eskimoos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Γεια σας, έχω το note 5. Μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι υπάρχει δυνατότητα εγγραφής 4κ αν κατεβάσεις μια.εφαρμογη την open camera. Λειτουργεί κανονικα, το πρόβλημα που έχω είναι οτι όταν κάνω εγγραφή σε 4κ εχωντας επιλεγμένο το image stabilization η εφαρμογη κρασαρει και κλείνει. Το ίδιο συνέβη και με μια άλλη παρόμοια εφαρμογη που δοκίμασα. Χωρίς να είναι ενεργοποιημένο κάνει κανονικά εγγραφή. Γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Σε βιντεάκια που είδα ήταν ενεργό χωρίς κάποιο θεμα
eskimoos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ο sd 636 ναι, είναι θέμα software. Όπως είπα κάνει κανονικά εγγραφή σε 4k με τον σταθεροποιητή έχω θεμα
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις Miui 10? Είναι ρουταρησμενο? https://www.google.com/amp/s/techvalue.gr/xiaomi-redmi-note-5-1080p-60fps-28632/amp/ Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από saruman123
georgerapp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Έχει ois αυτό η ηλεκτρονική σταθεροποίηση; Αν έχει ηλεκτρονική είναι πιθανόν να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στην υψηλή αυτή ανάλυση.
AthanC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το Redmi Note 5 δεν έχει EIS από την μαμά εταιρία. Αν και το hardware είναι ικανό να το υποστηρίξη μιας και έχει gyroscope sensor όμως δεν είναι εγκατεστημένο το software. Ο λόγος που κρασάρει κάθε φορά που προσπαθείς να το κάνεις είναι γιατί βρίσκει conflict με το γεγονός ότι δεν υπάρχει EIS στο software. Πιθανώς και να υπάρχει τρόπος μέσο ροοτ να το εγκαταστήσεις δεν το έχω ψάξει.
eskimoos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι ρουταρισμενο. Μέσω root παίζει να αλλάξεις κάτι στις ρυθμίσεις αλλα δεν θέλω να το κάνω έτσι. Απλά το ανέφερα γιατί βλέπω ότι πολλοί προτινουν αυτή την λύση με το open camera και το έχουν κανονικά ενεργοποιημενο 45 λεπτά πριν, georgerapp είπε Έχει ois αυτό η ηλεκτρονική σταθεροποίηση; Αν έχει ηλεκτρονική είναι πιθανόν να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στην υψηλή αυτή ανάλυση. Η επιλογή λεει video image stabilization. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από eskimoos
SoNik+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τα έχετε μπερδέψει λιγο, το redmi note 5 εχει EIS και δεν υποστηρίζει 4κ εγγραφή. Εφόσον δεν υποστηρίζετε απο το μαμα λογισμικο (miui) μην περιμένεις να δουλεψει σωστα. Με root και πειραγμα system αρχειων ισως καταφέρεις κατι.. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από SoNik+ 1
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, georgerapp είπε Έχει ois αυτό η ηλεκτρονική σταθεροποίηση; Αν έχει ηλεκτρονική είναι πιθανόν να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στην υψηλή αυτή ανάλυση. Τίποτα δεν έχει . 3 ώρες πριν, SoNik+ είπε Τα έχετε μπερδέψει λιγο, το redmi note 5 εχει EIS και δεν υποστηρίζει 4κ εγγραφή. Εφόσον δεν υποστηρίζετε απο το μαμα λογισμικο (miui) μην περιμένεις να δουλεψει σωστα. Με root και πειραγμα system αρχειων ισως καταφέρεις κατι.. Ούτε EIS ούτε OIS έχει ούτε 4Κ υποστηρίζει.
SoNik+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Τίποτα δεν έχει . Ούτε EIS ούτε OIS έχει ούτε 4Κ υποστηρίζει. http://en.miui.com/thread-2683843-1-1.html Και οπως καθε κινητο με image stabilization υπαρχει και η αντιστοιχη επιλογη στα settings τις καμερας στο video, στο note 5 που εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη.. Μια αναζήτηση στο youtube πατώντας redmi note 5 EIS αρκει και δεν λεω μονο για το pro. Οπως πχ αυτο το video που συγκρίνει το ois του mix2s με το EIS του note5 AI-china-global η οπως θες πες το! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από SoNik+
saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, SoNik+ είπε http://en.miui.com/thread-2683843-1-1.html Και οπως καθε κινητο με image stabilization υπαρχει και η αντιστοιχη επιλογη στα settings τις καμερας στο video, στο note 5 που εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη.. Μια αναζήτηση στο youtube πατώντας redmi note 5 EIS αρκει και δεν λεω μονο για το pro. Οπως πχ αυτο το video που συγκρίνει το ois του mix2s με το EIS του note5 AI-china-global η οπως θες πες το! Θα δω το δικό μου αύριο......
georgerapp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 ναι ειναι. ειναι 2 διαφορετικα ειδη σταθεροποιησης εικονας σε ενα φακο. απο τα λιγα που ξερω το ois ειναι ο τροπος με τον οποιο η σταθεροποιηση ειναι μερος του ιδιου του αισθητηρα (hardware) με αποτελεσμα αυτος να παραμενει σταθερος ως προς τον οριζοντα και αυτο βοηθα εκτος απο το βιντεο και στην φωτογραφια βοηθοντας το software να κρατα αργο κλειστρο αρα χαμηλότερο iso που σημαινει καλυτερο αποτελεσμα. το eis ειναι (software) που σημαινει ο φακος ριχνει το σημα στο chip οπως το λαμβανει και μεσο προγραματισμου αυτο κανει ψηφιακα την σταθεροποιηση.αυτο οπως καταλαβαινεις λειτουργει μονο στο βιντεο και οχι στην φωτογραφια. ο αισθητηρας με ois ειναι πιο χοντρος λογο του παραπανου εξαρτηματος με eis ειναι πιο λεπτος. υπαρχουν εφαρμογες με ois κατωτερες σε αποτελεσμα βιντεο απο ενα βιντεο με eis (sony). αλλα γενικα σαν μπουσουλα θελουμε εναν αισθητηρα με ois για να εχουμε και καλυτερες ληψεις και στην φωτογραφια. 1
newmail115 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 31/8/2018 στις 12:40 ΠΜ, saruman123 είπε Θα δω το δικό μου αύριο...... Tελικά τσέκαρες το EIS; Ούτε εγώ το ήξερα και τσέκαρα το δικό μου και πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά πόσο μάλλον για κινητό σε τέτοια κατηγορία τιμής!
saruman123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, newmail115 είπε Tελικά τσέκαρες το EIS; Ούτε εγώ το ήξερα και τσέκαρα το δικό μου και πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά πόσο μάλλον για κινητό σε τέτοια κατηγορία τιμής! Δεν ξέρω γιατί το έχει η γυναίκα μου. Πάντως στις ρυθμίσεις έχει αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα