^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Είδα πάλι προχθές την ταινία (την είχα δεί και στο cinema και σε divx) και ενώ οι ηθοποιοί που παίζουν είναι απο τους καλύτερους ( και αρκετοί) καθώς επίσης και σε προσεγμένους χαρακτήρες νομίζω πως η ται΄νία στερείται νοήματος. Υπάρχει κάτι που δεν έχω πιάσει εγώ ή όντως η ταινία είναι λίγο επίπεδη ? Αν κάποιος έχει κάτι παραπάνω θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το ακούσουμε
epote Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 ειναι επιπεδη και ασυναρτητη mind you οχι ακατανοητη, απλα ασυναρτητη με την εννοια της ελειψης ουσιαστικης και δικαιολογημενης συνωχης. δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ για να κρατησει την προσοχη σου
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 A ok, γιατι νόμιζα πως απλώς δεν είχα πιάσει το νόημα. Πάντως όταν είχα δει το κάστ στο τράιλερ είχα τρελαθεί αλλα απογοητεύτηκα πολύ απο την ταινία.
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 KaizerSoze, Sometimes family is a...sentense που σημαίνει ? ? ?
therock Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Kai ego otan tin eixa dei persi mou fanike vareti kai anousia,oute o ben stiller den mporese na sosei tin katastasi!
Chinaski Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 i katastasi den sozotan me tipota........isos me ligo perissotero mpoutaki,kolaraki kai ta sunafoi kati na ginotan!!! p.s kai tou eipa tou skinoteti alla den me akouge "bale mesa tin electra na anapsoun ta aimata"
Storm Shadow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 asxetoi oloi sas.... mono o kaiser katalabe kai xerei.... 8)
therock Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Ti na katalavoume?Oti i sigkekrimeni oikogeneia itan oti katsei?Diladi itan oikogeneia mono sto akousma alla kaneis den itan konta ston allon?
dim_b Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Εμένα μου άρεσε η ταινία. Απλά, δεν ήταν η τυπική κωμωδία και όσοι περίμεναν κάτι τέτοιο μάλλον απογοητεύτηκαν (σχεδόν όλοι από τους γνωστούς μου). Το ακριβές tagline είναι "Family Isn't A Word... It's A Sentence" και βέβαια κάνει λογοπαίγνιο με το διπλό νόημα της λέξης sentence.
JoKo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ δεν την πέτυχα στον κινηματογράφο, αλλά την πήρα σε DVD και ανήκει στην κατηγορία των ταινιών που μετάνιωσα που τις είδα... Πραγματικά ό,τι κάτσει αυτή η οικογένεια...
The_Judas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά είναι έξυπνη και διαφορετική ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.