Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Νομίζω αξίζει μία αναφορά στην προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται: Για 3 ημέρες το Public από σήμερα έχει δώρο το ΦΠΑ σε όλα τα laptop άνω των 600€ - link

Με ενημέρωσαν μέσω e-mail. 

Public.jpg

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spyroseva είπε

Καλημέρα σας,

Νομίζω αξίζει μία αναφορά στην προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται: Για 3 ημέρες το Public από σήμερα έχει δώρο το ΦΠΑ σε όλα τα laptop άνω των 600€ - link

Με ενημέρωσαν μέσω e-mail. 

Public.jpg

Υπάρχει όμως κάποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο σε προσφορά ?

• Like 1
Δημοσ.

Μην τσιμπάτε. Σε αντίστοιχη "προσφορά" πριν από κανένα εξάμηνο, είχαν ανεβάσει την τιμή των λάπτοπ που ήταν καλές περιπτώσεις κατά 25-30% 1 ημέρα πριν την "προσφορά", οπότε με τον "δωρεάν" ΦΠΑ πάλι έρχονταν στα ίδια ή ακριβότερα !! Το γνωρίζω επειδή τότε ενδιαφερόμουν να πάρω ένα συγκεκριμένο λαπτοπ του οποίου την τιμή παρακολουθούσα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Αν βέβαια υπάρχει κάτι αξιόλογο, ας αναφερθεί.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά, εννοείται ότι πριν προχωρήσουμε σε αγορά τσεκάρουμε πρώτα τις τιμές στον ανταγωνισμό.
Άλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχουν και μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης (skroutz, bestprice κλπ.) - Είναι αυτόνοητα πράγματα αυτά - ωστόσο από το σύνολο, σίγουρα θα υπάρχουν και ορισμένα καλούδια που θα αξίζουν την προσοχή μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αμήχανη στιγμή που πλοηγείσαι στις προσφορές του μαγαζιού και συνειδητοποιείς ότι υπάρχει ακόμα η Toshiba στην αγορά των laptop. 😀

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Η αποφορολόγηση έχει ήδη γίνει στα 805 ή θα καταλήξει στα 650 τελική;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις μίλησα μαζί του για αυτό 

https://www.public.gr/product/laptop-hp-156-i7-8550u8gb256gbmx130-2gb-15-da0032nv-4dc97ea/prod9151533pp/

και μου ανέφεραν ότι στα 725 έχει ήδη αφαιρεθεί το ΦΠΑ 

οπότε η αποφορολόγηση έχει ήδη γίνει

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

μόλις μίλησα μαζί του για αυτό 

https://www.public.gr/product/laptop-hp-156-i7-8550u8gb256gbmx130-2gb-15-da0032nv-4dc97ea/prod9151533pp/

και μου ανέφεραν ότι στα 725 έχει ήδη αφαιρεθεί το ΦΠΑ 

οπότε η αποφορολόγηση έχει ήδη γίνει

Βλακείες πρέπει να λένε... αφού η απόδειξη θα κοπεί κανονικά με ΦΠΑ για συνολικό ποσό 725€...

Όποιος στο είπε πρέπει να είναι πανάσχετος

• Like 1
Δημοσ.

δε νομίζω ότι καμία προσφορά "δώρο ο ΦΠΑ" στα αλήθεια δεν βάζει ΦΠΑ, απλά αφαιρούν το ποσό.

725 +24% = 899 όσο λέει και καλά αρχική 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Πρακτικά ΔΕ μπορούν να αφαιρέσουν τον ΦΠΑ. ΦΠΑ θα πληρωθεί. Απλά σου κάνουν έκπτωση ίση με την αξία του ΦΠΑ, δλδ 1/1,24 = 0.806 => περίπου 19% έκπτωση που λέει και στο banner. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λέει αρχική 899 και με το -19% (έκπτωση αντίστοιχη του ΦΠΑ) πάει στα 725.

Δημοσ.

... και συνεχίζοντας το παραπάνω ποστ το τιμολόγιο θα πρεπει να κοπεί 584 ευρω περιπου, εφόσον είσαι σε καθεστώς ΦΠΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή για όσους θέλουν τιμολόγιο. Θα πρέπει να κανονίσετε παραλαβή από κατάστημα , για να προσκομίσετε βεβαίωση καθεστός ΦΠΑ (μητρώο στο taxisnet) και να τιμολογηθεί χωρίς το ΦΠΑ, αφού πρόκειται για λάπτοπ. Επίσης πληρωμή με κάρτα (για άνω των 500,00 €).

Αν πάτε μέσω του site (πληρωμή μέσω του site και δωρεάν παράδοση στην έδρα ή όπου αλλού) ΔΕΝ αφαιρείται από το τελικό κόστος το ΦΠΑ (μιλάμε για το ΦΠΑ του παραστατικού και όχι για την έκπτωση) και θα πρέπει να σας κόψουν στην συνέχεια ένα πιστωτικό ίσο με το ΦΠΑ που πληρώσατε στο πρώτο παραστατικό.

Μιλάμε πάντα για έκδοση τιμολογίου και όχι απόδειξης και για όποιους τους αφορά. Το αναφερόμενο ΦΠΑ δεν είναι αυτό της προσφοράς. 

Επεξ/σία από jobous
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...