Locos3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 γνωμη για τη συγκεκριμενη καμερα? θελω να ειναι η πρωτη dslr καμερα, που θα παρω..δεν εχω πολυ μεγαλο μπατζετ..μπορω να διαθεσω μαξ μεχρι 400 ευρω και η συγκεκριμενη κανει 360 αυτη τη στιγμη..δεν ειμαι φαν της nikon, γιαυτο κοιταω προς canon και sony.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonirvana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Locos3 είπε γνωμη για τη συγκεκριμενη καμερα? θελω να ειναι η πρωτη dslr καμερα, που θα παρω..δεν εχω πολυ μεγαλο μπατζετ..μπορω να διαθεσω μαξ μεχρι 400 ευρω και η συγκεκριμενη κανει 360 αυτη τη στιγμη..δεν ειμαι φαν της nikon, γιαυτο κοιταω προς canon και sony.. κατα τη γνωμη μου παρε την 1300d σε αυτα τα χρηματα. την εχω εδω και 2 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. η 4000d δεν εχω ιδεα γιατι κυκλοφορησε.καλυτερα να την αποφυγεις.εχει πολλες παραχωρησεις στην κατασκευη της για να ειναι τοσο φθηνη. π.χ. πλαστικο mount κλπ. μετα την 1300d πας στην 2000d που ειναι 50 ευρω πανω απο το μπατζετ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locos3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) λες 1300d ε? σου δινει και δωρο τσαντα και καρτα 8gb..ειναι η εναλλακτικη μου..και μενα στη 4000d με χαλαει το πλαστικο mount..απλα εχει καλυτερο φακο... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Locos3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να μην είσαι φαν της νίκον , αλλά σε entry level ... https://cameradecision.com/compare/Canon-EOS-400D-vs-Nikon-D3400 https://cameradecision.com/compare/Canon-EOS-Rebel-T6-vs-Nikon-D3400 και η d3400 είναι σε τιμή χώμα https://www.e-infin.com/eu/item/3068/nikon_d3400_digital_slr_camera_+_af-p_18-55mm_f/3.5-5.6g_vr_lens__(kit_box) παίζει να υπάρχει σύντομα σε στοκ και σκέτη μηχανή , για να διαλέξεις φακό του γούστου σου ! https://www.e-infin.com/eu/item/3193/nikon_d3400_digital_slr_camera_body_only_(black)_(kit_box) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Dr_73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonirvana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Locos3 είπε λες 1300d ε? σου δινει και δωρο τσαντα και καρτα 8gb..ειναι η εναλλακτικη μου..και μενα στη 4000d με χαλαει το πλαστικο mount..απλα εχει καλυτερο φακο... κοιτα τον κιτ φακο,αργα ή γρηγορα θα τον αλλαξεις καποια στιγμη για να πας σε κατι καλυτερο. το πλαστικο mount,την κακη lcd κλπ οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locos3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, theonirvana είπε κοιτα τον κιτ φακο,αργα ή γρηγορα θα τον αλλαξεις καποια στιγμη για να πας σε κατι καλυτερο. το πλαστικο mount,την κακη lcd κλπ οχι. μαλλον καταληγω στην 1300d, αλλωστε θα ειναι και η πρωτη dslr μου..να την μαθω να εγκληματιστω και λιγο..και ειναι και οικονομικη..ενταξει δεν θα γυρισω και ταινια με αυτη, ουτε θα βγαλω τις φουλ επαγγελαμτικες φωτογραφιες..αλλα θεωρεις οτι γενικα ειναι καλη καμερα, που κανει τη δουλεια της??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonirvana Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, Locos3 είπε μαλλον καταληγω στην 1300d, αλλωστε θα ειναι και η πρωτη dslr μου..να την μαθω να εγκληματιστω και λιγο..και ειναι και οικονομικη..ενταξει δεν θα γυρισω και ταινια με αυτη, ουτε θα βγαλω τις φουλ επαγγελαμτικες φωτογραφιες..αλλα θεωρεις οτι γενικα ειναι καλη καμερα, που κανει τη δουλεια της??? 100%.εχω μεινει φουλ ικανοποιημενος. αργοτερα οταν μπορεσεις, παιρνεις και αυτο το φακο που τον θεωρω τοπ για τα λεφτα του και θα εισαι σουπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα