Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ'οτι βλεπω εχει και win 7 drivers (και για 8 ) εκτος απο 10 και επιλογη για αυτοματο κατεβασμα αυτων, στο support:

https://pcsupport.lenovo.com/gr/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-e-series-laptops/e51-80/downloads

Οποιος παραλαβει ας δοκιμασει.

Επεξ/σία από nek4d
  • Thanks 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Δεν το είδα, έχεις δίκιο, το διορθώνω asap.

Η προσφορά πλέον αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα παίδες. Όσοι δε, έχετε δικαίωμα τιμολογίου είναι τσάμπα!

Σε ευχαριστώ @spy94 :) 

Αν και το παρήγγειλα με αποδειξη , πως θα ξερω αν δικαιουμαι τιμολογιο χωρις ΦΠΑ ? (εχω εμπορικο )

Πραγματι στα 140 ειναι τζαμπα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zalisleo είπε

Αν και το παρήγγειλα με αποδειξη , πως θα ξερω αν δικαιουμαι τιμολογιο χωρις ΦΠΑ ? (εχω εμπορικο )

Πραγματι στα 140 ειναι τζαμπα.

Ρωτάς το λογιστή σου... αν είσαι σε καθεστώς ΦΠΑ τότε για να εκπέσει ο ΦΠΑ πρέπει να μην τον πληρώσεις, δηλαδή να κόψεις τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.

Κανονικά η απόδειξη δεν θα μπορεσει να περαστεί στα βιβλία... νομίζω ότι υπάρχει όριο μέχρι 60ευρω

• Thanks 1
Δημοσ.

Και εγώ άκυρο ,δεν έχει ο προμηθευτης και άλλα τέτοια αστεία,αντιπρόταση φυσικά δεν έχουν,ένα ξερό συγγνώμη και γειά σας.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγικοί τότε παιδιά, κρίμα. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό λοιπόν. :( 

Κάντε αρνητική στο skroutz όσοι παραγγείλατε, μη περιμένετε να διορθωθούν μόνα τους τα πράγματα.

Ας κάνουμε κάτι και εμείς από τη μεριά μας. Και εμένα στο πρόσφατο παρελθόν μου ρίξανε άκυρο με κάτι ακουστικά. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 5
Δημοσ.

Και σε μενα, μια απο τα ιδια ... Δε μας καλυπτει η Lenovo με τα κομματια που χρειαζονται...

Αρνητικά σχόλια στα social media , μεχρι να δυσει ο ηλιος...

Αναρωτιεμαι , αν θα καλυψουν , μονο, οσους το πληρωσαν με καρτα ( στην περιπτωση μου ειχα επιλεξει αντικαταβολη κατα την παραλαβη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nasosgrigo είπε

Και σε μενα, μια απο τα ιδια ... Δε μας καλυπτει η Lenovo με τα κομματια που χρειαζονται...

Αρνητικά σχόλια στα social media , μεχρι να δυσει ο ηλιος...

Αναρωτιεμαι , αν θα καλυψουν , μονο, οσους το πληρωσαν με καρτα ( στην περιπτωση μου ειχα επιλεξει αντικαταβολη κατα την παραλαβη)

Όχι. Πλήρωσα με κάρτα και έφαγα το άκυρο... Oh well, shit happens. Ήξερα εξ αρχής ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα...

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2
Δημοσ.

μπείτε όλοι να παραγγείλετε μία 55αρα κάτω από 500€ με αντικαταβολή και λίγο πριν την φέρουν ρίχτε και εσείς άκυρο μπας και βάλουν μυαλό

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎29‎/‎8‎/‎2018 στις 9:21 ΜΜ, tiniakos είπε

Με το συγκεκριμένο celeroni η σελίδα ανοίγει την ίδια μέρα ή στην επόμενη; 

Δεν το γράφω ειρωνικά, ερώτηση κάνω. 

E τι...λεπτομέρειες ψάχνεις και 'σύ τώρα, αν ψάχνεις για κάποιο πολύ...συμπαθητικό τρόπο να πετάξεις 174 € ή για κάποιο δωράκι σε παιδάκι μέχρι τρίτη δημοτικού είναι ΟΚ, ευτυχώς τελείωσε...

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Celeron-3855U-vs-Intel-Celeron-J1900-vs-Intel-Celeron-J3455/2735vs2131vs2875

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

E τι...λεπτομέρειες ψάχνεις και 'σύ τώρα, αν ψάχνεις για κάποιο πολύ...συμπαθητικό τρόπο να πετάξεις 174 € ή για κάποιο δωράκι σε παιδάκι μέχρι τρίτη δημοτικού είναι ΟΚ, ευτυχώς τελείωσε...

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Celeron-3855U-vs-Intel-Celeron-J1900-vs-Intel-Celeron-J3455/2735vs2131vs2875

Ωραίος, και για μια στιγμή σκέφτηκα ... που χάθηκε αυτό το παιδί;

Τώρα που μπήκες και είπες την εξυπνάδα σου μπορούμε πλέον να είμαστε ήσυχοι. ;) 

.

.

Αν κάποιος παρέλαβε παιδιά ας ενημερώσει το νήμα να ξέρουμε. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...