Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γινεται αυτό υπαρχουνε οδηγιες?? αναλυτικα?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 hour ago, funlar said:

Πως γινεται αυτό υπαρχουνε οδηγιες?? αναλυτικα?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος, σε κάθε μηχάνημα είναι διαφορετικό και πρέπει να έχεις και τα διαγράμματα με τα κυκλώματα της πλακέτας. Τουλάχιστον σε 5 μηχανήματα που μου έχει τύχει να το κάνω ήτανε τελείος διαφορετικό απο μηχάνημα σε μηχάνημα, κάποια. Θέλει γνώσεις και καλο είναι να μην μπεί χέρι αν δεν ξές τι κάνεις

Δημοσ.

Θα σου το στειλω θεσσαλονικη μου φενεται να το δεις από κοντα δεν θελω να το χασω το vaio με τιποτα 😄

Spoiler

😄😄😄

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια δεν νομιζω βεβαια να μπορω εγω να το κανω πρεπει να βρω ατομο να το κανει είναι ακατορθωτο για εμενα σας ευχαριστω παντως!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως μου κανει εντυπωσει ενα τα windows δεν αντεξανε και βγαλανε το ιδιο προβλημα περασα τα linux mint  αμεσως και δουλευουνε  αψογα μεχρι σημερα δεν μπορω να καταλαβω αλλα δεν αλλαζω πλεων και τα linux  θα κρατησω αυτα και θα δω ποσο θα αντεξει διοτη πλεον λειτουργει αριστα☺️Συμπληρωνω οτι απλα ανεβαζει θερμοκρασια με αλλαγη παστας ....θα δειξει

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαι συνεχιζει να δουλευει αψογα 55 με 59 βαθμους  καμια φορα λιγο πιο πανω ....................................🙄

Δημοσ.

Μα και σε Windows αν το δουλευες σε safe mode (λεμε τωρα, δεν ειναι πρακτικο..)
και εκει δεν θα ειχες προβληματα! Λογικα οι amd linux drivers: για αυτη τη vga, θα
ειναι απλως κατι να υπαρχει -και ετσι "δεν την ακουει" αφου δεν την ξεζουμιζουν...
⚠️

• Like 1
Δημοσ.

Εχω βαλει WIN 10 Kαι linux mint dual boot δουλευει και με τα 2 ειχα βαλει τα 8ρια και τα αλλαξα κακως ητανε πιο ελαφρια και δουλευε καλυτερα το laptop

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Μα και σε Windows αν το δουλευες σε safe mode (λεμε τωρα, δεν ειναι πρακτικο..)
και εκει δεν θα ειχες προβληματα! Λογικα οι amd linux drivers: για αυτη τη vga, θα
ειναι απλως κατι να υπαρχει -και ετσι "δεν την ακουει" αφου δεν την ξεζουμιζουν...
⚠️

Με windows 10 το δουλευω πλεον (και linux mint se dual boot) και δουλευει αψογα θα δειξει  πως θα παει αν και τα 8ρια ητανε πιο καλα βλακεια μου που τα αλλαξα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο,τι εχει πιο 'πρωτολειους drivers' => το ταλαιπωρει(!) αρκετα λιγοτερο... ⚠️

Απο κει και περα, οταν ταλαιπωρειται, καποια στιγμη θα ξανα "παραδωσει",
ετσι αν εισαι πολυ τυχερος, πες θα σε βγαλει μεχρι το επομενο καλοκαιρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...