Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας συμφορουμίτες.

Δεν είχα ποτέ playstation και σκέφτομαι να πάρω ένα.

Κοιτάω, λόγω budget, μεταχειρισμένα PS3 και μάλλον 'σπασμένο'. Επειδή δεν το έχω καθόλου με playstation, με τα σπασίματα και τα accounts στο Network, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για να μου ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. 

1) Καταρχήν, αν πάρω ένα ΜΤΧ ps3, μπορώ να σβήσω το account του προηγούμενου και να δημιουργήσω νέο account και online ID ή θα μείνω με του προηγούμενου;

2) Αν μείνω με του προηγούμενου ιδιοκτήτη, υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα το account του (π.χ. μειωμένες λειτουργίες, ban από συγκεκριμένα πράγματα κ.τ.λ) ή λειτουργεί το account κανονικά;

3) Αν πάρω σπασμένο, θα μπορώ να παίζω online παιχνίδια αυθεντικά (DVD) κανονικά (όπως ένας χρήστης που δεν το έχει σπάσει);

4) Αν πάρω σπασμένο, θα μπορώ να παίζω αντίγραφα online κανονικά (όπως ένας χρήστης που δεν το έχει σπάσει);

5) Αν αγοράσω ένα ΜΤΧ playstation, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να ελέγξω για να διαπιστώσω την κατάσταση του PS και να δω αν είναι καλό ή στα τελευταία του;

6) Τι προτίνετε να κάνω: α)να αγοράσω Καινούριο PS3 και να το σπάσω, β)να αγοράσω Καινούριο PS3 και να μη το σπάσω ή 3)να αγοράσω μεταχείρ. PS3 σπάσμενο;

Επειδή όπως προανέφερα, είμαι άσχετος με τα playstation, ίσως οι ερωτήσεις μου να είναι άστοχες για κάποιον που ξέρει. Για να μη σας βάλω σε κόπο και να πρέπει να γράφετε εκτενή κείμενα, με σκοπό να με μορφώσετε, μπορείτε να μου στείλετε και κάποια ink που θα μπορούσαν να μου λύσουν τις απορίες μου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από S0f0s
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, S0f0s είπε

Γειά σας συμφορουμίτες.

Κοιτάω, λόγω budget, μεταχειρισμένα PS3 και μάλλον 'σπασμένο'. Επειδή δεν το έχω καθόλου με playstation, με τα σπασίματα και τα accounts στο Network, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για να μου ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. 

1) Καταρχήν, αν πάρω ένα ΜΤΧ ps3, μπορώ να σβήσω το account του προηγούμενου και να δημιουργήσω νέο account και online ID ή θα μείνω με του προηγούμενου;

2) Αν μείνω με του προηγούμενου ιδιοκτήτη, υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα το account του (π.χ. μειωμένες λειτουργίες, ban από συγκεκριμένα πράγματα κ.τ.λ) ή λειτουργεί το account κανονικά;

3) Αν πάρω σπασμένο, θα μπορώ να παίζω online παιχνίδια αυθεντικά (DVD) κανονικά (όπως ένας χρήστης που δεν το έχει σπάσει);

4) Αν πάρω σπασμένο, θα μπορώ να παίζω αντίγραφα online κανονικά (όπως ένας χρήστης που δεν το έχει σπάσει);

5) Αν αγοράσω ένα ΜΤΧ playstation, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να ελέγξω για να διαπιστώσω την κατάσταση του PS και να δω αν είναι καλό ή στα τελευταία του;

6) Τι προτίνετε να κάνω: α)να αγοράσω Καινούριο PS3 και να το σπάσω, β)να αγοράσω Καινούριο PS3 και να μη το σπάσω ή 3)να αγοράσω μεταχείρ. PS3 σπάσμενο;

Επειδή όπως προανέφερα, είμαι άσχετος με τα playstation, ίσως οι ερωτήσεις μου να είναι άστοχες για κάποιον που ξέρει. Για να μη σας βάλω σε κόπο και να πρέπει να γράφετε εκτενή κείμενα, με σκοπό να με μορφώσετε, μπορείτε να μου στείλετε και κάποια ink που θα μπορούσαν να μου λύσουν τις απορίες μου.

Πόσα χρήματα θες να διαθέσεις;

Δημοσ.

Με 70-80 ευρώ πωλείται PS3 σπασμένο + 2 χειριστήρια, όλα σε πολύ καλή κατάσταση, από συμφορουμίτη  με πολλές θετικές αξιολογήσεις (>50).

Είναι ΟΚ σαν τιμή;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, S0f0s είπε

Γειά σας συμφορουμίτες.

Καινούριο ps3 δεν συμφέρει, είναι η ψεύτικη έκδοση super slim που δεν σπάει.

Αν αγοράσεις μεταχειρω λογικά θα έχει γίνει φορμάτ,αν όχι τό κάνεις εσύ.

Τσεκαρεις αν μπαίνει PSN, να δουλεύει wifi-drive και να μην κάνει σαν αεροπλάνο.

Αν είναι σπασμένο, παίζεις κανονικά τα γνήσια δισκάκια.

Online παίζεις με ρίσκο λόγω ban είτε κονσόλας είτε λογαριασμού.

Αυτά....

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mikele13- είπε

Online παίζεις με ρίσκο λόγω ban είτε κονσόλας είτε λογαριασμού.

Ευχαριστώ πολύ για το κόπο σου!

Δεν το ήξερα ότι τρώνε ban τα hardware. 

Στο hardware, το ban είναι ολικό ή ανά game?

Στο λογαριασμό επίσης, τι ισχύει από τα δύο?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, S0f0s είπε

Ευχαριστώ πολύ για το κόπο σου!

Δεν το ήξερα ότι τρώνε ban τα hardware. 

Στο hardware, το ban είναι ολικό ή ανά game?

Στο λογαριασμό επίσης, τι ισχύει από τα δύο?

Console ban δεν ξαναμπαινεις PSN.

Account ban αχρηστεύεται, φτιάχνεις καινούργιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/8/2018 στις 12:20 ΜΜ, mikele13- είπε

Καινούριο ps3 δεν συμφέρει, είναι η ψεύτικη έκδοση super slim που δεν σπάει.

Σκεφτόμουν κι εγώ ένα PS3 μα έχω διαβάσει γενικά ότι δεν είναι τόσο ανθεκτικά στο χρόνο και άρα σαν μεταχειρισμένο μπορεί να σου τύχει κάτι πολύ ταλαιπωρημένο.

Είδα πως στην Ελλάδα καινούργιο παίζει μόνο σε κάτι σκρουτζομάγαζα στα 200 ευρώ η έκδοση Super Slim 12GB Charcoal Black που αναφέρεις κι εσύ.

Αν κάποιος δεν το θέλει σπασμένο ή να χρησιμοποιήσει το PSN (δηλαδή μόνο απλό gaming με physical εκδόσεις) υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με αυτή την έκδοση; Γιατί λες ότι είναι "ψεύτικη έκδοση";

Επίσης αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για 10-15 παιχνίδια (ξαναλέω μόνο physical εκδόσεις) ή χρειάζεται έξτρα κάποιο σκληρό δίσκο;

Μιλάω ως εντελώς άσχετος με βάση μόνο με σκόρπιες πληροφορίες που έχω διαβάσει κατά καιρούς.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Ta 12 GB δε φτάνουν πολλές φορές ούτε για εγκατάστασή 1 game ps3 αν είναι βαρβάτο, ποια 10-15 🤩.

Εννοείται...

Αυτά λογικά τα βάζεις νέο, μεγαλύτερο σκληρό. Και από ότι είδα, με SSD δεν αλλάζει δραματικά η απόδοση...

Πόσα αξίζει σε ευρώ, από αξιόλογο μέλος, ένα PS3, σε πολύ καλή κατάσταση, με καλώδιο hdmi και τον μετατροπέα, χωρίς ban? 70-80?

Χειριστήριο, λέω για καινούριο. Έχετε κάποια πρόταση για αγορά και μαγαζί;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Σκεφτόμουν κι εγώ ένα PS3 μα έχω διαβάσει γενικά ότι δεν είναι τόσο ανθεκτικά στο χρόνο και άρα σαν μεταχειρισμένο μπορεί να σου τύχει κάτι πολύ ταλαιπωρημένο.

Είδα πως στην Ελλάδα καινούργιο παίζει μόνο σε κάτι σκρουτζομάγαζα στα 200 ευρώ η έκδοση Super Slim 12GB Charcoal Black που αναφέρεις κι εσύ.

Αν κάποιος δεν το θέλει σπασμένο ή να χρησιμοποιήσει το PSN (δηλαδή μόνο απλό gaming με physical εκδόσεις) υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με αυτή την έκδοση; Γιατί λες ότι είναι "ψεύτικη έκδοση";

Επίσης αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για 10-15 παιχνίδια (ξαναλέω μόνο physical εκδόσεις) ή χρειάζεται έξτρα κάποιο σκληρό δίσκο;

Μιλάω ως εντελώς άσχετος με βάση μόνο με σκόρπιες πληροφορίες που έχω διαβάσει κατά καιρούς.

Γενικά σαν κατασκευή είναι πολύ φθηνιαρικη, σύν το μεγάλο μειονέκτημα ότι μετά από καιρό χαλάνε τά laser τά οποία για να αγοράσεις μόνο,κοστίζει 50 ευρω από Ελλάδα.Βαλε εργασία επισκευής κλπ.δεν αξίζει.

Τα 12gb είναι μνήμη, πρέπει να αγοράσεις βάση που βιδωνει ο σκληρός συν σκληρός.

Ποιοτικά τό καλύτερο μοντέλο είναι τό slim CECH2504A+B με 160/320 gb σκληρό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Μπορείς, απλά κάνεις ένα "Restore PS3™ System" από τις ρυθμίσεις και είναι σαν καινούργιο έτοιμο να δεχτεί νέο PSN λογαριασμό.
2) Υπάρχει περίπτωση και βέβαια δεν υπάρχει λόγος να αφήσεις το λογαριασμό του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Καλύτερα να φτιάξεις έναν πρόχειρο δικό σου εκτός και αν ο λογαριασμός του προηγούμενου ιδιοκτήτη έχει παιχνίδια που τα θες. (και πάλι θεωρώ κακή ιδέα το να συνδιάζεις πράγματα προηγουμενου κατοχου με καινούργια δικά σου)
3) Θα μπορείς. Με ρίσκο για ban.
4) Θα μπορείς. Με ρίσκο για ban.
5) Ο θόρυβος είναι ένα θέμα αλλά θα πρέπει να ξέρεις και ποιος είναι ο φυσιολογικός για να κρίνεις. Επίσης κοιτάς κάθε συνδεσιμότητα (αν συνδέονται τα χειριστήρια ασύρματα και με καλώδιο, παίζεις ένα παιχνίδι από δισκάκι να δεις ότι το διαβάζει, κοιτάς αν συνδέεται σε WiFi.)
6) Καινούργιο με τίποτα δεν αξίζει λόγο της διαφοράς τιμής. Επίσης θα μπεις σε διαδικασιά με upgrade και downgrade για να το χακάρεις εκτός και το κατέχεις, δεν είναι κάτι τρομερό αλλά είναι σίγουρα κάτι αν δεν έχεις ασχοληθεί από άλλες κονσόλες.

Για εμένα καλύτερα να βρεις ένα Slim μεταχειρισμένο χακαρισμένο (όχι Super Slim), είναι αρκετά φθηνά και είναι καλύτερο από το fat σε ανθεκτικότητα.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...