Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι βλεπω ότι ακομη και ο atom 3775 είναι ανωτερος, στο λινκ που εδωσε ο φιλος  TheDevilMayCare. Οποτε σχετικα αδύναμος επεξεργαστης. Για τη τιμη του σιγουρα οκ παντως

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, terry308 είπε

Τι εννοεί ο ποιητής με δαύτο; 

Αξιζει; 

Δε με βοηθάς 😉

Ειναι οριακα αρκετος -το οριο, απολυτως υποκειμενικα χαχα, εχω θεσει στο 1.5- για χρηση,
αλλα σε αυτη την τιμη ειδικα ειναι που απλα δεν εχει συναγωνισμο κανενα κι απο πουθενα!
👾

Ακομη κι αν μπορουσαν να βρεθουν σε αντιστοιχη προσφορα λαπτοπια,
με Celeron Dual Core N3350 πιθανον, και παλι θα ηταν αρκετα πιο πισω...
🤓

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μιας και κανατε ιστορικη αναδρομη και συγκριση με παλιους επεξεργαστες, να πω και εγω κατι σχετικο.

Ειναι πολυ απογοητευτικο το οτι ενα HP λαπτοπ που ειχα παρει προσφορα 250 ευρω πριν 10 χρονια εχει επεξεργαστη που ΔΕΝ ειναι 50-100, αντε 20, φορες πιο αργος απο αυτον του θεματος αλλα σε μεσο ορο μετρησεων περιπου στα ιδια, ενω σε καποιες επιλεκτικα το πολυ μεχρι στα μισα. (ο 3865U μαλιστα που μπορεσα να βρω για συγκριση με τον AMD RM70 ειναι 1.8GHz αντι για 1.6 του 3855U επομενως η παρακατω διαφορα ειναι ακομα μικροτερη).

Καποτε, σε 1-2-3 χρονια ειχαμε διπλασιασμο ταχυτητων των επεξεργαστων... Η παγκοσμια παραγωγη και τεχνολογια -ισως λογω της παγκοσμιας οικονομικης κρισης- εχει παγωσει στην ουσια σε cpu, δισκους κλπ.

Average Benchmarks Intel Celeron 3865U → 100%

Average Benchmarks AMD Turion X2 RM-70 → 88%

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, anesperos13 είπε

Εγώ έχω κατάστημα. Μιλάτε για τιμολόγιο από Κωτσόβολο ή εξωτερικό;

Από Κωτσόβολο φυσικά. Αν μπορείς θα σου βγει στα 140 ευρώ. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, indrigo είπε

Αμα ειναι αυτο εδω, τοτε ισως το πληκτρολογιο να κανει τακα τακα! :P
https://www.youtube.com/watch?v=fS-BYub5mJg

...Η οθονη τωρα δεν απασχολει κανεναν; 
Αν ειναι καμια TN της συμφορας και βγαζεις τα ματια σου τι να το κανεις;..   

Ισως να εχουν κρατησει το ιδιο σασι & οθονη σε ολα τα Ε51-80 : 1366 x 768 ? 😵

https://www.notebookcheck.net/Lenovo-E51-80-80QB0008GE-Notebook-Review.169294.0.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω να κάνω παραγγελία και μου λεει συνέχεια ελέγξτε την διευθυνση σας! 

Καποιος να βοηθήσει και το θεμα ειναι πως έχω λογαριασμό στον κωτσοβολο! 

Επεξ/σία από manthos_27
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, indrigo είπε

Αμα ειναι αυτο εδω, τοτε ισως το πληκτρολογιο να κανει τακα τακα! :P
https://www.youtube.com/watch?v=fS-BYub5mJg

...Η οθονη τωρα δεν απασχολει κανεναν; 
Αν ειναι καμια TN της συμφορας και βγαζεις τα ματια σου τι να το κανεις;..   

Αφου εχει και οθονη σε αυτη την τιμη παλι καλα να λες :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Ισως να εχουν κρατησει το ιδιο σασι & οθονη σε ολα τα Ε51-80 : 1366 x 768 ? 😵

https://www.notebookcheck.net/Lenovo-E51-80-80QB0008GE-Notebook-Review.169294.0.html

Ακριβώς. Γιαυτό άλλωστε έχω γράψει και στην αρχική περιγραφή ΤΝ και Antiglare.

Το πάνελ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και έχει χαμηλή φωτεινότητα = όχι καλό για εξωτερικούς χώρους.

Κατά τα άλλα στα χρήματα αυτά δεν περιμένεις ένα καλό ips panel, λογικό το βρίσκω. 

Δημοσ.

Εγω παντως παιδια θα περιμενω μεχρι την black Friday τον νοεμβριο για λαπτοπ, να δωσω κατι παραπανω αλλα να αξιζει κι ολας, το συγκεκριμενο μηχανακι κακα τα ψεμματα, είναι αδυναμο σαν να εχεις ταμπλετ με atom, για μενα δε λεει ετσι, βασανο

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Πάω να κάνω παραγγελία και μου λεει συνέχεια ελέγξτε την διευθυνση σας! 

Καποιος να βοηθήσει και το θεμα ειναι πως έχω λογαριασμό στον κωτσοβολο! 

Εγώ μπήκα κανονικά και πάει μέχρι τέλους χωρίς πρόβλημα 

Εε έλεγξε την διεύθυνση σου 😉 κάτι δε τους αρέσει

• Like 1
Δημοσ.

Παρηγγειλα και εγω ενα για φιλο μου που χρειαζοτανε αμεσα λαπτοπ για απλη χρηση,θελω να ρωτησω ο δισκος του ειναι 500 γιγα και 8 γιγα ssd και το λειτουργικο το περνας στα 8 γιγα?Φτανουν τα 8 για την εγκατασταση λειτουργικου??Δωστε αν θελετε και κανενα λινκ για windows apo εβαυ 10αρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Εγω παντως παιδια θα περιμενω μεχρι την black Friday τον νοεμβριο για λαπτοπ, να δωσω κατι παραπανω αλλα να αξιζει κι ολας, το συγκεκριμενο μηχανακι κακα τα ψεμματα, είναι αδυναμο σαν να εχεις ταμπλετ με atom, για μενα δε λεει ετσι, βασανο

Αν δεν χρειάζεσαι καλά θα κάνεις να περιμένεις. Όμως 175 ευρώ και με άτοκες δόσεις για επώνυμο κανονικό λάπτοπ μόνο σε περίπτωση ξεστοκαρίσματος όπως αυτή θα βρείς και δεν θυμάμαι κάτι να έπαιξε τόσο χαμηλά τα τελευταία χρόνια. Τα μόνα που μου έρχονται σαν πολύ καλές περιπτώσεις χαρακτηριστικών / τιμής είναι το Lenovo thinkpad L520 στα 289 απο τα τότε Macro το 2014 με panel 1600x900 ips και τον Pentium B960 και το Acer με core i3 6006U και GF 940ΜΧ στα 389 με linux απο MG Manager πέρυσι τον Ιούνιο. Τα τίμησα και τα δύο. :);) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...