Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο σχεδιασμο τα παει πολυ καλα μιας και μου αρεσει να βλεπω επικίνδυνες πρωτοβουλίες. Το κακο ειναι ο ηχος που παραγουν τα οικονομικά της μοντελα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spectaculator είπε

Όχι πως έχω τα 3250 για πέταμα, αλλά σκεύτομαι που στο καλό θα κολούσε αυτό το ηχείο! Πείτε με μπανάλ, υπερ-συμβατικό, αλλά ήμουν πάντα οπαδός των προοδευτικών σχεδιασμών της B&O. Αυτή τη φορά νομίζω πως σχεδιαστικά έχασε το δρόμο της.

(ακόμα και η κοπέλα με το μπλέ μαλί απορεί...)

Τα 80s-90s που οι αλλοι κατασκευαστες (και ειδικα οι ασιατες) κατασκευαζαν απλα αδιαφορα τετραγωνα μαυρα κουτια, τα προιοντα της B&O ηταν οντως μοναδικα και απο σχεδιασμο και απο ποιοτητα. Πλεον ο ανταγωνισμος ειναι τετοιος ακομα και στο high end κομματι που δε βλεπω κανεναν λογο να αγορασει καποιος B&O προιον, εκτος κ αν ειναι "κολλημενος" με την εταιρεια. Η νομιζει οτι πουλαει ακομα "μουρη" με αυτα (σε οποιον τη θυμαται ακομα) . Τα σημερινα της πριοντα προσπαθουν απεγνωσμενα να ξεχωρισουν με βαρετα/ιδια design, χρεωνοντας ενα νεφρο καθε φορα. πρεπει να αλλαξει κατι

η αποψη μου παντα,ε μη με φατε

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάντα το design ήταν ένα σημαντικό μέρος τής τιμής τους και η ποίοτητα αρκετή ώστε να έχει και λίγο πρακτικό νόημα η αγορά. Τώρα αν έχεις σπίτι απ’ αυτά που σου δίνουν 1.500 (την ημέρα) για να το φωτογραφίσουν ή για γύρισμα, βάζεις τέτοιου τύπου πράγματα μέσα και μάλιστα τα αλλάζεις και κάθε χρόνο, έτσι για ανανέωση! Έχουν κι αυτά τη θέση τους στον κόσμο. :)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, duende είπε

Τα 80s-90s που οι αλλοι κατασκευαστες (και ειδικα οι ασιατες) κατασκευαζαν απλα αδιαφορα τετραγωνα μαυρα κουτια, τα προιοντα της B&O ηταν οντως μοναδικα και απο σχεδιασμο και απο ποιοτητα. Πλεον ο ανταγωνισμος ειναι τετοιος ακομα και στο high end κομματι που δε βλεπω κανεναν λογο να αγορασει καποιος B&O προιον, εκτος κ αν ειναι "κολλημενος" με την εταιρεια. Η νομιζει οτι πουλαει ακομα "μουρη" με αυτα (σε οποιον τη θυμαται ακομα) . Τα σημερινα της πριοντα προσπαθουν απεγνωσμενα να ξεχωρισουν με βαρετα/ιδια design, χρεωνοντας ενα νεφρο καθε φορα. πρεπει να αλλαξει κατι

Σωστός!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, duende είπε

Μην φοβηθείς,δεν σε τρώω μιας και μόλις έφαγα,αλλά μου φαίνεται το 80-90 υπήρχαν πιο πολλές μάρκες πανάκριβων ηχοσυστημάτων από τώρα.

Θυμάμαι μόνο το 90 που πρωτοπήγα γερμανιστάν,έβλεπα πολλά μαγαζιά που πουλούσαν πανάκριβα ηχοσυστήματα,που τώρα δεν τα βλέπω άλλο ή από κανένα.

Ακόμα και στο σατούρν που ήταν στις δόξες του τότε,είχε αίθουσα μόνο με τέτοια και πήγαινα τακτικά και τα χάζευα,Τώρα τίποτα ιδιαίτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...