angelosxatz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Παιδια καλησπέρα! Έχω ένα logilink video grabber VG0005B για μετατροπή των παλαιών κασετών σε αρχείο για τοpc. Απλά έχω χάσει το cd που συνόδευε τη συσκευή και δεν έχω τους drivers και το πρόγραμμα για να το παίξω. Από τη σελίδα παρακάτω, κατέβασα το πρόγραμμα αλλά θέλει serial number το οποίο και δεν μπορώ να βρω. Έχετε καμιά ιδέα τι κάνω? Ευχαριστώ! http://www.logilink.com/Produkte_LogiLink/Eingabegeraete_Multimedia/Video_Grabber/USB_20_Audio_und_Video_Grabber_mit_Snapshot.htm
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το serial είναι για το πρόγραμμα, οι drivers είναι σε φάκελο και δεν θέλουν serial (νομίζω). Για το mediaconverter που ζητάει serial, κατέβασε καλύτερα την 8 έκδοση (με το πακέτο είναι η 4) μαζί με το serial από τον θείο. Εξ' άλλου βλέπω ότι η arcsoft τα έχει παρατήσει με αυτά τα προγράμματα.
angelosxatz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, micos000 είπε Το serial είναι για το πρόγραμμα, οι drivers είναι σε φάκελο και δεν θέλουν serial (νομίζω). Για το mediaconverter που ζητάει serial, κατέβασε καλύτερα την 8 έκδοση (με το πακέτο είναι η 4) μαζί με το serial από τον θείο. Εξ' άλλου βλέπω ότι η arcsoft τα έχει παρατήσει με αυτά τα προγράμματα. Όταν λέμε θείο???🤔
kormos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 30/8/2018 στις 4:13 ΜΜ, angelosxatz είπε Όταν λέμε θείο???🤔 Από «παραμάγαζο» ή «κλειδαρά»...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα