kpapageo1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Το λοιπόν. Έχουμε: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 130€ (πολύ βαριά έως 150€ αν αξίζει τόσο πολύ τα 20€ παραπάνω) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Here maps, Internet browsing, μουσική. Καθόλου games. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Έως 5.5". Μετά πρέπει να αγοράσω παντελόνια με μεγαλύτερες τσέπες. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, σημαντικό. Προτιμώ να θυσιάσω άλλα χαρακτηριστικά για μια καλύτερη κάμερα. Η selfie κάμερα δεν με απασχολεί. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, αν και όχι απαραίτητο. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με απασχολεί. 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Καλό θα ήταν. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Δεν είναι απαραίτητο. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Από 3000mah και πάνω πιστεύω καλύπτομαι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και τα 2. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Θα προτιμούσα καινούριο γιατί δεν έχω εμπειρία στο να κρίνω αν ένα μεταχειρισμένο αξίζει τα λεφτά του. Το κινητό προορίζεται για αντικαταστάτης του Samsung s5 mini. Θα ήθελα να έχει καλύτερη κάμερα από αυτό οπωσδήποτε. Να σημειωθεί ότι η αγορά του δεν επείγει, καθώς το χρειάζομαι στα χέρια μου αρχές Νοεμβρίου. Αν θεωρείτε ότι αξίζει να περιμένω για κάποιον λόγο, ακούω και αυτή την άποψη. Ευχαριστώ!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Επανάφερε το θέμα όταν θα το χρειάζεσαι(μισό μήνα πριν). Αυτά τα 20€ σε 2 μήνες θα σε πάνε μισή κατηγορία πάνω σε συσκευή.
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) από χαμηλότερη σε υψηλότερη τιμή, επίσης μην σε φοβίζουν οι 6" full screen κινητών είναι ίδιο σε μέγεθος με τα υπόλοιπα 5,5" https://www.skroutz.gr/s/13528737/Xiaomi-Redmi-5-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/14911465/Xiaomi-Redmi-S2-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/13506728/Xiaomi-Mi-A1-32GB.html και το τελευταίο που είναι η καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με τα προηγούμενα ειδικά λόγο κάμερας απλά λίγο παραπάνω από το ταβάνι σου στο budget https://www.skroutz.gr/s/14920478/Xiaomi-Redmi-Note-5-32GB.html και μπορεί μέχρι τότε που θα το πάρεις να έχει πέσει και το 4/64 μοντέλο του στα χρήματα που θα διαθέτεις https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Zengar Zombolt 2
kpapageo1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Θα αφήσω απ'έξω το Redmi 5. Κάποιες παρατηρήσεις για τα άλλα: Η κάμερα του Redmi S2 με αυτή του Redmi Note 5 είναι ίδιες (ως 12MP + 5MP και οι 2) ? Η κάμερα του Redmi Note 5 (12MP + 5MP) είναι καλύτερη του Mi A1 (12MP + 12MP) ? Το Mi A1 γενικότερα που χάνει και που κερδίζει έναντι του Redmi Note 5?
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το MiA1 είναι Android One, έχει USB Type C αλλά έχει χειρότερο επεξεργαστή από το Redmi Note 5, χειρότερη κάμερα και είναι μοντέλο 2017 με ότι συνεπάγεται.
SoNik+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω με τους απο πανω νομιζω δεν εχεις καλύτερες επιλογές... απλα οσο για αυτο "5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, σημαντικό." εχε υπόψιν παίρνεις συσκευη με max 150ευρο, μην περιμενεις τιποτα wow ειδικά σε νυχτερινές λήψεις! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από SoNik+
kpapageo1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ναι, εννοώ ότι στο budget μου να πάρω το κινητό με την καλύτερη κάμερα. Samsung s5 mini είχα οπότε τα παραπάνω φαντάζομαι θα είναι σίγουρη αναβάθμιση στο θέμα αυτό. Διάβασα κάποια πράγματα σχετικά με την gcam η οποία φαίνεται ότι βελτιώνει αρκετά τα πράγματα. Στο Mi A1 μπαίνει χωρίς να χρειαστεί root, ενώ στο Redmi Note 5 χρειάζεται (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Το Mi A1 με την gcam υστερεί και πάλι στην ποιότητα φωτογραφίας έναντι του Redmi Note 5?
kpapageo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά μάλλον κατέληξα στο Redmi Note 5, περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του. Τα 4Gb μνήμη κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα 3Gb? Αν όχι να πάω αν είναι στο μοντέλο με τα 32Gb ROM μιας και θα μπει ούτως η άλλως micro SD.
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Πάρε το 4 αρι δεν είναι και η μεγάλη διαφορά στην τιμή.
kpapageo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά πήρα το 4άρι από Ελλάδα (Global Version) μιας και ο Κινέζος δεν μας τα λέει καλά και δεν είχε καμιά έκπτωση της προκοπής ακόμα και με κουπόνια. Τώρα, είμαι αδιάβαστος και δεν ξέρω από ξεκλειδώματα, root κλπ και έχω μελέτη να κάνω. Ξέρω όμως ότι για να ξεκλειδώσεις το bootloader (καλά το λέω) θέλει άδεια από την Xiaomi η οποία κάνει πλέον κάνα 2μηνο να βγει. Να κάνω την αίτηση από τώρα και ότι αποφασίσω στο μέλλον ή αν αποφασίσω να μην το πειράξω καθόλου θα έχω κάποιο θέμα όταν εγκριθεί το ξεκλείδωμα?
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, kpapageo1 είπε Τελικά πήρα το 4άρι από Ελλάδα (Global Version) μιας και ο Κινέζος δεν μας τα λέει καλά και δεν είχε καμιά έκπτωση της προκοπής ακόμα και με κουπόνια. Τώρα, είμαι αδιάβαστος και δεν ξέρω από ξεκλειδώματα, root κλπ και έχω μελέτη να κάνω. Ξέρω όμως ότι για να ξεκλειδώσεις το bootloader (καλά το λέω) θέλει άδεια από την Xiaomi η οποία κάνει πλέον κάνα 2μηνο να βγει. Να κάνω την αίτηση από τώρα και ότι αποφασίσω στο μέλλον ή αν αποφασίσω να μην το πειράξω καθόλου θα έχω κάποιο θέμα όταν εγκριθεί το ξεκλείδωμα? Το κακό είναι ότι εκτός από το δυμηνο θα αντιμετωπίσεις πλέον και αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33274-Άρχισε-να-στέλνει-ειδοποιήσεις-η-Xiaomi-σε-όσους-έχουν-πειραγμένες-ROM-στην-συσκ/?postID=657435#post657435
kpapageo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Άρα καλύτερα να μην πειράξω τίποτα. Σκεφτόμουν να περάσω καμιά gcam για καλύτερη φωτογραφία, δεν γίνεται χωρίς root ε?
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kpapageo1 είπε Άρα καλύτερα να μην πειράξω τίποτα. Σκεφτόμουν να περάσω καμιά gcam για καλύτερη φωτογραφία, δεν γίνεται χωρίς root ε? Αυτό δεν το ξέρω γιατί είναι θέμα rom. Εγώ στο δικό μου την έχω περάσει χωρίς root. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα