Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

αυτα τα "200" ετσι κι αλλιως θα τα απέδιδε στο κρατος οποτε ετσι κι αλλιως το κερδος στο τελος θα ηταν και παλι 600.

Μα με το  νεο καθεστως με τιμολόγιο....ΔΕΝ έχει Καθόλου ΦΠΑ για κανένα από τα 2 μέρη  Πωλητή- Αγοραστή 

nnoeif.jpg

Επεξ/σία από anergos13
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@anergos13 μην τα μπερδεύεις...

το Public πουλα ενα laptop 1000€ αλλά κάνει "δώρο τον ΦΠΑ" δλδ το πουλάει 800€ (περιπου... 806,45 είναι κανονικά).

Ο ιδιώτης το αγοράζει 800€ με το ΦΠΑ, δηλαδή 650€ + 150€ ΦΠΑ. Στην περίπτωση αυτή το public αποδίδει 150€ ΦΠΑ στο κράτος. (δεν λογαριάζω ΦΠΑ που αφαιρείται κλπ από αγορές που κάνει).

Ο επαγγελματίας το αγοράζει 650€. Στην περίπτωση αυτή το public δεν αποδίδει ΦΠΑ.

Και στις 2 περιπτώσεις στο Public μένει το καθαρό ποσό των 650€.

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gregdel είπε

@anergos13 μην τα μπερδεύεις...

το Public πουλα ενα laptop 1000€ αλλά κάνει "δώρο τον ΦΠΑ" δλδ το πουλάει 800€ (περιπου... 806,45 είναι κανονικά).

Ο ιδιώτης το αγοράζει 800€ με το ΦΠΑ, δηλαδή 650€ + 150€ ΦΠΑ. Στην περίπτωση αυτή το public αποδίδει 150€ ΦΠΑ στο κράτος. (δεν λογαριάζω ΦΠΑ που αφαιρείται κλπ από αγορές που κάνει).

Ο επαγγελματίας το αγοράζει 650€. Στην περίπτωση αυτή το public δεν αποδίδει ΦΠΑ.

Και στις 2 περιπτώσεις στο Public μένει το καθαρό ποσό των 650€.

Έτσι θα ήταν το σωστό...Αλλά δεν...Έχω πρόσφατη δική μου περίπτωση...(Από εκεί και απόδειξη)

Laptop 1000 € με έκπτωση -24% πήγαινε 805€ ....τους ρώτησα αν επί αυτής τιμής μπορεί να γίνει η σχετική αποφορολογηση  και να το πληρώσω 650€ ...(ΦΠΑ όπως είπαμε δεν θα έμπαινε λόγω του νέο Νομου)...

Το ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ....,μου ειπαν 805 € ......δεν γινεται αλλη αποφορολογηση για εσας...

μου την έσπασαν και το ψώνισα από Αλλού...(από εκεί και η αποδειξη)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, anergos13 είπε

Έτσι θα ήταν το σωστό...Αλλά δεν...Έχω πρόσφατη δική μου περίπτωση...(Από εκεί και απόδειξη)

Laptop 1000 € με έκπτωση -24% πήγαινε 805€ ....τους ρώτησα αν επί αυτής τιμής μπορεί να γίνει η σχετική αποφορολογηση  και να το πληρώσω 650€ ...(ΦΠΑ όπως είπαμε δεν θα έμπαινε λόγω του νέο Νομου)...

Το ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ....,μου ειπαν 805 € ......δεν γινεται αλλη αποφορολογηση για εσας...

μου την έσπασαν και το ψώνισα από Αλλού...(από εκεί και η αποδειξη)

Για το public μιλάς;

Δημοσ.

Αυτό είναι εντελώς παράλογο... για τον απλό λόγο ότι το public δεν είναι το οποιο παραμάγαζο του bestprice (ακόμα και του skroutz έχουν βελτιωθεί)...

Πιστεύω ότι έπεσες σε άσχετο... δεν εξηγείται αλλιώς...

Δεν έχω άμεση εμπειρία σαν εσένα από public, γιατί εγώ το πήρα από πλαισιο με την ίδια προσφορα (έκανε match με αυτό του public, δλδ "δωρο το ΦΠΑ") και τιμολογήθηκε φυσικά μόνο η βασική τιμή χωρίς το ΦΠΑ. (περίπου είχε 650 με την προσφορά περ. 565 και τιμολογήθηκε περ 455)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ξέρω ότι απλά το public έβαλε στην τσέπη τα 165€...Και επειδή το σκέφτηκα αυτό που λες...Ευτυχώς το λάπτοπ που ήθελα δεν το είχε με αντίστοιχη προσφορά  ούτε το Πλαίσιο ούτε το MM...

Πάντως αν διαβάσεις το νήμα ...θα δεις ότι και σε αλλο μέλος Αρνήθηκαν να το κάνουν.....3η σελίδα

Συμπεριφορά από Μαγαζάκι...Δυστυχως

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι , απλά έπεσες σε άσχετους !!!!! Το καταλαβαίνεις από αυτό που γράφεις : "δεν γινεται αλλη αποφορολογηση για εσας..." .

Μα δεν υπάρχει καθόλου αποφορολόγηση παίδες !!!! Έκπτωση κάνετε  !!! Μην μπερδεύεστε !!!!

Και εντάξει πες οι πωλητές άσχετοι , ο διευθυντής καταστήματος το ίδιο άσχετος ???

Επεξ/σία από jobous
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jobous είπε

Όχι , απλά έπεσες σε άσχετους !!!!! Το καταλαβαίνεις από αυτό που γράφεις : "δεν γινεται αλλη αποφορολογηση για εσας..." .

Μα δεν υπάρχει καθόλου αποφορολόγηση παίδες !!!! Έκπτωση κάνετε  !!! Μην μπερδεύεστε !!!! Κια εντάξει πες οι πωλητές άσχετοι , ο διευθυντής καταστήματος το ίδιο άσχετος ???

Δυστυχώς είμαι Επαρχία και το public είναι αρκετά χλμ...Και είχα πάρει τηλ στα Κεντρικά...Αλλά αν διαβάσεις στην σελίδα 3 ...Και σε κατάστημα τα ίδια έλεγαν.

Ξαναλέω ότι η πρακτική που ακολουθούν είναι χειριστου skroutzομαγαζου...

Να συμπληρώσω ότι στην στην 1η Αγορά  είδους χωρίς ΦΠΑ...Δεν αφαιρούν απευθείας το ΦΠΑ....Αλλά τον πληρώνεις Ολοκληρο .....και στον επιστρέφουν... (κανένα άλλο μαγαζί δεν το κανει)...

Τα συμπεράσματα Δικά σας....

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα, κατεμε, παρανομουν μιας και δεν μπορουν να σου πουν με τι "τροπο" θα πληρωσεις, επισης θα επρεπε να το γραφουν τουλαχιστον στους ορους της προσφορας αλλα φυσικα δεν θα κανουν κατι τετοιο γιατι ειναι παρανομο και τοτε θα ηταν ΝΑ η προστιμαρα και δεν θα ειχαν και δικαιολογία....

κανω λαθος?

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μην πιστέψω τον καθένα που γράφει αρλούμπες γράφοντας ακόμα περισσότερες για να τις υποστηρίξει.

Σου γράψαμε πιο πάνω ότι ΜΙΑ είναι η τιμή πώλησης και συνεχίζεις να γράφεις ΟΤΙ σου κατέβει περί ΦΠΑ και αποφορολόγησης...

Από το Public δεν περνάω ούτε από έξω αλλά μια εταιρία αυτού του μεγέθους έχει εσωτερικό έλεγχο και συμβούλους για τα φοροτεχνικά της κάποιο μεγάλο οίκο σίγουρα.

Αν διαβάσω και τον ισολογισμό τους ο οποίος δημοσιέυεται υποχρεωτικά ως ΑΕ , θα δω και ποιος υπογράφει τα βιβλία τους.

Οπότε σταμάτα τις αρλούμπες και μην προσβάλλεις εταιρίες επειδή είσαι προφανώς αδαής στα φοροτεχνικά.

Κράξε τα Public για ότι αλλό θέλεις , όχι για προφανή που δεν έχεις γνώση...

56 λεπτά πριν, anergos13 είπε

Δυστυχώς είμαι Επαρχία και το public είναι αρκετά χλμ...Και είχα πάρει τηλ στα Κεντρικά...Αλλά αν διαβάσεις στην σελίδα 3 ...Και σε κατάστημα τα ίδια έλεγαν.

Ξαναλέω ότι η πρακτική που ακολουθούν είναι χειριστου skroutzομαγαζου...

Να συμπληρώσω ότι στην στην 1η Αγορά  είδους χωρίς ΦΠΑ...Δεν αφαιρούν απευθείας το ΦΠΑ....Αλλά τον πληρώνεις Ολοκληρο .....και στον επιστρέφουν... (κανένα άλλο μαγαζί δεν το κανει)...

Τα συμπεράσματα Δικά σας....

Άλλη μια μπαρούφα που γράφεις.

Αν στον χρεώσουν αυτό φορολογικά είναι λάθος και θα πρέπει να σου εκδόσουν πιστωτικό τιμολόγιο για την αξία του ΦΠΑ. Δηλαδή διπλή δουλειά για τα λογιστήρια..

Από το να γράφεις αυτά που γράφεις , καλύτερα κάτσε και διάβασε την ΠΟΛ

https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27089

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Looter είπε

Σιγά μην πιστέψω τον καθένα που γράφει αρλούμπες γράφοντας ακόμα περισσότερες για να τις υποστηρίξει.

Σου γράψαμε πιο πάνω ότι ΜΙΑ είναι η τιμή πώλησης και συνεχίζεις να γράφεις ΟΤΙ σου κατέβει περί ΦΠΑ και αποφορολόγησης...

Από το Public δεν περνάω ούτε από έξω αλλά μια εταιρία αυτού του μεγέθους έχει εσωτερικό έλεγχο και συμβούλους για τα φοροτεχνικά της κάποιο μεγάλο οίκο σίγουρα.

Αν διαβάσω και τον ισολογισμό τους ο οποίος δημοσιέυεται υποχρεωτικά ως ΑΕ , θα δω και ποιος υπογράφει τα βιβλία τους.

Οπότε σταμάτα τις αρλούμπες και μην προσβάλλεις εταιρίες επειδή είσαι προφανώς αδαής στα φοροτεχνικά.

Κάνε μας την Χάρη ρε Trollaki , Αναγωγε που θα μας κάνεις και υποδείξεις...θα μας μας βγάλεις και Ψεύτες...

Πήγαινε μάθε τρόπους πρώτα...λες και σου θιξαμε το Μαγαζακι σου..

17 λεπτά πριν, Looter είπε

Άλλη μια μπαρούφα που γράφεις.

Αν στον χρεώσουν αυτό φορολογικά είναι λάθος και θα πρέπει να σου εκδόσουν πιστωτικό τιμολόγιο για την αξία του ΦΠΑ. Δηλαδή διπλή δουλειά για τα λογιστήρια..

Από το να γράφεις αυτά που γράφεις , καλύτερα κάτσε και διάβασε την ΠΟΛ

https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27089

Πάρε τηλέφωνο Ασχετε...Και Μάθε ο ίδιος πως πράτουν...το παίζεις και έξυπνος λες και μιλησες ο ίδιος μαζί τους...

Τους έχω δώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ σε τιμολόγια...και τους κάνω την αρμόζουσα κριτική ...

Εσύ Αφού δεν έχεις καμία Σχέση μαζί τους...Μην πεταγεσαι...

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.

Παιδια δεν προσπαθει εδω να βγαλει ο ενας ψευτη τον αλλον ουτε τρολλ ουτε τιποτα...να βγαλουμε ακρη και να δουμε αν μας κοροιδευει το public.Οποτε αφηστε τις προσωπικες επιθεσεις και επικεντρωθειτε στην ουσια. Η οποια ειναι μια,το public παρανομει/ξεγελαει η εχει ασχετους υπαλληλους και πρεπει να το ξερουμε για μελλοντικες αγορες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...