Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σορρυ αν εχει συζητηθει παλιοτερα..

Χαιρετησε τον πλατανο μια lg που ειχα 8ετιας και ειπα να παρω μια φθηνη να κανω την δουλεια μου μιας και δεν παιζει πολυ χρημα τελευταια.
Πηρα λοιπον μια F & U smart tv. Δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο..μια χαρα φαινεται η τιβι , δουλευει προβλεπομενα.

1.ΥΤ 1080p demos φαινονται αψογα.
2.Stream-αρω 15gb ταινιες (1080p) φαινονται σχετικα νορμαλ.
3.Βαζω ταινιες στο netflix σε λογικα πλαισια , αν και τον παιζει λιγο το netflix με το bitrate..

Bαζω τα γαμωκαναλα μας και ειναι απαραδεκτα..θα μου πεις οκ ρε φιλε δεν ειναι καθαρο 1080p το περιεχομενο τους..δεκτον..αλλα κοιταω την lg των γονιων μου που ουτε καν ασχοληθηκαμε να την σεταρουμε και δειχνουν τα ιδια γαμωκαναλα πολυ καλυτερα.

Αρα το θεμα μου ειναι το εξης..τι διαολο να σεταρω και πως , στις ρυθμισεις..ωστε να μαι σιγουρος οτι απο ρυθμισεις ειμαι σωστος και ας φαινονται τα καναλια οπως ναναι.
Εχω ψαξει δεξια και αριστερα για pattern images κλπ..και δεν μπορω να πω οτι νοιωθω σιγουρος για ολα αυτα...

Εχει κανεις καμμια ιδεα , προταση κλπ?Ή να βαλω καποιο απο τα προρυθμισμενα προφιλ και να μην το ψειριζω?

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα αν εχεις ενεργοποιησει κανενα Gaming Mode, γιατι απενεργοποιει τα σμαρτ φιλτρα για να μειωσει το input lag. Κι ενεργοποιησε τα υπολοιπα φιλτρα που περισσευουν. Παιξε ακομα και με την οξυτητα, θολωσε το μεχρι το σημειο που να μη χανεις λεπτομερειες (αναλογα την αποσταση θεασης). Μη την φουλαρεις γιατι φαινεται χαλια η εικονα.

Τι αλλο? Προσπαθω να σκεφτω .... (ειμαι λιγο κουρασμενος).

Επεξ/σία από Le Perv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Ποια ακριβώς;

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fls40201-1211934.html 

Δεν καταλαβαινω τι παιζει .Πετυχαινω χτες το "Νομος & Ταξη" , την σειρα , δεν θυμαμαι σε ποιο καναλι επαιζε..Στους ανθρωπους (στα κινητα μερη δηλ) εβλεπα εντονο "ghosting" αν το περιγραφω σωστα...wtf δηλ!
Τωρα που ψιλοχαζευω στο "Ταιρι ξερει" , κοιταω απο κοντα τα προσωπα των ανθρωπων και ειναι λες και τους βαλανε μεικαπ (κατα πασα πιθανοτητα τους βαλανε :) ) και το πασαλειψανε με το χερι..και κανει ελαχιστο ghosting παλι...οχι τοσο οσο στο αλλο καναλι με το Νομος & Ταξη.

Κατι μου διαφευγει στις ρυθμισεις...ή απλα τα καναλια γαμιουνται ή η τιβι τον πινει.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, mphxths είπε

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fls40201-1211934.html 

Δεν καταλαβαινω τι παιζει .Πετυχαινω χτες το "Νομος & Ταξη" , την σειρα , δεν θυμαμαι σε ποιο καναλι επαιζε..Στους ανθρωπους (στα κινητα μερη δηλ) εβλεπα εντονο "ghosting" αν το περιγραφω σωστα...wtf δηλ!
Τωρα που ψιλοχαζευω στο "Ταιρι ξερει" , κοιταω απο κοντα τα προσωπα των ανθρωπων και ειναι λες και τους βαλανε μεικαπ (κατα πασα πιθανοτητα τους βαλανε :) ) και το πασαλειψανε με το χερι..και κανει ελαχιστο ghosting παλι...οχι τοσο οσο στο αλλο καναλι με το Νομος & Ταξη.

Κατι μου διαφευγει στις ρυθμισεις...ή απλα τα καναλια γαμιουνται ή η τιβι τον πινει.

f&u είναι. Αν βλέπεις καναλια ας έπαιρνες καλύτερα μια fullhd. Καλυτερη ποιότητα εικόνας θα είχες.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

f&u είναι. Αν βλέπεις καναλια ας έπαιρνες καλύτερα μια fullhd. Καλυτερη ποιότητα εικόνας θα είχες.

Full HD ειναι η τηλεοραση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Full HD ειναι η τηλεοραση.

γράψε λάθος τότε. νόμιζα είναι 4k. Στην περίπτωση σου μπορεί να παίζει πάνελ που να μην είμαι τόσο καλο με άλλο ίδιο μοντέλο,οι ρυθμίσεις που έχει στο πάνελ να μην αλλάζουν και να βλέπεις αυτό χωρίς να μπορείς να το αλλάξεις. Και εγώ σε μια sammy που είχα τα πρόσωπα ήταν σαν κέρινα. Ομοιόμορφα δεν καταλάβαινες διαφορα. Την σούταρα γιατί έτσι ήταν το μοντέλο και πηρα sony. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά.... Είχα μία fhd...και πήγα σε 4κ xe8596. Δε μπορώ να συνηθίσω καθόλου τις ταινίες. Είναι λες και τις βλέπω σε ff. Δε λέω.. χρώματα τέλεια, αλλά δε μπορώ να συνηθίσω.. αγώνες στη τηλεόραση είναι τέλειοι... Αλλά οι ταινίες όχι. Υπάρχει καμία ρύθμιση?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panagiotisky είπε

Ρε παιδιά.... Είχα μία fhd...και πήγα σε 4κ xe8596. Δε μπορώ να συνηθίσω καθόλου τις ταινίες. Είναι λες και τις βλέπω σε ff. Δε λέω.. χρώματα τέλεια, αλλά δε μπορώ να συνηθίσω.. αγώνες στη τηλεόραση είναι τέλειοι... Αλλά οι ταινίες όχι. Υπάρχει καμία ρύθμιση?

Τις ταινίες τις κατεβάζεις ; Αν ναι τι ποιότητα ;

σε κανάλια; Είναι η εικόνα καλή ; Χρώματα ; Κίνηση ; Μαύρο. ;

Δημοσ.

Ρυθμίσεις... όπως ήρθε από το εργοστάσιο...δεν έχω πειράξει τίποτα... ακόμα. Έχω δει κάποια βιντεάκια για να βάλεις ρυθμίσεις.... Από otetv cinema που βλέπω ταινίες μου φαίνονται κάπως... Απο θέαση, χρώματα ,μαύρο κλπ.ολα καλα ειναι ... μονο στην κίνηση μου φαίνεται.. τρέχει η εικόνα πιο γρήγορα.... μέχρι να συνηθίσει το μάτι υποθέτω... Σε κανάλια.... όπως ήταν και με τη παλιά ,ψιλοχαλια ποιότητα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οποιον εχει την εν λογω τηλεοραση οι ρυθμισεις που παιζω προς το παρον ειναι οι εξης.

Ρυθμισεις εικονας / 1η καρτελα

85-58-45-60-μετριο-85

Προηγμενες ρυθμισεις (2η καρτελα δηλ)

μετριο-χαμηλο-κανονικο-ολες οι μπαρες στις default τιμες και 16:9/λειτουργια ταινιας: αυτοματα

Δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος..αλλα καλυτερα απο οποιοδηποτε default profile.Τα ελληνικα καναλια ειναι για το πεος..HD σου λεει και το περιεχομενο ειναι χειροτερο και απο vga αναλυση.
Μονο κανας αγωνας (ert hd) , καμμια ταινια που την κατεβαζουν σε full hd ειναι σε πραγματικα καλη ποιοτητα..εκπομπες , διαφημισεις και λοιπα ειναι 90% σαβουρα.

Ταινιες που stream-αρα απο πισι σε full hd διαφορων συμπιεσεων (3-4γιγα εως 15-20γιγα) καθως και netflix (αν και αυτο παιζει σε χαμηλο bitrate) δειχνουν μια χαρα σε ικανοποιητικο βαθμο.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Όταν περνάω υπότιτλους σε ταινίες μου κάνει το εξής. Το "Α " δεν μου του δείχνει πότε όταν είναι κεφαλαίο. Αυτό που θα δείξει είναι για παράδειγμα " 'υτο" και καλά η λέξη είναι"Αυτό".  Όταν το Άλφα είναι μετά από σημεία στίξης ή στην αρχή μου το δείχνει σαν απόστροφος. Όπως επίσης οι υπότιτλοι πάντα είναι σε σκουρο πλαίσιο. Ξέρει κανείς πως βγάζω το πλαίσιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...