Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπάρχει κάποιος που παρέλαβε η ενημερώθηκε ότι θα παραλάβει; Έχει σημασία για να δούμε κατά πόσο στέκουν οι δικαιολογίες!

Επεξ/σία από lionheart75
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου θυμιζει αλλη προσφοραρα απο Public κοντα χριστουηγεννα περυσι που ειχανε ενα τερας 17ρι με 2 γβ καρτα γραφικων, 1 τερα σκληρο κλπ στα 400 ευρω και εφαγε ακυρο το μισο ινσομνια μαζι με εμενα :P

η ειρωνια ειναι που το εψηνα για καινουργιο και χωρις φπα εβγαινε 140...  το ηθελα και πιο τσαμπα απο τσαμπα δηλαδη αλλα φαγαμε γλαρο

• Like 2
Δημοσ.

Εγω πιστευω παντως ότι ηταν λαθος τιμη, γι αυτό δε σας τα δωσανε, ο κοτσοβολος δεν εχει λαθος συστημα, οσα τεμαχια εχει στοκ παντα τοσα δινει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, makhs5 είπε

Εγω πιστευω παντως ότι ηταν λαθος τιμη, γι αυτό δε σας τα δωσανε, ο κοτσοβολος δεν εχει λαθος συστημα, οσα τεμαχια εχει στοκ παντα τοσα δινει.

Η τιμή ήταν σίγουρα λάθος γιατί στη σελίδα δεν εμφανιζόταν καν μπανεράκι για προσφορά,αλλά τέτοια λάθη έκαναν και άλλα πολύ μικρότερα μαγαζιά από τον Κωτσόβολο ,και τα κάλυψαν σωστά και όχι με αστείες δικαιολογίες,και υφάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε μένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τηλ δεν θα τους πάρω και αν με πάρουν θα τους μπινελικώσω αν δεν δώσουν αντιπροσφορά στα ίδια επίπεδα. 

Παραγγελία έκανα μόλις ανέβηκε το θέμα εδώ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενας νομος που να οριζει οτι αφου καναμε παραγγελια στην χ τιμη ασχετα αν εκανε λαθος το καταστημα (ας προσεχε) να δικαουμαστε να παρουμε το προϊόν?

να μπορουμε δηλαδη κι εμεις οι πονηροι να κανουμε τις αγορες μας 🙄🤗

Δημοσ.

Μη χαλιέστε και πηγαίνετε παρακάτω... γίνονται αυτά. Καταγγελίες, αρνητικές κριτικές κλπ τα θεωρώ χάσιμο χρόνου και σου χαλάνε και τη μέρα. Ένα μηχάνημα σε προσφορά είναι, δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου! Λάθος οκ λάθος και πάμε παρακάτω. 

Ξέρω ότι πολλοί το βλέπουν αλλιώς, είναι προσωπικές απόψεις όμως.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...