vasioula1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 καλησπέρα έχω σε αρχείο στον υπολογιστή επαφές από το παλιό μου κινητό σε αρχείο msg θέλω να τις περάσω στο νέο σκέφτηκα πως πρέπει να τις ανεβάσω στο gmail πήγα στο outlook και τις ανέβασα εκεί και τώρα προσπαθώ αλλά μάταια να τις στείλω στο gmail ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες Click the File tab. Click Options. Click Advanced. Under Export, click Export. In the Import and Export Wizard, click Export to a file, and then click Next. Click Comma Separated Value (DOS), and then click Next. In the folder list, click the contacts folder you want to export, and then click Next. Choose a location on your computer to temporarily save the file. όντως, δημιουργήθηκε το αρχείο csv Όταν πάω όμως στο gmail και προσπαθώ να κάνω import, ενώ μου ζητάει να επιλέξω το αρχείο από τον υπολογιστή μου, όταν το κάνω μου βγάζει μήνυμα Επιλέξτε ένα αρχείο CSV ή vCard μικρότερο από 20 MB Το θέμα είναι πως μιλάμε όντως για αρχείο CSV και είναι αρκετά μικρότερο από 20mb Τι κάνω λάθος :(
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αν είναι csv θα είναι αρχείο κειμένου και θα ανοίγει με το σημειωματάριο ή το excel. Δοκίμασε να δεις αν όντως είναι έτσι.
vasioula1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω. Αναγκαστηκα να μετατρεψω ολες τις επαφες σε vcard και να τα αποθηκευσω στον υπολογιστη. Απο εκει μεσω του επαφες google τις ανεβασα μια μια Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από vasioula1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα