Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες μ χρειάζομαι βοήθεια με τα παιχνιδια κάπως λεπτομερή γτ δεν γνωρίζω τόσα πράγμα 

Στο μαγαζί που έχω πήρα τρία  PS4 και θέλω να έχω ένα παιχνίδι ή περισσότερα και στις 3 κονσόλες.

Γίνεται αυτό με τον λογαριασμό PSN ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dashine είπε

Μάγκες μ χρειάζομαι βοήθεια με τα παιχνιδια κάπως λεπτομερή γτ δεν γνωρίζω τόσα πράγμα 

Στο μαγαζί που έχω πήρα τρία  PS4 και θέλω να έχω ένα παιχνίδι ή περισσότερα και στις 3 κονσόλες.

Γίνεται αυτό με τον λογαριασμό PSN ?

Σε δυο κονσολες ναι ,σε τρεις δεν ξερω αν θα εχεις θεματα ;) μιλαμε παντα για digital ετσι...........

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, darkman είπε

Σε δυο κονσολες ναι ,σε τρεις δεν ξερω αν θα εχεις θεματα ;) μιλαμε παντα για digital ετσι...........

Ρε φίλε δεν κατάλαβα καλά τι να σου πω τώρα λογικά πρέπει να βάλω τον ίδιο λογαριασμό και στα δύο? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dashine είπε

Ρε φίλε δεν κατάλαβα καλά τι να σου πω τώρα λογικά πρέπει να βάλω τον ίδιο λογαριασμό και στα δύο? 

ψαξε στο google για game sharing για ps4 γιατι εδω δεν μπορουμε να γραψουμε για τετοιο θεμα και το πως θα το κανεις :( θελεις δυο λογαριασμους παντος . ( που ο ενας θα εχει psn και θα δινει και στον αλλον ) . 

Δημοσ.

Μπορείς να μ εξηγήσεις 9ως ακριβώς γίνεται δεν θέλω να γλιτώσω χρήματα θέλω να γλιτώσω τα σπασμένα σιντι και τις λοιπές φθορές και θέλω απλά να μπορώ να παίζει το ένα ps4 fifa ασ πούμε και ταυτόχρονα να μπορεί να παιξει κσι το αλλο το ιδιο παιχνίδι

Μόλις τώρα, darkman είπε

ψαξε στο google για game sharing για ps4 γιατι εδω δεν μπορουμε να γραψουμε για τετοιο θεμα και το πως θα το κανεις :( θελεις δυο λογαριασμους παντος . ( που ο ενας θα εχει psn και θα δινει και στον αλλον ) . 

Α εντάξει αδερφέ μ σε ευχαριστώ πάρα πολύ που βοήθησες 

• Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, darkman είπε

ψαξε στο google για game sharing για ps4 γιατι εδω δεν μπορουμε να γραψουμε για τετοιο θεμα και το πως θα το κανεις :(

Δεν είναι αλήθεια αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Praetorian είπε

Δεν είναι αλήθεια αυτό.

Μια χαρα τοτε μπορει να το δει απο εκει :) νομιζα οτι τα περί πατεντας τα ειχε κοψει το insomnia :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...