hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Έχω έναν δίσκο wd 30gb τον οποίο χρησιμοποιώ ως εξωτερικό με usb2 κ που το partition magic μου τον εμφανίζει έτσι: Όταν προσπαθώ να τον κάνω format είτε se ntfs είτε σε fat32 μου βγάζει αυτό: Το θέμα είναι ότι τα windows τον βλέπουν κανονικά κ αν δοκιμάσω να αντιγράψω σε αυτόν ένα οποιοδήποτε αρχείο το κάνει... Δεν μπορώ όμως να βασιστώ σε αυτόν για μεταφορά αρχείων από τη στιγμή που το partition magic μου τον βγάζει έτσι... Μέχρι πριν 1 βδομάδα δούλευε ok!
NkC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Apla pe9ainei...An kaneis ena search sto google mporeis na vreis kamia lush..alla duskola ta pragmata
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Πήγα μέσω των windows (disk management), έκανα delete το partition κ μετά δημιούργησα ένα νέο κ έφτιαξε. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπήρχε με το partition magic κ δεν δούλευε... p.s. Θέλω να ευχαριστήσω το συνάδελφο LL_Neo για την βοήθειά του! (ακούς;;; )
LL_NEO Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 ακούω....... τα πάντα για έναν συν-PSOLH-δη
kornilios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 mia symboylim kane kai ena sxolastiko scan disk ston skliro kaloy kakoy kai pantotai meta tin 10 to bradi giati den exei toso auxomiosis h tasy tis dey ektos ean exeis ups
hawkj83 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Ok! Αν κ τώρα δείχνει μια χαρά...
NkC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Eixa akrivws to idio provlhma...ena shmeio tou diskou sou einai xtyphmeno h kati analogo..otan ftaseis na grapseis se ayto to shmeio tou diskou 9a exeis pali ta idia..
NkC Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Epsa3a to google.Fusika de vrhka tpt pou na a3izei..k telika agorasa kainourio disko..
NkC Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 An k den nomizw oti pali 9a doulepsei k polu..toulaxiston se mena de doulepse..eixa kanei k low level forma alla tzifos...anyway kalh tyxh :?
tzoulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Το HDD regenerator το δοκίμασα σε δίσκο με λίγα bad blocks και μου έκανε δουλειά, απλώς δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστεύομαι αυτόν το δίσκο ή όχι. Πάντως δοκίμασέ το δεν χάνεις τίποτα. Good Luck.
smoke Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 前一天,“巴基斯坦塔利班运动”新头目哈基穆拉·马哈苏德与一些记者见面,“澄清”媒体先前对他在“内斗”中丧生的报道。 伊斯兰堡遇袭与马哈苏德“现身”是否相关,暂时无从判断。
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.