logistoulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Βέβαια πολλοί την έφαγαν με κάτι τέτοια, μια φίλη μου δούλευε δύο δουλειές να ξεπληρώσει και ευτυχώς καθάρισε, άλλοι το γύρισαν σε δάνεια που πλέον είναι κόκκινα Γιατί άλλο να χρωστάς κάρτα, Κλάιν, άλλο να στο γυρίσουν σε καταναλωτικό, εκεί σε τελειώνουν
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 29/8/2018 στις 2:34 ΜΜ, overpower είπε Καλησπερα, Θελω να βγαλω μια πιστωτικη για να κανω καποιες αγορες. Αρχικα, μιας και δεν ξερω πως λειτουργουν, καποιες ερωτησεις. Πχ κανω αγορα 600 ευρω σε 20 ατοκες δοσεις χ 30 ευρω. Αν δεν παρελθει ο μηνας, εγω πληρωνω 30 ευρω? Επισης, αν γινει η αγορα 15 του μηνα, φανταζομαι η πρωτη δοση ειναι μεχρι τις 15 του επομενου ή παει μεχρι τελος του μηνα, και καθε τελος μηνα? Αν δεν πληρωσω μεχρι τελος του μηνα, + ποσο % παει? Για την εκδοση βλεπω ζηταει εκκαθαριστικο ή εντυπο αποδοσης ΑΦΜ απο εφορια. Απο την ωρα που δεν δουλευω, το 1ο δεν μπορω να το δωσω. Το 2ο ομως μπορω να το ξανα τυπωσω απο ΚΕΠ? Λογικα ειναι η φωτοτυπια που σου δινουν οταν βγαζεις ΑΦΜ, αλλα το εχω χασει εκεινο (το εχω πλεον πανω στο διπλωμα οδηγησης) Γενικα αν παω σε καταστημα, η εγκριση και η παραλαβη της καρτας γινεται επιτοπου? Ευχαριστω Edit: Εχω λογαριασμους σε Πειραιως και Eurobank ηδη προ cc. Στην πειραιως δεν εχω καταθεσεις, ενω στην eurobank εχω ενα χ ποσο. Σε ποστ αλλου θεματος ειδα οτι ενας με καταθεσεις περιπου 600-800 ευρω του εκδοσαν μια με οριο 600 ευρω. Ισχυει οτι το οριο το βγαζουν απο το ποσο που εχεις μεσα στον λογαριασμο? Τελη 2012 μου εβγαλε η Πειραιως, χωρις εισοδημα και χωρις καταθεσεις με οριο €800. Τωρα που οδευω σιγα σιγα προς το τελος του φοιτητικου μου βιου, ελπιζω να ανανεωθει αλλη μια φορα για μια τριετια. 2 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε Αν και πάει σχεδόν μήνας απο το ποστ εγώ εχω να πω οτι Eurobank σου βγάζει άνετα πιστωτική (Eurobank Student Visa) χωρίς εισόδημα , αρκεί να είσαι φοιτητής σε ΑΕΙ/ΤΕΙ και όχι σε ΙΕΚ ή κολλέγιο. Κάνεις online την αίτηση(https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/student-eurobank-visa/online-aitisi/0 ) ,σε πέρνουν τηλ για ταυτοποίηση,περνάει κουριερ που υπογράφεις τη σύμβαση και παίρνει τα δικαιολογητικά.Το πιστωτικό όριο πάει εως 1500 ανάλογα με το εισόδημα σου ή και των γονέων σου αν είσαι προστατευόμενος, αλλα και σε μηδενικό το πολύ να σου δώσουν 700ε. Σε περίπτωση που πιάσεις δουλειά θα μπορείς να αιτηθείς αύξηση πιστωτικού ορίου. Και αντι εκκαθαριστικου, στελνεις τι;
Ilia Fragk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/9/2018 στις 7:32 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Τελη 2012 μου εβγαλε η Πειραιως, χωρις εισοδημα και χωρις καταθεσεις με οριο €800. Τωρα που οδευω σιγα σιγα προς το τελος του φοιτητικου μου βιου, ελπιζω να ανανεωθει αλλη μια φορα για μια τριετια. Και αντι εκκαθαριστικου, στελνεις τι; Δεν ανέφερα πουθενά οτι δεν στελνεις εκκαθαριστικό. Ανέφερα απλά οτι δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου εισόδημα.Αν δεν εχει ο φοιτητής εισόδημα δικό του αρα και Ε1 απλά δίνει το εκκαθαριστικό των γονέων οπου είναι ως προστατευόμενος εως τα 25 του και με βάση το εισόδημα των γονέων την εκδίδουν. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Ilia Fragk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα