Mike9221 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Χαιρετώ την κοινότητα και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής θέμα: Ψάχνω έναν τρόπο ώστε να μπορώ να παρακολουθώ και να χειρίζομαι διεργασίες σε άλλους υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο, για παράδειγμα έχω ένα pc στο σαλόνι το οποίο τρέχει firefox, media player, και άλλα προγράμματα θέλω ανά πάσα στιγμή να μπορώ να τα τερματίσω και να τα ανοίξω πάλι όποτε χρειαστεί. Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιπτώσει οι υπολογιστείς έχουν διαφορετικές εκδόσεις των windows, ο κεντρικός υπολογιστής έχει windows 10 και οι άλλοι windows 7 ή windows 10. Έχετε καμία καλή ιδέα ως αναφορά αυτό?
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Με απομακρυσμένο έλεγχο. Δοκίμασε το tramviewer αλλά θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να του επιλέξεις να κάνει αποδοχή στις τοπικές συνδέσεις. Μετά είναι και το tightvnc, με την προϋπόθεση ότι έχεις ορίσει στατική ip στα μηχανήματα σου.
1ns0mn1a Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Remote Desktop Protocol ? https://support.microsoft.com/el-gr/help/17463/windows-7-connect-to-another-computer-remote-desktop-connection Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από 1ns0mn1a
kormos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Στις 30/8/2018 στις 12:35 ΠΜ, Mike9221 είπε Χαιρετώ την κοινότητα και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής θέμα: Ψάχνω έναν τρόπο ώστε να μπορώ να παρακολουθώ και να χειρίζομαι διεργασίες σε άλλους υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο, για παράδειγμα έχω ένα pc στο σαλόνι το οποίο τρέχει firefox, media player, και άλλα προγράμματα θέλω ανά πάσα στιγμή να μπορώ να τα τερματίσω και να τα ανοίξω πάλι όποτε χρειαστεί. Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιπτώσει οι υπολογιστείς έχουν διαφορετικές εκδόσεις των windows, ο κεντρικός υπολογιστής έχει windows 10 και οι άλλοι windows 7 ή windows 10. Έχετε καμία καλή ιδέα ως αναφορά αυτό? Η καλύτερη λύση είναι RDP όπως έχιε αναφερθεί, πλήρης συμβατότητα και δωρεάν χωρίς διακοπές κλπ
Mike9221 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εδώ πρόκειται για πλήρη έλεγχο του άλλου υπολογιστή ο οποίος θα πρέπει να είναι αποσυνδεμένος από τον χρήστη. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να διαχειρίζομαι τις εργασίες του άλλου υπολογιστή, σαν να έχω το task manager του αλλού υπολογιστή στον δικό μου ένα πράγμα.
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Να στήσεις τότε windows server με domain στο μηχάνημα σου και client στα υπόλοιπα και να τα διαχειρίζεσαι όπως θέλεις με rdp.
tkats Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, αν θέλεις ρίξε και μία ματιά σε αυτο το πρόγραμμα https://lizardsystems.com/remote-process-explorer/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα