Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Απαράδεκτοι απλά..Αντί να βγάλουν νέο αναβαθμισμένο Elite controller, έβγαλαν το ίδιο σε λευκό..

Εβγαλαν και elit controller με αναβαθμισμενο χρωμα, λευκο 🤣

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντί να κοιτάξετε να βγάλετε κανένα exclusive κοιτάτε τα χρωματακια άσπρο κόκκινο μαύρο. Εγώ λέω να ανοίξετε μαγαζί με μπογιές όχι για κονσόλες 

😂😂😂

Επεξ/σία από JaredLetoAth88
  • Sad 4
Δημοσ.

Πολυ ομορφο μαζι με ενα elite controller φτιαχνεις μια πολυ ομορφη εμπειρια gaming. Το μαλλι στα 500 δεν ειναι πολλα για 6tflops κονσολα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπράβο στην Microsoft. Πάω να παίξω κάνα GT SPORT τώρα. 

41 λεπτά πριν, JaredLetoAth88 είπε

Αντί να κοιτάξετε να βγάλετε κανένα exclusive κοιτάτε τα χρωματακια άσπρο κόκκινο μαύρο. Εγώ λέω να ανοίξετε μαγαζί με μπογιές όχι για κονσόλες 

Είσαι κακός, πολύ κακός. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

console-crystal-avec-1-manette-e62586.jpΩραίο είναι αλλά εγώ θέλω μια έκδοση με Ασπρο Μπλέ η Ασπρο κόκκινο για να ψηθώ,η αν και είναι δύσκολο,κάνα crystal clear,σαν το original Xbox που το είχα πάρει,όταν είχε βγει μια τέτοια έκδοση, limited edition.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω ήδη το μαύρο και θα το δώσω στο μικρό μου αδερφό να πάρω αυτό. Πολύ φίλοι μου μόλις είδαν τι γραφικαρες έχει από αγορά ps η ακριβού PC στράφηκαν εκεί και με ευχαριστούν ακόμα και σήμερα 😂 τα λεφτά τα αξίζει και με το παραπάνω ακόμα και 4κ TV αν δεν έχεις η διαφορές είναι τεράστιες σε σχέση με απλά Xbox η ps. Όσο για τα games, έχει τόσα games το live που μας δίνει και τόσες τρελές προσφορές που στενοχωριέμαι που δεν προλαβαίνω να τα παίξω όλα.

1 ώρα πριν, kexas22 είπε

Μπράβο στην Microsoft. Πάω να παίξω κάνα GT SPORT τώρα. 

Gt sport δεν πρέπει να παίζουν ούτε οι ίδιοι που το έφτιαξαν μοιάζει πολύ arcade μπροστά στο Φόρτσα 🤣 btw βροχή βάλανε η ακόμα ; 😂 jk

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tokyo είπε

Έχω ήδη το μαύρο και θα το δώσω στο μικρό μου αδερφό να πάρω αυτό. Πολύ φίλοι μου μόλις είδαν τι γραφικαρες έχει από αγορά ps η ακριβού PC στράφηκαν εκεί και με ευχαριστούν ακόμα και σήμερα 😂 τα λεφτά τα αξίζει και με το παραπάνω ακόμα και 4κ TV αν δεν έχεις η διαφορές είναι τεράστιες σε σχέση με απλά Xbox η ps. Όσο για τα games, έχει τόσα games το live που μας δίνει και τόσες τρελές προσφορές που στενοχωριέμαι που δεν προλαβαίνω να τα παίξω όλα.

Gt sport δεν πρέπει να παίζουν ούτε οι ίδιοι που το έφτιαξαν μοιάζει πολύ arcade μπροστά στο Φόρτσα 🤣 btw βροχή βάλανε η ακόμα ; 😂 jk

Το forza δεν το κατατάσσει κάνεις στα Sim ούτε η ίδια η Microsoft. Είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει σε racing. 😂😂😂😂😂😂

• Confused 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kexas22 είπε

Το forza δεν το κατατάσσει κάνεις στα Sim ούτε η ίδια η Microsoft. Είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει σε racing. 😂😂😂😂😂😂

Bro να είσαι φανμπου αλλά όχι τόσο. Απλά δες τα comparison στο tube γυρνα πίσω διέγραψε το comment σου μετά το account σου και επέστρεψε στο 2002 να παίξεις gt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Bro να είσαι φανμπου αλλά όχι τόσο. Απλά δες τα comparison στο tube γυρνα πίσω διέγραψε το comment σου μετά το account σου και επέστρεψε στο 2002 να παίξεις gt

Ε όχι ρε φίλε να μου σιγκρινεις το GT με το forza στα physics να μου πεις για project cars asseto corsa ναι ένταξη αλλα όχι το forza, που δεν έχει καν physics και το αμάξι απλά κάνει ότι θέλει χωρίς κάποια λογική εξήγηση. Ψάξε καλύτερα εσύ στο YouTube (inside Sim racing) (Sim racing Girls ακόμα και οι γυναίκες σας κράζουν)🤣🤣🤣🤣🤣 , και μην κοιτάς μόνο διαφημίσεις. 

Επεξ/σία από kexas22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, JaredLetoAth88 είπε

😂😂😂

Τα exclusives θελουν λεφτα και φαινεται ο gates τα σπρωχνει μονο στα παραθυρα , η σονυ απο την αλλη  πραττει σωστα επενδυωντας σε εκεινο το κομματι

Ο λογος που επικρατησε στο πολεμο της κονσολας πιο ευκολα απο οτι περιμενε τελικα  

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, 7700K είπε

Τα exclusives θελουν λεφτα και φαινεται ο gates τα σπρωχνει μονο στα παραθυρα , η σονυ απο την αλλη  πραττει σωστα επενδυωντας σε εκεινο το κομματι

Ο λογος που επικρατησε στο πολεμο της κονσολας πιο ευκολα απο οτι περιμενε τελικα  

Ο λόγος που επικρατεί η Sony είναι ότι έχει 100 φορές καλύτερο marketing! Βασικά η Microsoft δεν έχει καθόλου marketing! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! 

Edit: Η Microsoft αγόρασε 5 νέα στούντιο (συν αυτά που έχει ήδη). Ε εντάξει! Ο Gates δεν σπρώχνει λεφτά μόνο στα Windows!

Επεξ/σία από Console Master0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kexas22 είπε

Ε όχι ρε φίλε να μου σιγκρινεις το GT με το forza στα physics να μου πεις για project cars asseto corsa ναι ένταξη αλλα όχι το forza, που δεν έχει καν physics και το αμάξι απλά κάνει ότι θέλει χωρίς κάποια λογική εξήγηση. Ψάξε καλύτερα εσύ στο YouTube (inside Sim racing) (Sim racing Girls ακόμα και οι γυναίκες σας κράζουν)🤣🤣🤣🤣🤣 , και μην κοιτάς μόνο διαφημίσεις. 

Για τα physics δεν παίρνω όρκο φίλε,εγω όσο το έπαιξα,καλά τα βρήκα στις κατάλληλες ρυθμίσεις,αν και δεν είμαι ειδικός σε αυτά, μπορεί όντος να μην είναι τόσο καλά,όμως το παιχνίδι ως παιχνίδι Racing,σε κάθε άλλο τομέα υπερτερεί,εσύ πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα που είπες ? ασχολήθηκες καθόλου,η μήπως έπαιξες κάνα Demo του ? έχουν αναφερθεί και σχολιαστεί αυτά εδώ απο πέρσυ,καθώς και στπ ανάλογο φόρουμ σχολίαστηκε το θέμα με αρκετά πόστ,βίντεο κλπ στα υπέρ και τα κατά,καθώς και με την κλασική σύγκριση του με το GT που σε αυτήν την υλοποίηση υστερεί πολύ σε σχέση με το Forza σε διάφορους τομείς customization,αμάξια,καιρικές συνθήκες,γραφικά κλπ ας μην αρχίσουμε να λέμε γνωστά πράγματα...

Ισως για αυτούς που ψάχνουν καθαρό simulation να μην τους καλύπτει το Forza,όμως ήταν πολύ άκυρο αυτό που είπες,λέγοντας μάλλον μεταξύ σοβαρού και αστείου το Forza ως άθλιο ! Ελεος δηλαδή,ούτε οι φανατικοί του GT εδω και χρόνια δεν τα λένε αυτά, για το Forza,το οι περισσότεροι το ξέρουν και το σέβονται,γιατί ξέρουν την ποιότητα του ως παιχνίδι.Πίστευα πως κάνεις πλάκα η απλά έβαλες τρόλο πόστ,αφού όμως είδα πως απάντησες και σε σχολιασμό,απαντώ χωρίς να νομίζω οτι τελικά χρειάζεται και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ενοείς αυτά που είπες απλοικά πιο πάνω,πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για το Εν λόγο παιχνίδι,που θεωρείται απο τους περισσότερους (και παίκτες και κριτικές,αναλύσεις κλπ που  έχουν γίνει),ως το καλύτερο Racing,η σίγουρα απο τα καλύτερα,αυτήν την στιγμή.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Console Master0 είπε

Ο λόγος που επικρατεί η Sony είναι ότι έχει 100 φορές καλύτερο marketing! Βασικά η Microsoft δεν έχει καθόλου marketing! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! 

Edit: Η Microsoft αγόρασε 5 νέα στούντιο (συν αυτά που έχει ήδη). Ε εντάξει! Ο Gates δεν σπρώχνει λεφτά μόνο στα Windows!

Η σονυ επικρατησε γιατι ειχε τα περισσοτερα EXCLUSIVES αν παρουμε παραδειγμα τα απειρα του  ps1-ps2 , στο 3 ειχε καθιζηση αλλα στο 4 αποδειχτηκε οτι ειναι τεχνικα καλυτερη κονσολα 

Μονο το gow και το Uncharted εφταναν για να την απογειωσουν σε αυτη την γενια

Δημοσ.
3 hours ago, kexas22 said:

Είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει σε racing. 😂😂😂😂😂😂

Ούτε καν για κακό trollαρισμα δεν κάνει αυτή η πρόταση. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...