Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ανανέωσα το βιογραφικό μου σημείωμα και είπα να βάλω ένα backround στο πίσω μέρος με σχετικό αντικείμενο της δουλείας για να είναι πιο ελκυστικό. Καθώς όμως το μετατρέπω το αρχείο ενώ η εικόνα στο word ειναι σε ακριβής διαστάσεις και φαίνεται οπως την θέλω στο pdf χαλάει η ανάλυση και γίνεται τετραγωνάκια σε όλη τη σελίδα. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει;;

Ευχαριστώ για τον χρονο σας 

Δημοσ.

Όταν λες τετραγωνάκια εννοείς πολύ χάλια ανάλυση?

αρχικα αν εισάγεις την εικόνα στο word και κάνεις αποθήκευση σαν pdf από μόνο του το word χαλάει την ανάλυση. Οπότε αν θέλεις τέλεια ανάλυση θα πρέπει να χρησιμοπιήσεις άλλο πρόγραμμα. Επίσης μην ξεχνάς ότι είναι ένα βιογραφικό και ανάλογα με τα email δεν θες το αρχείο σου να είναι πολύ μεγάλο.

Δημοσ.

Το έχω ξαναδεί κατά το export από το inDesign.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες για την δημιουργία του βιογραφικού?

Επίσης, no worries, αν τυπωθεί δεν θα βλέπεις τετραγωνάκια, ούτε αν αλλάζεις το zoom στο έγγραφο όταν το ανοίγεις.
Αυτό γίνεται για λόγους συμπίεσης και εξοικονόμησης μεγέθους.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και πάλι

με το word το εφτιαξα το βιογραφικό.

Σας στέλνω παράδειγμα πως φαίνεται στο word και πως γίνεται μετά.

Ευχαριστώ

word.jpg

Untitled.jpg

Δημοσ.

Την μετατροπή σε pdf με ποιον τρόπο την κάνεις; Δοκίμασε με κάποιον pdf printer.

Αυτό που δείχνεις δεν έχει σχέση με την συμπίεση, απλά η εικόνα δεν μένει μεγιστοποιημένη αλλά μετατρέπεται σε tiled image, δηλαδή επαναλαμβάνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...