Προς το περιεχόμενο

YouTube: Ποια ήταν τα 10 δημοφιλέστερα τραγούδια αυτό το καλοκαίρι

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Γούστο (ορισμος). Η αντίληψη που εχει κάποιος για αισθητικά ζητήματα.

Υποκειμενικότητα (ορισμός). Η αντίληψη για κάτι με βάση τα προσωπικά πιστευω και προσωπικές γνώμες

Προσωπικός (ορισμός). Το πρόσωπο, το άτομο.

Συμπέρασμα. Αν εγώ θεωρώ οτι η Cardi B ειναι ανώτερη του Μπετόβεν, δεν σου πεφτει λόγος. 

Το ίδιο ισχύει και για τις τις ταινιες;

Δεν μου πέφτει λόγος αλλά ότι ακούει σκουπίδια δεν αλλαζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού δεν τα ακούτε , πως βάζετε ταμπέλα σκουπίδια ;

Κρυφοπαντελιδες όλοι, όταν πιείτε κανένα ποτηράκι το κουνάτε παντού με σκουπιδοακουσματα 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Αυτό ακριβώς λεω φίλε μου. Οι Linkin Park (οπως πχ και οι Slipknot στα πρώτα τους album) εφαγαν τρελο κράξιμο γιατι το nu metal ειναι ξεπουλημα και αλλες βλακείες. Ξερεις γιατι δεν τα ακουσες; Γιατι ησουν πιτσιρικας και γουσταρες να ακους την μουσική τους. Και καλά εκανες. Μην κανεις το λαθος που κανει καθε γενια. 

Ξεκίνησα από hybrid theory άκουσα ολα τα καλά τους και αργότερα με το meteora. Και τώρα τους ακούω και όταν ήμουν 15 δεν ασχολούμαι πολύ αν τους κράζουν και τι λένε η μουσική τους μου αρέσει πολύ και αυτά που λένε. Τα καινούργια λένε όλο χαζομάρες πέρα από κάτι Bruno Mars. 

Γιατι τι έχουν τα τραγούδια που έβαλα στην ποιότητα? Αυτά συγκρινεις με αυτά του πρώτου ποστ? 

42 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν αντέχω τόση πχοιότητα. 

Με την λογική σου ο Σούμπερτ κάθεται και γελάει κάπου εκει

Επεξ/σία από Arkin

9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ξεκίνησα από hybrid theory άκουσα ολα τα καλά τους και αργότερα με το meteora. Και τώρα τους ακούω και όταν ήμουν 15 δεν ασχολούμαι πολύ αν τους κράζουν και τι λένε η μουσική τους μου αρέσει πολύ και αυτά που λένε. Τα καινούργια λένε όλο χαζομάρες πέρα από κάτι Bruno Mars. 

Γιατι τι έχουν τα τραγούδια που έβαλα στην ποιότητα? Αυτά συγκρινεις με αυτά του πρώτου ποστ? 

Σου λεω απλά οτι οτι και να θεωρεις ποιοτικο εχει πισω του καποιους που το κραζουν. Λατρευω Metallica. Θεωρώ πολύ υποτιμημενο το "hair metal" γιατι ολοι κοιτουσανε το make up και χανανε τα τραγουδια. Αλλά μην κανεις αυτο που κανανε ολοι. Οπως εσυ τώρα κράζεις τον Bieber που ακουει ο 15χρονος, ετσι και αλλοι κραζανε τους Linking Park που ακουγες εσυ στα 15 και τους Slayer που ακουγα εγω στα 15 κτλ κτλ

23 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Το ίδιο ισχύει και για τις τις ταινιες;

Δεν μου πέφτει λόγος αλλά ότι ακούει σκουπίδια δεν αλλαζει.

Σκουπίδια για σενα. Για αλλους σκουπίδια ειναι η Black Metal (πχ). Και ναι ισχυει και για τις ταινιες. Σε αλλους αρέσει η Λίστα του Σιντλερ και σε αλλους αρεσει το Ζοχαν. Εκτος απο τεχνικά θεματα (πχ ποιοτητα φωτογραφίας, μονταζ κτλ) που ειναι μετρησιμα, δεν μπορεις να ισχυριστεις οτι εσυ εισαι καλυτερος επειδη σ΄αρεσει το Οσα Παίρνει ο Ανεμος

18 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Σου λεω απλά οτι οτι και να θεωρεις ποιοτικο εχει πισω του καποιους που το κραζουν. Λατρευω Metallica. Θεωρώ πολύ υποτιμημενο το "hair metal" γιατι ολοι κοιτουσανε το make up και χανανε τα τραγουδια. Αλλά μην κανεις αυτο που κανανε ολοι. Οπως εσυ τώρα κράζεις τον Bieber που ακουει ο 15χρονος, ετσι και αλλοι κραζανε τους Linking Park που ακουγες εσυ στα 15 και τους Slayer που ακουγα εγω στα 15 κτλ κτλ

Σκουπίδια για σενα. Για αλλους σκουπίδια ειναι η Black Metal (πχ). Και ναι ισχυει και για τις ταινιες. Σε αλλους αρέσει η Λίστα του Σιντλερ και σε αλλους αρεσει το Ζοχαν. Εκτος απο τεχνικά θεματα (πχ ποιοτητα φωτογραφίας, μονταζ κτλ) που ειναι μετρησιμα, δεν μπορεις να ισχυριστεις οτι εσυ εισαι καλυτερος επειδη σ΄αρεσει το Οσα Παίρνει ο Ανεμος

Κατάλαβα πως το γράφεις. Δεν τους κράζω αλλά θεωρώ πολύ κατώτερη τη μουσική τη σημερινή από την προ2000 era. Τα 15 χρονα μαθαίνουν σε Bieber grande swift. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετο αλλά το Ελληνικό black metal θεωρείτε απο τα καλύτερα στον κόσμο!!!

Και δεν το ξέρει κανείς, πολύ άγνοια παίζει με τα μουσικά δρώμενα στήν ελλάδα.

Να ένα παράδειγμα Ελληνικού ποιοτικού black metal!!!

Κομματάρα. Και γενικά αλμπουμάρα

Και κάτι πιο old school αλλά καλό

Σουηδία μεριά.

Επεξ/σία από lnwolfgr
  • Like 1

Καλή η υποκειμενικότητα, αλλά υπάρχει άτομο που θ' ακούσει τον Γαλάζιο Δούναβη (παράδειγμα #1) και δεν θα πεί ότι είναι ωραίο κομμάτι; Ή θα δει τον Νονό (παράδειγμα #2) και θα πεί ότι είναι χάλια ταινία;

8 ώρες πριν, FELIX είπε

ελενιτσα(12 χρονων) τι ακους?

-μουσικη απο το youtube..

τι μουσικη ακους?

-κορεατικα..

τι?καταλαβαινεις κορεατικα?

-οχι

και γιατι τα ακους?

-εεεε αυτα ακουν και οι φιλες μου...

ναι γιατι μουσικη ακους μονο επειδη καταλαβαινεις τον στοιχο..Εσυ φανταζομαι πριν τα 12 δεν ακουγες αγγλοφωνα τραγουδια γιατι δεν καταλαβαινες τι λενε..Και επειδη λες αυτο για τα κορεατικα,που οντως ακουει ολη η νεολαια σε πληροφορω πολλα παιδακια μπαινουν στην διαδικασια να μαθουν και 10 15 λεξεις..Στην τελικη ακους αυτο που κανει αισθηση στα αυτια σου ειτε ειναι οι bts ειτε ειναι οι behemoth.

Παιδια ο τιτλος λεει τα πιο δημοφιλη τραγουδια οχι τα πιο ποιοτικα οχι τα καλυτερα.Ολοι ανεξαιρετως εχουμε κολλησει με ποπ κομματια κυριως πιτσιρικαδες αλλα και μεγαλωνοντας.Το να κραζουμε και να λεμε τα ποπ του 2000 ηταν καλυτερα και τωρα ειναι σαπιλα ειναι ασκοπο γιατι ΠΑΝΤΑ αυτο λεγετε.Οτι το τωρινο ειναι το σαπιο και το πριν 5 χρονια ειχε κατι.Προσωπικα το αβανα και το ντεσπασιτο μαρεσουν περισσοτερο απο το oops I did it again και το whenever wherever..

On 30/08/2018 at 02:02, georgepppo said:

για τους χαζοαμερικάνους που θεωρούν το burger και τις πίτσες βασική τροφή τους, την κοκα κολα την έχουν σαν νερό, που άμα τους δώσεις αυτοκίνητο με ταχύτητες είναι λες και τους έδωσες να οδηγήσουν t14 armata , που πρέπει να πας 21 για να πιείς μια μπύρα και άλλα τέτοια ναι θεωρείται κορυφαία μουσική αυτή η συλλογή απο τσαρλαντάνους.

Φιλοαμερικανός βλέπω 😋

On 30/08/2018 at 20:24, Oxygene said:

Καλή η υποκειμενικότητα, αλλά υπάρχει άτομο που θ' ακούσει τον Γαλάζιο Δούναβη (παράδειγμα #1) και δεν θα πεί ότι είναι ωραίο κομμάτι; Ή θα δει τον Νονό (παράδειγμα #2) και θα πεί ότι είναι χάλια ταινία;

Ναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...