δεν ξερω για τον υπολογιστή" .....μετα το σχολιο μου εμαθα τι ειναι το turbo boost γιατι το πατησα στην google....Δεν σου ειπε κανεις οτι το επιπεδο μου ειναι παραπάνω απο ενος απλού χρηστη.(μην πω μπορει να είναι και χειρότερο , αλλα αν με ρωτας τι καμω σε αυτη την σχολη ; θα σου απαντησω πως εκτός πληροφορικης δεν μου αρεσει κατι αλλο οπότε δεν εχω επιλογες) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από koseran
mphxths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, koseran είπε και τι να παταω ακριβως στην Google "πράγματα που δεν ξερω για τον υπολογιστή" Πλακα μου κανεις ετσι? Ρωτας για το "πως η ταχύτητα του επεξεργαστη αλλαζει με turbo frequency".Ποσο δυσκολο ειναι να βαλεις στο γοογλε "cpu turbo frequency"?Θελει δηλ πολλη σκεψη? Κοιτα δεν ειμαι εδω να κρινω τις επιλογες σου.Δικες σου ειναι καντες οπως θες Απλα αν οπως λες εκτος πληροφορικης δεν σου αρεσει τιποτα αλλο , και παραλληλα δεν γνωριζεις και πολλα πραγματα απο Η/Υ καταλαβαινεις οτι φτανουμε σε μια αντιφαση. Πριν παω να γινω τεχνικος Η/Υ , ασχολιομουν απο τα 14 ολη μερα με τα πισι..και τοτε δεν υπηρχαν τοσα πραγματα να ασχοληθεις οπως τωρα..ουτε ιντερνετ ουτε κινητα , ουτε τοση πολλη πληροφορια να διακινειται. Οταν λεμε ολη μερα ομως..ολη μερα..να σκαλιζω , να βγαζω , να βαζω , να χαλαω να φτιαχνω...και οταν εφτασα να σπουδασω τεχνικος , το πρακτικο κομματι το ειχα. Δηλ σκεψου να πηγαινα να γινω γιατρος και να τους ελεγα..τι ειναι το νυστερι?ζωγραφιστε το μου ! Τεσπα οπως ειπα δικες σου οι επιλογες , δεν ειμαι εδω να κρινω , οσο μπορουμε βοηθαμε , αλλα γοογλε ρε αδελφε..βαζε λεξεις που περιγραφουν το προβλημα σου ή την πληροφορια που θες να βρεις..του κερατα κατι θα βγαλει.Απλη λογικη.
koseran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mphxths είπε Πλακα μου κανεις ετσι? Ρωτας για το "πως η ταχύτητα του επεξεργαστη αλλαζει με turbo frequency".Ποσο δυσκολο ειναι να βαλεις στο γοογλε "cpu turbo frequency"?Θελει δηλ πολλη σκεψη? Κοιτα δεν ειμαι εδω να κρινω τις επιλογες σου.Δικες σου ειναι καντες οπως θες Απλα αν οπως λες εκτος πληροφορικης δεν σου αρεσει τιποτα αλλο , και παραλληλα δεν γνωριζεις και πολλα πραγματα απο Η/Υ καταλαβαινεις οτι φτανουμε σε μια αντιφαση. Πριν παω να γινω τεχνικος Η/Υ , ασχολιομουν απο τα 14 ολη μερα με τα πισι..και τοτε δεν υπηρχαν τοσα πραγματα να ασχοληθεις οπως τωρα..ουτε ιντερνετ ουτε κινητα , ουτε τοση πολλη πληροφορια να διακινειται. Οταν λεμε ολη μερα ομως..ολη μερα..να σκαλιζω , να βγαζω , να βαζω , να χαλαω να φτιαχνω...και οταν εφτασα να σπουδασω τεχνικος , το πρακτικο κομματι το ειχα. Δηλ σκεψου να πηγαινα να γινω γιατρος και να τους ελεγα..τι ειναι το νυστερι?ζωγραφιστε το μου ! Τεσπα οπως ειπα δικες σου οι επιλογες , δεν ειμαι εδω να κρινω , οσο μπορουμε βοηθαμε , αλλα γοογλε ρε αδελφε..βαζε λεξεις που περιγραφουν το προβλημα σου ή την πληροφορια που θες να βρεις..του κερατα κατι θα βγαλει.Απλη λογικη. Οπως σου ειπα πριν καν μου το πεις το ειχα γοογκλαρει και ηξερα τι είναι , θα σου ζητούσα κατι απλό , να διαβαζεις αυτα που γράφει ο αλλος και να μην αραδιαζεις πράγματα και ασχετες πληροφορίες!Δεν σκοπεύω να σαπισω στον υπολογιστή αν αυτο εννοεις πως πρεπει να κανει ενας καλος "πληροφορικαριος" , και το τεχνικό κομματι δεν το εχω γτ οπως εχω πει σε παλιο θεμα ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ μονος μου ..Ναι μου αρεσει σαν δουλεια αλλα επειδη ζουμε μια φορα δεν θελω να περάσουν τα χρονια μου μπροστα απο μια οθόνη!.....Και σταματα να με αγχώνεις για το ποσα πραγματα δεν ξερω για την σχολη που σπουδάζω! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από koseran
dimitris2315 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, ψαχνω λαπτοπ 300€ (+-50) με τουλάχιστον 128GB SSD, 4GB RAM, W10, 1080p, επεξεργαστη i3 (οχι πολυ παλιο) ή Ν4000+ (ή AMD A9+? Δεν ξερω καλά τους αντίστοιχους της AMD). Θελω να ναι απο ελληνικο μαγαζι/eshop και καποια σχετικα γνωστη μαρκα. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα