Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.. Δεν έχω καθόλου γνώσεις γύρω απο τις τηλεοράσεις.. Και αυτό το διάστημα θέλω ν προβώ στην στην αγορά μιας..θα ήθελα ν είναι 65'' λόγω της απόστασης της με το καναπε... Διαθέτω μέχρι 800 ευρώ περίπου.εχω και ένα ps4 pro που θα συνδέσω... Με μια γρήγορη ματιά που έριξα έπεσα πάνω σε LG 65UK6100 65' τι λέτε? 

Επεξ/σία από nikopapa21
Δημοσ.

πολύ καλή για τα λεφτά της η LG με IPS panel
δες και αυτή που έχει VA panel https://www.skroutz.gr/s/12359538/Philips-65PUS6162.html

VA panel έχει καλύτερα μαύρα και αντίθεση και  είναι καλύτερη για  Καναλια τηλεορασης, ταινιες αθλητικα

IPS είναι καλύτερη για gaming έχει λίγο καλύτερα χρώματα και γωνίες θέασης

Δημοσ.

Επειδή είχα παρόμοιο μοντέλο και το πούλησα ( lg uh615v 2016 )σου λέω μακριά η LG χρησιμοποιεί στα panel την τεχνολογία rgbw 3k fake 4k και χάνει αρκετά η χρώματικη παλέτα σε σχέση με μια rgb Original 4k tv,  δηλαδή 2880* 2160 rgb Original pixel μπλε πράσινο κόκκινο, και βάζει 1000 άσπρα ανούσια πιξελ που πέραν του ότι χαλάνε την συνολικη εικόνα χρώματα δεν είναι Original 4k. Ούτε το ps4 Pro είναι Original 4k console 1440p και upscale δηλαδή όλα fake :) οπως και να έχει είναι και ips panel, με μέτριο μαύρο χρώμα μάλλον γκρίζο και κακό contrast με μόνο θετικό την γωνία θέασης. Επειδή δεν ξέρω τι τιμές παίζουν στη Ελληνική αγορά αν βρεις σε παρόμοια λεφτά την SONY KD65XE7096BAEP πολύ καλύτερη από την LG με ωραίο va panel ωραία χρώματα καλο μαύρο κτλ η αλλά παρεμφερείς μοντέλα που προτείνω είναι SAMSUNG UE65MU6122KXXH  είναι μοντέλα του 2017 αν βρεις σφραγισμένα βουρ, η SAMSUNG UE65NU7102KXXH 2018 μοντέλο αντικατάστησε το προηγούμενο που έγραψα με λίγο χειρότερη φωτεινότητα ,  σε αυτό το budget ομως αυτά τα μοντέλα παίζουν που θεωρούνται καλά, και αγορασμενα απο αρκετό  κοσμο, υπάρχουν κάτι Toshiba  κάτι sharp 65 αρες στη δική μου χώρα μια tcl p6000 νομιζω υπάρχει 65 αρα στα 699 ευρώ που στο rtings.com πάει πολύ καλά δεν ξέρω αν υπάρχει ελληνικη αγορά. Αν γίνεται πεσμας σε τι λεφτά βρίσκεις αλλά μοντέλα πέραν τις lg στα 800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...