Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα μια καρτα της Eurobank και οταν πηγαινα να την βαλω στην υποδοχη του ΑΤΜ  δεν εμπαινε σαν κατι να την εμποδιζε  .Σε pos δουλευε κανονικα . Την δοκιμασα σε 3 διαφορετικα ΑΤΜ με ιδιο αποτελεσμα .Μονο σε ενα ΑΤΜ μπηκε αλλα εβγαζε μηνυμα "καρτα μη αποδεκτη απο το συατημα"

Πηγα στο καταστημα το ειδε και ο υπαλληλος και εγινε αντικατασταση της καρτας. Μαλιστα μεχρι να μπω στο καταστημα και να βγουμε καποιος εκανε επιτυχη συναλλγη καινομιζα θα με βαγλει ...τρελο

Το ιδιο ακριβως προ ημερων αλλα και σημερα με διαφορετικη καρτα της Πειραιως αυτη τη φορα . Δεν μπαινει στην υποδοχη δυο διαφορετικων   ΑΤΜ

Τις καρτες τις εχω παντα μαζι μου πολλους μηνες σε πλαστικη θηκη αλλα ακουμπαει αν εχει σημασια η μια την αλλη συνηθως στην πισω τσεπη του παντελονιου . Δεν ξερω αν εχει σημασια .

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού τις τοποθετείς στην πίσω τσέπη του παντελονιού λογικά θα έχουνε λυγίσει ανεπαίσθητα.

Δημοσ.

Ναι, αυτό φταίει ότι είναι στην πίσω τσέπη, και γω έτσι την έχω πατήσει 3-4 φορές και αποφάσισα να τις βάζω μπροστά και από τότε κανένα θέμα.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά έχει σχέση ο προσανατολιγμός (alpha bank τουλάχιστο). Αν πχ βάλω την κάρτα με την πλευρά των μεταλλικών επαφών προς το μέρος μου το μηχάνημα δε δέχεται την κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

αν φθαρει η μαγνητικη επαφη (πισω μερος, η καφε λωριδα) δε τη δεχεται

αν εχεις τις καρτες μαζι χυμα, φθειρεται απο τη τριβη

οι ανεπαφες δε χρησιμοποιουν τη μαγνητικη επαφη, χρησιμοποιουν το NFC chip

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμφανησιακα οι καρτες δεν δειχνουν κατι ουτε λυγισμα ουτε τιποτα . Δεν μπαινουν καθολου στο ΑΤΜ ουτε 0,5 εκατοστο  ωστε να φτασουν στο τσιπακι που πιθανον να εχουν προβλημα

Την μια ειδικα την εχω πανω απο 2-3 χρονια ετσι γιατι ειναι της μισθοδοσιας μου .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν την βάλεις με το τσιπάκι προς το μηχάνημα μπαίνουνε. Αν είναι προς τα εσένα δεν ανοίγει η υποδοχή.

Αυτό έχω προσέξει εγώ.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Silverage είπε

Αν την βάλεις με το τσιπάκι προς το μηχάνημα μπαίνουνε. Αν είναι προς τα εσένα δεν ανοίγει η υποδοχή.

Αυτό έχω προσέξει εγώ.

Εννοειται οτι τις εβαζα με το τσιπακι προς το μηχανημα και στην Eurobank το δοκιμασε και ο υπαλληλος αλλα ουτε μισο εκατοστο δεν εμπειναν λες και ειχε κατι απο μεσα η υποδοχη.

Δημοσ.

μπορει να εχει λυγισει/ξεκολλησει το τσιπακι εστω και ελαχιστα και να μη φαινεται, τουλαχιστον ετσι την ειχα παθει εγω επειδη την ειχα στη τσεπη

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, duende είπε

μπορει να εχει λυγισει/ξεκολλησει το τσιπακι εστω και ελαχιστα και να μη φαινεται, τουλαχιστον ετσι την ειχα παθει εγω επειδη την ειχα στη τσεπη

Ειχες τα ιδια "συμπτωματα" ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειχες τα ιδια "συμπτωματα" ?

Ναι, δε τη δεχοταν το atm, "χτυπαγε" οταν την εβαζα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εμπαινε και δεν την δεχοταν ή δεν εμπαινε καθολου ?

εμπαινε 1 εκατοστο? μεχρι εκει λες και εβρισκε εμποδιο

εντωμεταξυ ασχετο, αλλα μιας και μιλαμε για eurobank, τι φαση με τα γραμματα που σβηνουν στη καρτα? στον χρονο πανω δε διαβαζεται ουτε ο αριθμος

Επεξ/σία από duende
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, duende είπε

εντωμεταξυ ασχετο, αλλα μιας και μιλαμε για eurobank, τι φαση με τα γραμματα που σβηνουν στη καρτα? στον χρονο πανω δε διαβαζεται ουτε ο αριθμος

Ναι ετσι αλλα ουτε ενα εκατοστο δεν εμπενε...

Αφου την αλλαξαν ζητησα να μου δωσουν με τα αναγλυφα γραμματα και μου ειπαν μονο οταν ληξει αυτη που μου εδωσαν απο μονη της σε ...5-6 χρονια !!!Νομιζω μονο σε πιστωτικες δινουν με αναγλυφα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, duende είπε

Σημερα που παρελαβα την καινουργια ηταν αναγλυφη οχι τυπωμενη οπως η παλια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...