duende Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, kage είπε Δεν πειραζει να γυρισουν ολοι στα μετρητα και χωρις αποδειξεις... εφτασαν να πληρώνουν προμηθειες για καθε λογαριασμο πληρωμης δεκο ,για εκδοση καρτας ,pos με αγορα και παγιο ανα ετος κτλ...κατι που προ capitals δεν υπηρχαν εδω ακομα και τα εισερχομενα εμβασματα χρεωνουν, τους φερνεις λεφτα (ουτε καν σε ταμειο, ηλεκτρονικα) και σε χρεωνουν "εισιτηριο". 1
aGka8l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τί ημερομηνία λήξης θα έχει η καινούρια που θα σου δώσουν? 08/23 1
turbat0s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, aGka8l είπε 08/23 Καλή φάση, δηλαδή εμένα μια κάρτα της εθνικής που λήγει του χρόνου να την ανανεώσω άμεσα ή χρεώνουν ήδη? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από turbat0s
aGka8l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, turbat0s είπε Καλή φάση, δηλαδή εμένα μια κάρτα της εθνικής που λήγει του χρόνου να την ανανεώσω άμεσα ή χρεώνουν ήδη? Δεν ξέρω να σου πω Eurobank που άλλαξα πέρυσι είναι μέχρι το 22 άρα κάπου στα 4 -5 χρόνια η λήξη
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, aGka8l είπε Δεν ξέρω να σου πω Eurobank που άλλαξα πέρυσι είναι μέχρι το 22 άρα κάπου στα 4 -5 χρόνια η λήξη Κα τωρα 5 χρονια εχει η νεα καρτα που μου εδωσε η Eurobank έως 6/2023 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
k_w_t Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2018 στις 6:39 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ποια τραπεζα ?Eurobank ? Απο αντικατασταη λογω ληξης ? Η Πειραιως απο 1/10/2018 θα χρεωνει 6 ευρω για αντικατασταη ανεξαρτητα τον λογο . Eurobank λογω ληξης ειναι.. Επειδη ειχα ενα θεμα με την ενεργοποιηση και μπηκα στο καταστημα και ρωτησα σχετικα για το τυπωμα και το αναγλυφο : Οι τυπωμενες ειναι συνηθως η πρωτη καρτα που την εκδιδει το καταστημα και την τυπωνει εκει μηχανημα. Οι αναγλυφες ερχονται απο τα κεντρικα.... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από k_w_t 2
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 30/8/2018 στις 5:41 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Αφου την αλλαξαν ζητησα να μου δωσουν με τα αναγλυφα γραμματα και μου ειπαν μονο οταν ληξει αυτη που μου εδωσαν απο μονη της σε ...5-6 χρονια !!!Νομιζω μονο σε πιστωτικες δινουν με αναγλυφα . Η χρεωστική της Alpha έχει ανάγλυφα γράμματα (αριθμό και κάτοχο). Αυτό που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι που μ#λ#κίστηκε η Εθνική με την πιστωτική μου, είναι ότι ακόμα και χωρίς πιστωτικό όριο, η συγκεκριμένη debit θεωρείται πιστωτική στο εξωτερικό. Σας πέσαν τα μαλλιά απ' τη συγκίνηση, το ξέρω, αλλά εμένα με έσωσε που ήθελα να νοικιάσω αμάξι έξω μιας και πέρασε κανονικά ως πιστωτική (με δέσμευση πραγματικού υπολοίπου βέβαια).
zvarthangalos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενεργοποίησα την κάρτα πειραιώς 19 Νοεμβριου 2018 είχα ξεχασει να την ενεργοποιήσω απο τον Μάιο της ίδιας χρονιάς όταν την ενεργοποίησα έβαλα 50 ευρώ μεσα και μου έβγαλε απόδειξη κανονικά, σήμερα πήγα να την πληρώσω πάλι και μου έβγαλε πως δεν μπορώ να προχωρήσω σε πληρωμή γιατί υπήρξε πρόβλημα με την τελευταία συναλλαγή Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από zvarthangalos
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Παρε τηλεφωνο στην 24ωρη υποστηριξη της Πειραιως.
zvarthangalos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Παρε τηλεφωνο στην 24ωρη υποστηριξη της Πειραιως. Ξέρεις τι στοιχεία ζητάνε για επιβεβαίωση του κατόχου γιατί θα πάρω εκ μέρους του αδερφού μου μιας και χειρίζομαι την κάρτα εγώ εν γνώση του (ο αδερφός μου είναι εξωτερικό)
chsam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Ξέρεις τι στοιχεία ζητάνε για επιβεβαίωση του κατόχου γιατί θα πάρω εκ μέρους του αδερφού μου μιας και χειρίζομαι την κάρτα εγώ εν γνώση του (ο αδερφός μου είναι εξωτερικό) Αριθμο ταυτοτητας ή/και ΑΦΜ, καποιο τηλεφωνο που εχει δηλωσει, ημερομηνια γεννησης.....φυσικα δεν θα πεις οτι εισαι ο αδερφος του γιατι το εχασες.... 1
Fiter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Σήμερα το πρωί πήγα να κάνω μια ανάληψη χρημάτων σε ένα ATM στη τράπεζα Eurobank. Μόλις βάζω τη κάρτα μου τη βγάζει αμέσως και μου λέει ότι η κάρτα δε δέχεται στο συγκεκριμένο ATM. Οι προηγούμενοι πριν από μένα έβγαζαν κανονικά τα χρήματα τους και εμένα δεν δεχόταν τη κάρτα οπότε δεν είναι γενικο πρόβλημα του ATM. Η κάρτα μου λήγει το 2024. Σας έχει συμβεί το ίδιο; Πρέπει να δοκιμάσω σε άλλο ATM ή πάω αμέσως για αντικατάσταση κάρτας;
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Κανε μια δοκιμη κι αλλου και αν δεν αυριο αντικατασταση καρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα