vargas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ηρθε στα χέρια μου ένα stock android το mi a2 (4/64) . Δύο ερωτήσεις έχω , υπάρχει κάποιο app του συστήματος που να μπορώ να καταθέσω την ram όπως στο miui ; Κ επισης αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα να αδρανοποιβ τις εφαρμογές για εξοικονόμηση μπαταρίας χωρίς battery saver ; Ευχαριστώ
kodorevi8ulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 η πολλή η miui βλάπτει :)) battery saver είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας , τι εννοείς ; επίσης μάλλον εννοείς να καθαρίσεις την ram , είσαι σίγουρος ότι έχεις θέμα (μιας και στην miui η διαχείριση της ram είναι λίγο ό.τι ναναι) ή απλά για ψυχολογικούς λόγους ;
vargas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καθαρίζω την ραμ φίλος σωστά . Ναι δεν έχει κάποιο θέμα μπαλα πάει το κινητό απλά δεν ειχα ποτέ stock android κ γι'αυτό ψιλό μπερδεύτηκα
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 hour ago, vargas said: Καθαρίζω την ραμ φίλος σωστά . Ναι δεν έχει κάποιο θέμα μπαλα πάει το κινητό απλά δεν ειχα ποτέ stock android κ γι'αυτό ψιλό μπερδεύτηκα Μη το σκαλίζεις με apps για την ram. Αφού πάει μια χαρά, δεν είναι ανάγκη να το πειράζεις.
AthanC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Το να καθαρίζεις την Ραμ δεν είναι και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για μια συσκευή. Ειδικά μια συσκευή που έχει αρκετή για να τρέχει άνετα τις εφαρμογές. Όταν καθαρίζεις την Ραμ καθαρίζεις βασικά το cache memory των εφαρμογών που έχει σαν αποτέλεσμα η συσκευή να πρέπει να ξαναανοίξει την εφαρμογή απο την αρχή που σημαίνει ότι θα καταναλώσει περισσότερους πόρους για να το κάνει και να ξανακάνει build την cache memory από την αρχή. Το Ραμ management του Oreo είναι αρκετά καλό εγώ δεν είχα πρόβλημα ποτέ μου. Και δεν το έχω καθαρίσει ποτε και τρέχω συσκευή με παρόμοια specks με τα δικά σου. 64/4. Αν πάλι σε ενοχλεί τόσο κατέβασει το Google Files Go της Google έχει build in εφαρμογή και καθαρίζει την Cache Memory. Για εξοικονόμηση μπαταρίας χωρίς battery saver. Στις ρυθμίσεις/μπαταρία έχει μια επιλογή λέγεται background activity manager στα αγγλικά, στα ελληνικά δεν ξέρω πως είναι αλλα από εκεί δίνει επιλογές ποιες εφαρμογές μπορούν να τρέχουν στο background και ποιες έχει όχι. Βοηθάει πολύ στην μπαταρία. Εύχομαι να βοήθησε. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από AthanC 1
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, vargas είπε Ηρθε στα χέρια μου ένα stock android το mi a2 (4/64) . Δύο ερωτήσεις έχω , υπάρχει κάποιο app του συστήματος που να μπορώ να καταθέσω την ram όπως στο miui ; Κ επισης αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα να αδρανοποιβ τις εφαρμογές για εξοικονόμηση μπαταρίας χωρίς battery saver ; Ευχαριστώ Battery tips https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/30435-Miui-Battery-Tips/
vargas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ όλους . Είχα όντως κάποιες εφαρμογές άσχετες που δουλεύανε στο παρασκήνιο απλά δεν τις εβρισκα στους ρυθμίσεις. Παρόλαυτά μου κάνει εντύπωση ότι η μπαταρία του μόνο κακή δεν είναι κ ας είναι μικρη
DonVicious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μηπως μπορεις να μου πεις τι θηκη του εχεις βαλει και αν του εχεις βαλει tempered glass? Αγορασα και εγω το a2, πριν μερικες μερες μου ηρθε και το android one ειναι πανεμορφο και πολυ γρηγορο. Επισης, επειδη η καμερα προεξεχει, και γενικα σε αυτο το κινητο το νουμερο 1 χαρακτηριστικο του ειναι η καμερα, ειναι καλυτερο πιστευετε οταν αφηνω το κινητο σε μια επιφανεια να το αφηνω με την οθονη προς τα κατω, ωστε να αποφυγω να γρατσουνισω την καμερα?
vargas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 57 λεπτά πριν, DonVicious είπε Μηπως μπορεις να μου πεις τι θηκη του εχεις βαλει και αν του εχεις βαλει tempered glass? Αγορασα και εγω το a2, πριν μερικες μερες μου ηρθε και το android one ειναι πανεμορφο και πολυ γρηγορο. Επισης, επειδη η καμερα προεξεχει, και γενικα σε αυτο το κινητο το νουμερο 1 χαρακτηριστικο του ειναι η καμερα, ειναι καλυτερο πιστευετε οταν αφηνω το κινητο σε μια επιφανεια να το αφηνω με την οθονη προς τα κατω, ωστε να αποφυγω να γρατσουνισω την καμερα? Την θήκη την άλλη έχω της xiaomi ..μου σπάνε τα νευρα τα temp. Glass . Άλλωστε έχει gorilla glass 5 . Τώρα αν μου την βαρεσειι θα πάρω ένα τζαμακι κ μια πιο στιβαρή θήκη σιλικόνης .Αυτο για την κάμερα είναι ένα θέμα αλλά δεν έχω ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό . Δεν ξέρω οι κστοχοι rm5 τι έχουν κάνει
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 42 λεπτά πριν, vargas είπε Την θήκη την άλλη έχω της xiaomi ..μου σπάνε τα νευρα τα temp. Glass . Άλλωστε έχει gorilla glass 5 . Τώρα αν μου την βαρεσειι θα πάρω ένα τζαμακι κ μια πιο στιβαρή θήκη σιλικόνης .Αυτο για την κάμερα είναι ένα θέμα αλλά δεν έχω ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό . Δεν ξέρω οι κστοχοι rm5 τι έχουν κάνει Στο note 5 μια σιλικόνη και ένα τζαμάκι και τέλος.
Tsakalos! Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μια ερωτηση προς κατοχους Μi A2 Lite... Εχει dual apps Οπως εχουν ολα τα Miui xiaomi?.. ειναι κατι πολυ σημαντικο για μενα...
DonVicious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δεν το εχω χρησιμοποιησει μιας και δε μ χρειαστηκε, αλλα νομιζω υπαρχει μια εφαρμογη στο play store. Προεγκατεστειμενα απο miui εχει το mi remote, drop, feedback.
vargas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω για το lite αλλά το mi a2 δεν έχει μέσα . Λογικά δεν θα εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα