ivdimentia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω 2 κιτ από τα ανεμηστηράκια του τίτλου. Είδα κάποια reviews σε amazon, φυσικά υπάρχουν κάποια αρνητικά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν πρόκειται για κακό προϊόν γενικότερα ή απλά για μεμονωμένες περιπτώσεις. Υπάρχει κάποιος κάτοχος που τα έχει δουλέψει για κάποιο χρονικό διάστημα? Έχω διαβάσει διάφορα αρνητικά reviews, από αστοχίες στο θέμα των rgb leds, μέχρι και σε προβλήματα στο software και ότι επανέρχεται σε default ρυθμίσεις κάθε φορά που κλείνει το pc. Η επόμενη εναλλακτική για μένα, είναι τα αντίστοιχα της NZXT, αλλά για τα συγκεκριμένα έχω ακούσει πολύ χειρότερα πράγματα ακόμα και από πληρωμένους reviewers σε youtube. Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/13206655/Corsair-LL120-RGB-3-Fan-Pack-with-Lighting-Node-PRO-120mm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ που εχω RGB προϊόντα της Corsair μόλις φορτώσει το iCue στο PC συγχρονίζονται όλα όπως τα έχω ορίσει εγώ, πήγαινε άφοβα σε αυτά ή στα αντίστοιχα ML. Πάντως από τη σειρά ML, LL και HD που ειναι 3 pack + Lighting Node PRO τα HD σύμφωνα με τα benchmarks κρατάνε το PC πιο κρύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ έχω τους 140άρηδες με node pro,άψογοι σε όλα και αθόρυβοι,προχώρα άφοβα.Τώρα για αστοχίες συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα