Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ κ πάλι για τις απαντήσεις σας. Ο λόγος που ήθελα έναν καθηγητή είναι γτ ήθελα έναν άνθρωπο να μου τα δώσει μασημένα κ με σωστό τρόπο. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θεωρώ ότι ένας καθηγητής δεν θα είναι απλά θεωρητικός γιατί εγώ επιζητώ έναν άνθρωπο που έχει κάνει ένα ολόκληρο project δήλαδη να έχει κ την εμπειρία. Εγώ έχω την εμπειρία κ ειδικά στο κομμάτι τών εμπορολογιστικων εφαρμογών διαβάζω τους νόμους αναλύω κ γράφω τον κώδικα στήνω την βάση δεδομένων sql κτλ υλοποιώ ολόκληρο το κομμάτι από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά όλα αυτά γίνονται με λογική σκέψη όχι πχ φτιάχνοντας ένα flowchart η κάνοντας database structure flowchart. Αναρωτιέμαι λοιπόν εάν μπορώ μόνη να μεταβώ σε c# κ να την μάθω σωστά πχ να γράψω όλο το project της γενικής λογιστικής σε c# κ εννοείται ότι πρέπει να πάω κ στο web development , cloud 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όντας πολλά χρόνια προγ/στής σε VB6, μεταπήδησα σε C# πριν καμιά 15αριά χρόνια. Δε βρίσκω ότι αξίζει να πας σε VB.NET. Το καλό με τη C# είναι ότι εξοικειώνεσαι με τις γλώσσες τύπου "C" και μετά μπορείς να πας και αλλού (Java, C++, C, JavaScript). Η C# είναι πολύ δυνατή γλώσσα και νομίζω θα είσαι ικανοποιημένος με αυτήν. Εξάλλου η Visual Basic δεν είναι τόσο νεκρή όσο φαίνεται. Ζει ακόμα μέσα από τη VBA. Αν θέλεις να κλείσεις ένα κώδικα VBA (Excel κλπ.), τότε πετάς ένα project σε VB 6.0 και φτιάχνεις ένα ActiveX DLL σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς σχεδόν να μετατρέψεις κώδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...