Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας  υστερα απο 6  χροννια  με την  παλια  οθονη  που εχω σκεφτομαι να  αγορασω  μια νεα  οθονη  και θελω να μεταβω σε  Ultrawide 34-35  να εχει καλο πανελ,,  καλη διαγωνιο,, καλο Χρόνος Απόκρισης και επισης curved με αναλυση 3440x1440 περα απο  αυτο  θελω να εινε NVIDIA G-SYNC και επισης  να εχει  καλο Refresh Rate   και  γενικως  η χρηση της  θα εινε  για  παιχνιδια και  ταινιες.. αλλα  κυριως  για παιχνιδια.το ποσο  που διαθετω  εινε 1300  ευρω..

επισης να εχει  ομορφα  χρωματα.. καλη διαγωνιο να εινε ξεκουραστη στο ματι..

περα απο αυτο αυτο  που θελω να  ρωτησω αξιζει να  αγορασω  μια τετοια  οθονη? η να περιμενω  μεχρι  τελος  του  χρονου να  βγουν νεα μοντελα./

την οθονη  θα την αγορασω  ταυτοχρονα και μια με μια νεα  καρτα  γραφικων (2070 ,, 280 ΤΙ).//.

εχω  δει καπιες  οθονες αλλα δεν  γνωριζω  πια απο ολες  αυτες  εινε  καλες

Asus Rog Swift PG348Q

Acer Predator X34A

Acer Predator X34P

Samsung CHG90

Asus Rog Strix XG35VQ

Acer Predator Z35P

Dell Alienware AW3418DW

δεν ειμαι  εμπειρος πανω σε αυτες  θελω να  πω δεν γνωριζω  πια απο αυτες εινε οι καλυτερες  απλα αυτον τον καιρο ψαχνομαι και θελω να  παρω κατι  που να μου μεινει.

μπορειτε να με  βοηθησετε αναμεσα σε αυτες τις οθονες?

απο ολα αυτα τα μοντελα  πια εινε απροβληματιστα και πια εχουν  γενικως προβληματα?

απλα απο τωρα  θελω να ψαχνομε  για  μια  παρα  πολυ καλη οθονη.. 

η χρηση της  θα εινε  για ολα τα ειδη παιχνιδιων.

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

Εγώ έχω την Alienware και είναι μια χαρά, μεγάλη διαφορά από HP 30" 1440p που είχα, ακριβή μεν αλλά αξίζει, το μόνο που με χαλάει δεν έχει HDR

Δημοσ.

θελω να σας ρωτησω η οθονη Dell Alienware AW3418DW   πιστευετε ότι εινε καλυτερη από τις  Acer Predator X34A  και  Acer Predator X34P  ,,Acer Predator Z35P και  Asus Rog Swift PG348Q ??

σε  όλα τα πραγματα?

γενικως  οι predator σαν  οθονες δεν εινε καλες? απλα ρωταω επειδή δεν  γνωρίζω.

δηλαδή  στα  1300  ευρω  από  ολες  αυτές τις  οθονες  η  μονη  που  αξιζει εινε  η Dell Alienware AW3418DW?

πια  εινε  γνωμη σας  για τις Acer Predator X34A  και  Acer Predator X34P  ,,Acer Predator Z35P ? και Asus Rog Swift PG348Q ??

μπορουν να θεωρηθουν ισαξιες με την  Dell Alienware AW3418DW?

απλα ρωταω  γιατι αν εινε να παρω  μια παρα  πολυ καλη πρεπει να  γνωριζω   και καπια πραγματα./

δηλάδη στα 1300 ευρω  πια εσεις  θα  μου προτεινατε  απο ολες αυτες?

μπορειτε σας παρακαλω να με  βοηθησετε?

μπορειτε να μου δωσετε αναλύτικες  πληροφοριες  για τις συγκεκριμενες  οθονες?

πια εινε τα μειονεκτηματα  τους και πια εινε τα πλεονεκτηματα τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...